ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΑΤΗΣ ΨΗΦΩΝ

 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ένας εκλογικός αξιωματούχος

της Fulton County Georgia παραδέχτηκε ότι η αλυσίδα των εγγράφων επιμέλειας που απαιτούνται νομικά ανά κρατικό νόμο λείπουν από τις εκλογές του 2020.

Ο Brad Raffensperger, ο διεφθαρμένος υπουργός Εξωτερικών στη Γεωργία είναι τελικά υπεύθυνος. Για πρώτη φορά αξιωματούχος των εκλογών παραδέχτηκε ότι η αλυσίδα των εγγράφων κράτησης λείπει στη στην πολιτεια της Γεωργίας.


 

Στη συνέχεια, σήμερα ο John Solomon και το Just The News ανέφεραν ότι από τον έλεγχο των εγγράφων διαπιστώθηκε ότι λείπουν περισσότερες από 100 παρτίδες ψηφοφόρων στην Fulton County Georgia! 

 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αξιωματούχοι της κομητείας Fulton προσέλαβαν πρόσφατα κορυφαίους δικηγόρους για να τους υπερασπιστούν;

Η έκθεση των 29 σελίδων αποκάλυψε ότι ο αξιωματούχος των εκλογών πιάστηκε με διπλή μέτρηση ψήφων στο State Farm Center στην Ατλάντα της Γεωργίας. Αυτό ακολουθεί τις ειδήσεις που ανέφεραν για πρώτη φορά  ότι ο εκπρόσωπος των εκλογών Ruby Freeman πιάστηκε επίσης τριπλόμετρώντας στοίβες ψήφων αργά το βράδυ στο κέντρο καταμέτρησης μετά την αποστολή των παρατηρητών του GOP.

Ο συγγραφέας της 29 Νοεμβρίου έκθεσης Fulton County, Carter Jones, κυκλοφόρησε επίσης μια έκθεση 14 σελίδων τον Ιανουάριο σχετικά με τις εκλογικές παρατυπίες στη Fulton County Georgia.
Αυτό το έγγραφο 14 σελίδων περιγράφει επίσης πολλές περιπτώσεις απάτης ψηφοφόρων και μια πλήρη καταστροφή του συστήματος.

Εδώ είναι το πλήρες έγγραφο των 14 σελίδων.

 


Στη σελίδα 2 της έκθεσης, ο Κάρτερ Τζόουνς περιγράφει ένα κέντρο καταμέτρησης χάους με πλήρη έλλειψη κατάλληλου ελέγχου. Οι κανόνες της αλυσίδας επιμέλειας αγνοήθηκαν εντελώς στο State Farm Center.

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέντρο επεξεργασίας ψηφοφοριών στην πολιτεία της Γεωργίας.


Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη


Στις 4 Δεκεμβρίου, η TGP ανέφερε με βίντεο σχετικά με τον καταμετρητη ψηφων και γνωστη για τη σταση της εναντια  του Trump, Ruby Freeman, που, περπατώντας πέρα από ανοιχτά κουτιά ψηφοφορίας, "κανει τη δουλεια" μόνη χωρίς ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΚΛΟΓΗΣ !!!


 

Κι εδω ενα βιντεο που εσβησαν απο το twiter αλλα μαλλον τους διεφυγε απο το youtube 

 

Στη σελίδα της, η Ruby Freeman καυχιέται για το ότι η «Shaye» είναι η επόπτη της.
Είναι σαφές από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ότι οι Shaye και Ruby είναι πολύ κοντά.

 

 

 Και εδώ είναι μια eikona σε πρώτο πλάνο της εν λόγω γυναίκας μέσω μιας εικόνας Getty.
Το επίσημο όνομά της είναι "Wandrea Moss."

 

 Και μετά η Ρούμπι αφήνει τα ψηφοδέλτια στο γραφείο της καθώς πηγαίνει για ένα διάλειμμα.

Πρόκειται για ύποπτη δραστηριότητα. Το State Farm Center ήταν γεμάτο από μη ασφαλή ψηφοδέλτια και παράνομη συμπεριφορά.

Οι δημοκράτες λειτουργούσαν ένα εργοστάσιο απάτης ψηφοφόρων μέσα στο Κρατικό Κέντρο την Ημέρα Εκλογών και σε Εβδομάδα Εκλογών!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. https://twitter.com/nickraptis43/status/1406527023170920454/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μετάλλαξη "δέλτα", η μετάλλαξη "χψζ" θα έρθει σε 3 τέρμινα και θα χτυπήσει ΜΟΝΟΝ τους ανεμβολίαστους!!!
      Αχ, Λεφάκη πάει σου πήρανε τα πρωτεία στις προγνώσεις οι κινδυνολόγοι - λοιμωξιολόγοι! Μόνον δεν μας λένε πως κάνουν την πρόβλεψη, που βλέπουν ότι θα χτυπήσει και πότε η μετάλλαξη, στα χαρτιά, στα άστρα, στον ύπνο τους;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Άλλος ένας αργυρώνητος καθηγητής (πώς να πήρε την έδρα άραγε;) βγήκε να τρομοκρατήσει. Τους έχουμε μάθει πλέον.
      Κι έτρεξε ο Ανώνυμος να το δημοσιοποιήσει. Μπορεί να είναι και το ίδιο πρόσωπο βέβαια.

      Διαγραφή
  2. Η μεταλλαξη δέλτα θα σκοτώνει ανεμβολιαστους μόνο στην Ελλάδα.. Στα άλλα κράτη θα παίρνει τους ανοσοποιημενους μαγνήτες μπρελόκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις