Από το 2015 στη Κινα μιλουν για τον Κόβιντ ως γενετικό όπλο !!!

 

Aπο το 2015 μιλουν για τον Covid οτι κατασκευάστηκε

ως γενετικό ΟΠΛΟ κατα των Λαών…Ολα προκύπτουν απο ενα εγγραφο του Κινεζικου Στρατού…επιστήμονες που συζητούν για ΟΠΛΑ Coronavirous πεντε χρόνια πριν την σημερινή Πανδημία .

Το βιβλίο γράφτηκε απο Επιστήμονες του απελευθερωτικού Στρατού.Ανωτεροι αξιωματούχοι της Δημόσιας Υγείας Κίνας το 2015 περιγράφουν τον sars coronavirus ως προειδοποίηση για μια νεα γενετικών οπλων .Μιλησαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι με τον Covid 19 και αλλους τεχνητούς ιούς θα μπορούν να χειραγωγηθούν τεχνητα οι πολίτες με την εξαπόλυση του ιού.

Ενας απο τους συγγραφείς του βιβλίου ο πρωην αναπληρωτής Διευθυντής του Γραφείου πρόληψης επιδημίας της κινας le feng και αρχισυντάκτης της εφημερίδας zhu dejong που ηταν ο ηγέτης της ομάδας εμπειρογνωμόνων της επιδημίας ανάλυσης για τον SARS απο το Υπουργείο Υγείας της Κίνας εδινε αναφορές και στην κορυφή της Στρατιωτικής Ηγεσίας και της Κινεζικής Στρατιωτικής Επιτροπής  τα ειχε πει..εδωσε και δυο τηλεοπτικες συνεντεύξεις στην Κρατική Τηλεόραση. Δημοσίευσε και εξη αρθρα και 16 Εθνικά και Στρατιωτικά θεματα γυρω απο τα γενετικά ΟΠΛΑ αυτα.

Ολα αυτα τα αναφέρει ο Skay Αυστραλίας και πολλα ακόμη..ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!

Oι Ελληνες αντι να ψάχνουν να ερευνούν για την πληθώρα αποδείξεων οτι ΖΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ με ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ τα δηθεν εμβόλια …τρεχουν σαν τα Πρόβατα στη Στανη με σταυλάρχες τον Μητσοτάκη Χαρδαλια και τους πληρωμένους της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας απο τις Φαρμακευτικές και εμβολιάζονται με ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ  υπογράφοντας τον ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ τους με συμβόλαια Θανάτου..Υπογράφουν την  ημερομηνία λήξης στη Ζωή τους!!

Και αυτα δεν τα λένε μονο στη Κινα μας τα εγραφαν και στον Τυπο..Οτι θα ΜΕΙΩΣΟΥΝ τον πληθυσμό με εμβολιασμούς!!!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Εκεί που χρειάζεσαι τους κοινωνιολόγους να σου ανοίξουν τα μάτια για την ψυχολογία της μάζας, εκεί λοιπόν είναι όλοι εξαφανισμένοι. Πάλι στον Τσόμσκυ θα καταλήξουμε.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις