BOMBEΣ ΠΟΛΑΚΗ...«Ξεφτιλισμένοι και καθοδηγούμενοι από εταιρίες "επιστήμονες"» - Αποκαλύψεις για εμβόλια και τεστ

 Παύλος Πολάκης Archives - AnaskopisiGR

Αποκαλύψεις από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος εκθέτει

τους «ειδικούς» για την «οδηγία» που εξέδωσαν προ λίγων ημερών, σύμφωνα με την οποία δεν πρέπει να κάνουν τεστ αντισωμάτων όσοι έχουν εμβολιαστεί. 

Ο Π.Πολάκης αποκαλύπτει πως υπάρχει έρευνα που δείχνει πως έχουν πέσει τα αντισώματα σε όσους έχουν εμβολιαστεί τον Γενάρη-Φλεβάρη τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχει η όχι μελέτη που έγινε στους υγειονομικούς στην Ελλάδα που εμβολιάστηκαν Γενάρη-Φλεβάρη του 2021, η οποία δείχνει υψηλά αντισώματα τον πρώτο μήνα μετά και τη δεύτερη δόση (πχ 9.000), χαμηλότερα το 2ο μήνα (πχ 6.000) και πολύ χαμηλότερα τον τρίτο μήνα (πχ 1000);».

 

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως «ξεφτιλισμένους και καθοδηγούμενους από εταιρίες» τους «επιστήμονες» που δίνουν τέτοιες οδηγίες, ενώ προσθέτει πως περιμένει απαντήσει από κάποιους από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα αναφέρεται και στα όσα έχει πει ο Α.Μπουρλά, πως θα χρειαστεί και 3η δόση του εμβολίου της Pfizer μετά από 8 περίπου μήνες. 

Ενώ στο τέλος ρίχνει «βόμβες» για τα περί υποχρεωτικού εμβολιασμού τονίζοντας πως «μήπως γιατί με βάση τα αποτελέσματα που θα υπάρξουν, που δεν θα είναι διαφορετικά, από τη μελέτη που έγινε στους υγειονομικούς, δεν θα μπορεί να στηριχτεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που κάποιοι «καθηγηταδες της μετριότητας» κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο καθημερινά στα κανάλια;»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης

«Ποσό ξεφτιλισμένοι και καθοδηγούμενοι από εταιρείες είναι αυτοί οι «επιστήμονες» που λένε τέτοιες οδηγίες, που αναπαράγουν «σοβαρές» εφημερίδες σαν την Καθημερινή;;;;;(φωτό)
ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, και θέλω απαντήσεις από τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων αλλά και κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ που το παίζουν παντογνώστες ενώ είμαι να μην πω….

1) Υπάρχει η όχι μελέτη που έγινε στους υγειονομικούς στην Ελλάδα που εμβολιάστηκαν Γενάρη-Φλεβάρη του 2021 ,η οποία δείχνει υψηλά αντισώματα τον πρώτο μήνα μετά και τη δεύτερη δόση (πχ 9.000) ,χαμηλότερα το 2ο μήνα (πχ 6.000) και πολύ χαμηλότερα τον τρίτο μήνα (πχ 1000);;;
Οι αριθμοί είμαι πραγματικοί και αντανακλούν την τάση στη συντριπτική πλειοψηφία των εμβολιασθεντων!

2) Αυτή η μελέτη η οποία έγινε ως πολυεθνική-πολυκεντρική και σε άλλες χώρες με τα ίδια αποτελέσματα δεν ήταν που έκανε τον κύριο Μπουρλα της Πφαιζερ να δηλώσει στο συνέδριο των Δελφων πως χρειάζεται και Τρίτη δόση στο οκτάμηνο και μετά μάλλον κάθε χρόνο;;;
Κάτι που επανέλαβε εχθές και η κυρία Παγώνη προετοιμάζοντας το έδαφος;;
ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ,στη Βουλή και στην απάντηση στον ελεεινό και άσχετο ΣΚΕΡΤΣΟ ,πως είναι το πρώτο εμβόλιο στην ιστορία της ανθρωπότητας που χορηγήθηκε μαζικά στον πληθυσμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΑΝΟΣΙΑ;;;;;

3) Γιατί λοιπόν με βάση το άρθρο της Καθημερινής , να μην κάνουν τεστ αντισωμάτων αυτοί που έχουν εμβολιαστεί τον Μάρτη και τον Απρίλη από το Γενικό πληθυσμό για να δούμε που είναι το επίπεδο προστασίας τους;

-Μήπως για να μην φανεί η γενικότερη γύμνια των ειδικών που έλεγαν στις αρχές του χρόνου πως με μια η δυο δόσεις αναλόγως το είδος του εμβολίου θα είστε καλυμμένοι στο διηνεκές;;;

-Μήπως γιατί με βάση τα αποτελέσματα που θα υπάρξουν ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ,από τη μελέτη που έγινε στους υγειονομικούς, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ που κάποιοι «καθηγηταδες της μετριότητας» κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο καθημερινά στα κανάλια;;;;;
(Ρητορικά τα δυο τελευταία ερωτήματα ,η απάντηση είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ)

ΥΓ Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα φανεί ο,τι και να κάνετε!!
ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ξαναρωτώ, γιατί τώρα εν έτη 2021 αυτή η στάση του κι όχι το 2020 όπου κι ο πρόεδρος του έκανε εμβόλιο που έκανε έμμεσα κι άμεσα δηλωσεις υπέρ των εμβολιων;

    Απάντηση, γιατί ξέρει ότι δεν θα είναι στην επόμενη συγκυβέρνηση μέσα..

    Κι ως πατριώτης με Πρέσπες κι ως ιατρός με την στάση στα εμβόλια τουλάχιστον έχει δείξει ποιος ήταν, τώρα αργά για κωλοντουμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι θα έχει πληροφορηθεί ο Πολάκης για τις αόρατες στους πολλούς εξελίξεις (δικαστικές, πολιτικές) και ξαφνικά μιλάει για να σώσει τη τιμή του $ύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι. Ο πονηρός Κρητίκαρος κάτι ξέρει και προσπαθεί να γλιτώσει το τομάρι του. Θα μας έπειθε αν μας τα έλεγε αυτά από τουλάχιστον 15 μήνες νωρίτερα.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν δεν μιλάει κανείς γκρινιάζουν γιατί δεν μιλάνε όταν μιλάνε γιατί δεν τα είπαν νωρίτερα. Όταν πολύ πριν των 15 μηνών έκανε την εξεταστική για το κελπνο και τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας και οι φάκελοι λιμναζουν στη δικαιοσύνη οταν ανέδειξε το σκάνδαλο Novartis και τώρα ασκούνται διώξεις στον Αγγελή όταν βγάζει στη φόρα όλες τις απευθείας αναθεσεις στο καιρό της καραντίνας βλέπε Νικολάου το κάνει προφανώς εδώ και χρόνια για να σώσει τον εαυτό του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θετικό είναι ότι μίλησε, ναι.
      Άργησε πολύ όμως να μιλήσει, πάλι ναι.
      Ο Τσίπρας πάντως εδώ και ενάμιση χρόνο χτυπάει το ντέφι στις αποφάσεις της κυβέρνησης.
      Θα αποκαλυφθούν όλοι στη πορεία του χρόνου, θετικά ή αρνητικά.
      Ο πολιτικός πρέπει να πρωτοπορεί, όχι να λέει κάτι, όταν πλέον πολλοί το λένε.
      Τσίπρας και Πολάκης πάντως έχουν πολλές διαφορές.

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ! στον Πολάκη! Το γιατί μίλησε τώρα και όχι πριν και γιατί τοποθετήθηκε καθαρά για το ζήτημα δεν ενδιαφέρει και τόσο. Μακάρι και άλλοι γιατροί που έσπρωχναν τους πολίτες να κάνουν το μπόλι να βγούν έστω και τώρα και να τοποθετηθούν καθαρά λέγοντας την αλήθεια.Τολμούν; Ο Πολάκης τόλμησε εκεί που άλλοι ενώ γνωρίζουν την αλήθεια δεν τη λένε παραμυθιάζοντας τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως δεν μιλούσε γιατί δεν υπήρχαν πριν τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα.
    Ήταν μεν πειραματικά "εμβόλια", αλλά μετά από τόσους θανάτους από εμβόλια, περισσότερους κι από τον "ιό" δεν μπορούσε να μην μιλήσει.
    Ίσως πάλι η ιδέα και μόνον ότι θα αρχίσουν οι "μένγκελε" να εμβολιάζουν παιδιά το φθινόπωρο τον τρόμαξε...
    Ίσως του έλεγαν να μην μιλάει, αλλά με τις εξελίξεις δεν άντεξε κι ξέσπασε...
    Αντιγόνη
    ΥΓ Δεν τον δικαιολογώ, σαν συριζαίος υποστήριξε τις Πρέσπες. Όμως σαν γιατρός είχε κάνει πολλά θετικά όταν ήταν υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις