Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ

Vatican Secret Archives: The History of Humanity Locked Away 
 
Η Πόλη του Βατικανό είναι η μικρότερη χώρα στη γη, καλύπτει λιγότερη έκταση από το Central Park της Νέας Υόρκης, αν περπατούσατε από τη μία πλευρά στην άλλη, μόλις μισό μίλι. Μπορείτε να περπατήσετε κάτω από τις πανίσχυρες στήλες της εμβληματικής πλατείας του Αγίου Πέτρου, να κοιτάξετε το παρεκκλήσι του Σιστίν, τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου ή το Αποστολικό Παλάτι, το αρχιτεκτονικό μεγαλείο μιας από τις πιο ιστορικά σημαντικές πόλεις της ανθρωπότητας. 
 
Και όμως, αυτό που είναι πιο σημαντικό ιστορικά δεν είναι ίσως αυτό που βρίσκεται στην επιφάνεια της Γης, αλλά αυτό που βρίσκεται κάτω από αυτήν. 
 
Εκεί, σε μια Αποθήκη που μοιάζει με Φρούριο, κλειστή για το κοινό και προστατευμένη από ένοπλους φρουρούς, βρίσκεται ένα απίστευτο ράφι 53 μιλίων - πάνω από 100 φορές την απόσταση από τη μία πλευρά της Πόλης του Βατικανό από την άλλη, σκαμμένο βαθιά στη γη. 
 
Σε αυτά τα ράφια κάθονται έγγραφα αξίας 12 αιώνων, και απαράμιλλη ιστορία όχι μόνο της Καθολικής εκκλησίας, αλλά και του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. 
 
Αυτό είναι το Μυστικό Αρχείο του Βατικανού, και κρυμμένο μέσα σε αυτό είναι οι πρωτότυπες ηχογραφήσεις μερικών από τα πιο σημαντικά και γνωστά γεγονότα της ιστορίας. Υπάρχουν μερικοί, ωστόσο, που λένε ότι δεν είναι μόνο αυτό που κρύβεται εκεί. 
 
Μερικοί πιστεύουν ότι βαθιά κάτω από το Βατικανό είναι ένα διαφορετικό είδος ιστορίας, μια ιστορία τις μυστικές δυνάμεις, τις αποκαλυπτικές προφητείες και ίσως ακόμη και τους εξωγήινους.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Έχει λεχθεί ότι ακόμα και ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει μεταφερθεί εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΟΝΙΑΝΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας από τους χώρους που από μικρό παιδί ορκίστηκα να μην πατήσει το πόδι μου πάνω σε αυτό το κολαστήριο της Ανθρωπότητος.
    Ο μέγιστος τάφος της Ιστορίας και η απόλυτη Ντροπή του Πλανήτη.
    Ακόμη και οι φωτογραφίες έκαναν τις αναθυμιάσεις του αισθητές που με απωθούσαν στο Απειρον.
    Κάτι ισως γνώριζαν ο Δάντης και όλοι οι Δάντηδες......
    Και ας μη ξεχνάμε πως όλα τα "μεγάλα μυαλά" που μας προώθησαν τους τελευταίους (τουλάχιστον δέκα) αιώνες είχαν κάνει τις βολτίτσες τους στα υπόγειά του. Ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων ψειρίζει τις μαιμούδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιας κι η κουβέντα περί Βατικανού, δράττομαι της ευκαιρίας να πω κάτι.
    Όσες φορές λέω ότι "τα Ιερατεία κυβερνούν", κάποιοι με κοιτάζουν περίεργα.

    Η ιστορία ξεκίνησε τα χρόνια του Μεσαίωνα.
    Τότε η τοκογλυφία θεωρείτο αμάρτημα κι απαγορευόταν.
    Θεωρείτο αμάρτημα κι απαγορευόταν όμως μόνο για τους χριστιανούς.

    Έτσι οι Πάπες έκαναν κρυφές συμφωνίες με τους Εβραίους τοκογλύφους της εποχής κι εκείνοι άρχισαν νόμιμα τη τοκογλυφία τους, ως αλλόθρησκοι.
    Τα ίδια και στο Βυζάντιο.

    Εύλογο είναι ότι τα τεράστια κέρδη της επικερδέστατης αυτής επιχείρησης διανεμήθηκαν κατά κύριον λόγο πρώτα στα Ιερατεία (αυτοί έκαναν το κουμάντο τότε, αυτοί ήταν τα αφεντικά, αυτοί εξουσίαζαν στα φανερά τότε) και μετά στους Εβραίους τοκογλύφους.

    Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για αιώνες μέχρι και σήμερα.
    Τα Ιερατεία όλ' αυτά τα χρόνια απέκτησαν αμύθητα πλούτη, επομένως και τεράστια εξουσία και δύναμη.

    Πώς αλλιώς νομίζετε ότι το Βατικανό απέκτησε όλους αυτούς τους θησαυρούς στα υπόγειά του ; Μα με το χρήμα και τη δύναμη/εξουσία φυσικά.

    Οι τραπεζίτες είναι οι "μπροστινοί" των Ιερατείων.

    Για παράδειγμα, ο ισχυρότερος παράγοντας (φυσικό πρόσωπο) στην Ελλάδα είναι ο Ιερώνυμος.

    Τα Ιερατεία έχουν ένα εξαιρετικό ταλέντο, ξέρουν να κρύβονται. Και να γκρινιάζουν βέβαια για την οικονομική τους κατάσταση, παραπλανώντας συνεχώς δηλαδή. Δεν τους ενδιαφέρει η κοινωνική προβολή, αλλά η πραγματική (κρυφή) εξουσία.

    Τα Ιερατεία κυβερνούν (αλλά ξέρουν να κρύβονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσω κάτι.
      Ότι κάποιοι συσχετισμοί δυνάμεων μπορεί να έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια με την ανάδυση των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας (Silicon Valley κλπ), οι οποίες δεν είχαν δεσμεύσεις και σοβαρές εξαρτήσεις από τα Ιερατεία.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις