ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Εντύπωση και πολλά ερωτήματα προκαλεί η

κατακόρυφη αύξηση των followers στο Instagram του 32χρονου πιλότου και καθ΄ομολογίαν δολοφόνου, ακριβώς αμέσως μετά τη μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Από την ημέρα που ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε, οι ακόλουθοι στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram έχουν «σπάσει» ρεκόρ.

Αυτή τη στιγμή οι followers του προφίλ του έχουν ξεπεράσει τους 18.000

Αψυχολόγητο θεωρείται από τους ειδικούς το γεγονός ότι, ο κόσμος ζει όλο και περισσότερο μέσα από τα social χωρίς να ασχολείται με την πραγματική του ζωή ή θεωρώντας ότι η κανονική του ζωή είναι μέσα από το κινητό.

Είναι ενδεικτικό ότι, οι ζωές που παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν αποτυπώνουν με ρεαλισμό τα όσα ζει καθημερινά ένας χρήστης του Facebook και του Instagram.

Δύο ειδών ακόλουθοι

Αφενός είναι οι -πάντα- περίεργοι και αφετέρου οι άλλοι που μπήκαν στο προφίλ προκειμένου να τον καταραστούν και να εκφράσουν την οργή τους.

Από τα σχόλια φαίνεται ότι οι χρήστες τού εύχονται τα χειρότερα και τού εξαπολύουν βρισιές και κατάρες.

Η συγκεκριμένη κατηγορία ακόλουθων, πιθανότατα αναμένει μία εξέλιξη μέσω των κοινωνικών δικτύων από την πλευρά του 32χρονου, είτε να ανεβάσει κάτι είτε να απαντήσει σε κάτι, και για αυτόν τον λόγο επιλέγουν να τον ακολουθήσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η πρώτη κατηγορία, οι περίεργοι, είναι ή τελείως αργόσχολοι, ή ηλίθιοι. Δεν γίνεται να περιμένεις να μάθεις την πραγματική αιτία ενός προμελετημένου φόνου απο έναν έξυπνο δράστη. Ασε που τώρα πλέον μιλάει ο δικηγόρος του, οπότε θα βγαίνει ότι συμφέρει τον δράστη. Εαν ζούν λοιπόν μέσα απο τα ΜΚΔ, ας μείνουν στη μιζέρια τους. Οσοι μπήκαν για να εκφράσουν την οργή κ απέχθειά τους για τον μορφονιό, έχουν τις ευλογίες μου. Αλλα κάποτε ας αφήσουμε ήσυχη αυτή την ψυχή να αναπαυθεί, αφού ολοκλήρωσε το έργο της στο μνημόσυνό της. Αείμνηστη ας είναι για όσους την αγαπήσανε κ φωτεινός οδηγός για την κορούλα της.
    Μπάμπη, πορεύσου με τη φωτογραφία της γυναίκας σου στο κελλί σου και τις κατάρες μιάς ολόκληρης κοινωνίας.
    Το είχες προσχεδιασμένο.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον: https://katohika.gr/ellada/polla-kai-ypopta-stin-ypothesi-thola-nera-kai-ochi-glyka-nera-an-emplakoun-kai-ksenoi-ksenes-mystikes-ypiresies-gnorizoun-ta-panta-dyskola-tha-glitosoun/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις