Πώς ο Μπιλ Γκέιτς σκότωσε τα φτωχά κορίτσια απο την Ινδια μέσω της πρωτοβουλίας "εμβολιων"

how bill gates killed poor tribal indian girls through path 'vaccine' initiative 

Υπάρχει μια ανείπωτη ιστορία για

τον δισεκατομμυριούχο "ευγονιστή" Μπιλ Γκέιτς που ο κόσμος πρέπει να ακούσει απεγνωσμένα, ειδικά στην εποχή της Wuhan Covid-19) .

Πρόσφατα, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι η Ινδία υπήρξε το επίκεντρο της προσοχής στα βασικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία ισχυρίζονται ότι η χώρα της Άπω Ανατολής βλέπει μια αύξηση στις «περιπτώσεις» του ιού Γουχάν από όλες τις νέες «παραλλαγές» που υποτίθεται ότι εξαπλώνονται. Καθώς η ιστορία προχωραει, περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστουν για να σταματήσουν την «εξάπλωση».

Τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης θέλουν όλοι μας να πιστέψουμε ότι η γρίπη του Γουχάν είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που συνέβη ποτέ στην Ινδία, όταν το γεγονός παραμένει ότι μόλις πριν από 12 χρόνια, ο Γκέιτς εξαπέλυσε σκόπιμα μια πολύ χειρότερη πανδημία, και δεν ακούσαμε ποτέ τίποτα γι 'αυτό από τους ομιλητές στα έντυπα και στην τηλεόραση.

Ήταν το έτος 2009 όταν μια μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates (ΜΚΟ) πραγματοποίησε μη εξουσιοδοτημένες δοκιμές ενός πειραματικού «εμβολίου» σε μερικά από τα φτωχότερα και πιο ευάλωτα παιδιά του κόσμου.

Κανένα από αυτά τα φτωχά παιδιά, πολλά από αυτά νεαρά κορίτσια, δεν ενημερώθηκε για τους κινδύνους που ενέχονται και ούτε οι γονείς τους.

Η επιχείρηση που χρηματοδοτήθηκε από το Γκέιτς είπε ψέματα τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους ισχυριζόμενοι ότι οι σύριγγες περιείχαν ειδικό μαγικό φάρμακο, το οποίο κατέληξε να σκοτώνει χιλιάδες από αυτούς.

Ο Γκέιτς και η σύζυγός του έγιναν πλουσιότεροι, και οι οικογένειες Ινδων ειδαν ένα κύμα θανάτου που τους κατέστρεψε εντελώς.

Μια κοινοβουλευτική επιτροπή κατηγόρησε αργότερα την ΜΚΟ για «κακοποίηση παιδιών», προμηθεύοντας μια σειρά από αποδεικτικά στοιχεία που να δείχνουν ότι η χρηματοδοτούμενη από το Γκέιτς πρωτοβουλία δημιούργησε ανείπωτη δυστυχία και θάνατο στην κοινότητα όπου διαπράχθηκε.

Η Bill & Melinda Gates αγόρασαν μετοχες στη Merck αμέσως πριν χορηγήσει μαζικα ένεση HPV σε κορίτσια απο την Ινδια

Η ΜΚΟ, γνωστή ως PATH (πρώην πρόγραμμα για την κατάλληλη τεχνολογία στην υγεία), εδρεύει στο Σιάτλ, όπου ο Γκέιτς διαθέτει ένα αρχοντικό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η PATH λαμβάνει τόνους μετρητών τόσο από την BMGF όσο και από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση - που σημαίνει ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι υποστηρίζουν επίσης το θάνατο και την καταστροφή στον τρίτο κόσμο.

Μεταξύ 1995 και σήμερα, η PATH έχει λάβει περισσότερα από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο από την BMGF. Αναρωτιέται κανείς πόσα αθώα παιδιά είναι τώρα νεκρά, χάρη σε όλα αυτά από τον Γκέιτς.

Την ίδια χρονιά που ο Γκέιτς και η σύζυγός του δολοφόνησαν τα προαναφερθέντα παιδιά της Ινδίας, χρηματοδότησαν επίσης ένα άλλο παρόμοιο πρόγραμμα «εμβολίου» που αφορούσε την ένεση για ανθρώπινο θηλώματα (HPV), το οποίο χορηγήθηκε για άλλη μια φορά σε μερικά από τα φτωχότερα παιδιά της Ινδίας, καθώς και στην Ουγκάντα, το Περού και το Βιετνάμ.

Ο Γκάβι, ένας άλλος οργανισμός που χρηματοδοτήθηκε από το Γκέιτς, είχε αρχικά επιλεγεί για να ηγηθεί αυτού του προγράμματος ευγονικής, αλλά αργότερα επιλέχθηκε το PATH. Η BMGF παρείχε πλήρη χρηματοδότηση για αυτήν την επιχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες ακόμη τραυματίες και νεκρά παιδιά.

Η ένεση HPV που δόθηκε σε αυτά τα παιδιά προήλθε από τη Merck & Co., στην οποία οι Bill και Melinda Gates "ετυχε"να επενδύσουν σε μεγάλο βαθμό πριν από την έναρξη της λειτουργίας.

Μέσω της BMGF, το ζευγάρι ευγονικής αγόρασε μετοχες Merck αξίας 205 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξάνοντας κατα πολυ τα κερδη τους

Αργότερα το ίδιο έτος, η BMGF πούλησε το απόθεμα που είχε αγοράσει. Μεγάλο κέρδος δημιουργήθηκε από αυτό το λεγόμενο «μη κερδοσκοπικό» ενώ χιλιάδες ζωές καταστράφηκαν - που ήταν η χαρα στα αυτιά του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς.

«Τέτοιες συγκρούσεις συμφερόντων αποτελούν σήμα κατατεθέν του BMGF από το 2002», αναφέρει η Great Game India.

Οι Bill και Melinda Gates κατέχουν εν μέρει τις Pfizer, BioNTech και CureVac

Όπως θα περίμενε κανείς, το ίδιο συνέβη τον περασμένο χρόνο με τον Wuhan coronavirus (Covid-19), τον οποίο οι Bill και Melinda Gates χρησιμοποίησαν για το δικό τους οικονομικό όφελος.

Όλο το 2020, το τώρα διαζευγμένο ζευγάρι - επειδή πιθανοτατα τα περιουσιακά στοιχεία είναι πιο εύκολο να προστατευθούν όταν οι εγκληματίες δεν είναι πλέον παντρεμένοι - έκαναν εμφανίσεις στην τηλεόραση για να περάσουν την ανάγκη για ενέσεις Wuhan Virus, και ειδικά αυτές που έγιναν από την Pfizer και τη BioNTech.

Γιατί ενέκριναν αυτές τις συγκεκριμένες ενέσεις έναντι άλλων, ίσως να ρωτάτε; Η απάντηση, φυσικά, είναι επειδή είναι μέλη της Pfizer, της BioNTech και της CureVac. Η CureVac, όπως έχουμε αναφέρει, είδε τα κερδη της να ανεβαίνουν 400% αμέσως μετά τη δημοσίευση τον περασμένο Αύγουστο.

Με άλλα λόγια, η "Wuhan plandemic" είχε σχεδιαστεί για μια τέτοια στιγμή, επιτυγχάνοντας δύο στόχους: να κάνει τον Bill και τη Melinda Gates ακόμη πιο πλούσιους από ό, τι είναι ήδη και να σκοτώσουν εκατομμύρια με πειραματικές ενέσεις mRNA (messenger RNA).















ΠΗΓΗ







Σχόλια

  1. ...και τα μμε τον παρουσιάζουν ως φιλάνθρωπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τυχόν "φιλανθρωπίες" του δεν οφείλονται στην ανύπαρκτη καλοσύνη του, αλλά στο ότι η εβραϊκή θρησκεία επιβάλλει να προσφέρεται μέρος των αποκτημάτων του ανθρώπου σε έργα φιλανθρωπικά.
      Είναι κάτι που επιβάλλεται και όχι κάτι που απορρέει από τον χαρακτήρα τους. Δεν είναι δυνατόν να επιθυμείς διακαώς και να εργάζεσαι για μείωση του πληθυσμού της γής και να χαρακτηρίζεσαι "φιλάνθρωπος", γιατί τότε ο δολοφόνος που σκοτώνει μόνο ένα άτομο και όχι ολόκληρο πληθυσμό, πώς πρέπει να χαρακτηρίζεται;

      Διαγραφή
    2. Αστυνόμος Μπέεεκας24 Ιουνίου, 2021 21:45

      Πολλές φιλανθρωπίες γίνονται γιά φορολογικούς λόγους. Εκτός αυτού ανέκαθεν οι φτωχές Αφρικανικές χώρες αλλά και Ασιατικές ήταν πεδίο πειραμάτων γιά τις φαρμακευτικές εταιρείες. Θυμηθείτε που είχαν βγάλει την μισή Αφρική ότι έχει AIDS. Αν αυτά που έλεγαν ίσχυαν θά έπρεπε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να είχε χαιρετήσει.

      Διαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ,ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΚΑΛΩΣ.
    BILL MELINDA GATES ,PAGE NOT FOUND ,404 ERROR.
    AΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις