Η Νεμεσις Ξεκινησε χτες το Βραδυ …

ΝΕΜΕΣΙΣ - Καλύτερη Λαμία 

Μιλωντας χωρις να μιλας ποσο

ευκολο ειναι να επικοινωνησεις !

Σαν ερευνητης σε οτι δεν ηθελε ο κοσμος ποτε να δει εχω συναντησει πολλα πραγματα , παρα πολλα ..που αλλες φορες σε αφηνουν παγωμενο και αλλες φορες δεν μπορεις να κοιμηθεις για μερες !

Μια απο αυτες της φορες ηταν χτες για μενα !

Σαν ανθρωπος που βουταει σε αχαρτογραφητα νερα ομως πρεπει να καταλαβεις οτι εχω αυξησει το ορια μου στο τι θα με κανει να πω..ουαουουου ..τι θα με σοκαρει δηλαδη !

Να πω οτι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι ο Ελληνας κατακτηθηκε; Να πω οτι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι εχουμε χασει η παραδωσει;

Να πω οτι δεν ειναι ολοι οι Ελληνες ιδιοι; Να πω οτι αυτο το παραξενο dna Ελληνικο που πολεμαει ολη η γη πλεον εμφανεστατα ….πραγματικα δεν ειναι κατι το απλο ..η μια απλη θεωρεια συνομωσιας!

Οτι και να πω ειναι λιγο ..σε σχεση με την χτεσινη νυχτα ! Και το ομορφο της ζωης αλλα και της πραγματικοτητας ειναι …οτι η πραγματικοτητα της περισσοτερες φορες ειναι χιλιαδες φορες πιο μαγικη απο οποιοδηποτε παραμυθι θα μπορουσε να σκεφτει Νους !

Αυτο που μπορω να πω σε ολους με υπογραφη σε οτι λεω ειναι το εξης… υπαρχουν ακομα Ελληνες , υπαρχει ακομα αντισταση σε αυτη την κολαση που εφεραν …ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ..σε οποιο τομεα της χωρας μας και αν ειναι αυτοι οι ανθρωποι …απο δημοσιοι υπαλληλοι μεχρι οποιο αξιωμα θες …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ !

Αρα για μενα που ειχα χασει πασα ιδεα για την αντιδραση απο το κοπαδι ..η χτεσινη μερα με γεμισε και χαρα , και περηφανεια …αλλα και μεγαλη λυπη για την πραγματικοτητα μας !

Απο που λεω και υπογραφω σημερα ειναι το εξης ..! Κρατηστε ψηλα της δονησεις της καρδιας σας , αποστασιοποιηθειτε απο τα συναισθηματα που θα νοιωσετε τους επομενους μηνες απο της ασχημες ειδησεις για ανθρωπους που επελεξαν χωρις σκεψη εναν δρομο ..απο αυτους που εμπιστευτηκαν τους εχθρους τους ..Παραμεινετε στην αφοβια …μην αφησετε κανεναν να σας πεισει για το τι ειναι το καλο για εσας …και αφηστε τον χρονο να κυλησει για να δειτε πως θα γκρεμιστει το μεγαλυτερο εγκλημα της ανθρωποτητας !

Εχουμε ελπιδα μεσα στην συγκομιδη τους να την σταματησουμε …με μεγαλεις απωλειες βεβαια σε αυτο τον πολεμο ..αλλα ΕΧΟΥΜΕ ελπιδες να το αλλαξουμε !

Η Νεμεσις ξεκινησε Χτες ..ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΕΩ …θα δεις να συμβαινουν πραγματα που θα μεινεις με το στομα ανοιχτο !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Δεν σκυβουμε το κεφαλι για κανεναν π.....η 2 μηνες μετα την ψευτοπανδημια αρχησα τον δικο μου προσοπικο αγωνα να λεω σε φιλους γνωστους και συγγενης οτι ολο αυτο που ακουνε για κοβιντ ειναι στημενο γιατι στην αρχη ψαρωσα λιγο να πω την αληθεια παρολο που θεωρω τον εαυτο μου αφυπνησμενο μετα ακουστηκαν τα μπολια προσπαθησα να τους κρατησω οσο γινεται μακρια απο αυτα σε σημειο να μαλωσω με την γυναικα μου μου λεει μην καθεσε να στεναχωριεσε για το τι θα κανει ο καθενας τους το ειπες μια δυο φτανει αστους να αποφασισουν μονοι τους γιατι τωρα ξερουν παρολα αυτα παλι με ετρωγε εμενα να τους πω κατι ακομα ωσπου μου ειπανε οτι ειμαι υπερβολικος απο εκει και περα δεν ξαναειπα τιποτα εκανα στροφη 180 μοιρες λεω καντε οτι θελετε και εχω πεσει μεσα 1000της100 θελω να πω η νεμεσις δεν ηρθε μονο για την καμπαλ αλλα ηρθε να ξεκαθαριση την ηρα απο το σιταρι δηλαδη ολοι αυτοι που μας λενε ψεκασμενους βλεπω να πηδανε απο τα μπαλκονια οταν βγουνε ολλα στο φως.Να σε παντα καλα ειμαστε ολοι μαζι σε αυτην την μαχη ψηλα το κεφαλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζω τι ξέρεις, όμως σε ένα σχόλιό μου πριν κάμποσες ημέρες είχα γράψει ότι οι Έλληνες θα κερδίσουν και αυτή την άνιση μάχη, αλλά θα είναι μια νίκη με μεγάλες απώλειες. Μιλώντας από μια απλή διαίσθηση και μόνο συνομωσιολόγε. Και θα είμαστε μόνοι μας και πάλι και σε αυτόν τον πόλεμο όπως πάντα.
    Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, τι είναι αυτό τώρα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλοίμονο στους υβριστές στην Ατη βυθισμένοι.
    Τραγουδάτε όλοι εσείς οι μαχητές τους ακολούθους στίχους του μεγάλου μας Ποιητή Ελύτη και ανεβάστε τις δονήσεις:

    Γυμνώνω τα στήθη μου και ξαπολιούνται οι άνεμοι
    Κι ερείπια σαρώνουνε και χαλασμένες ψυχές
    Κι απ'τα νέφη τα πυκνά της καθαρίζουν
    Τη γή, να φανούν τα Λιβάδια τα Πάντερπνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://katohika.gr/katohika/eche-ton-nou-sou-sto-paidi/
    https://katohika.gr/ellada/nemesis-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι συμβαίνει φίλε; πες και σε μας κάτι, μια μικρή αχτίδα ελπίδας να πιαστούμε μήπως και σωθούμε από τον φασισμό που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ είμαι πέστροφα! Έτσι λέω όταν ψυχανεμίζομαι κίνδυνο.
    Το ποτάμι πάντα το ανεβαίνω, ποτέ δεν πάω με το ρεύμα.
    Διαχρονικά η εμπειρία δείχνει πως...όποτε οι κρατούντες ενδιαφέρονται για το καλό μας (χρηματιστήριο, διακοποδάνεια, όλοι στο facebook, λεφτά υπάρχουν ξοδέψτε) τότε είναι το κομβικό σημείο που κόβω λάσπη!

    Το Φρικιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει μια εξήγηση ότι οι περισσότεροι, αυτοί που δεν είναι ερπετά βέβαια, δεν θέλουν  να σκεφτούν αυτά που συζητάμε γιατί προστατεύουν το πνευματικό τους επίπεδο από τον φόβο και πάνε με τα νερά των συμβατικών. Το πνευματικό επίπεδο παίζει τεράστιο ρόλο στην υγεία και ένα παράδειγμα γιαυτό είναι οι Άγγλοι που είναι πολύ ευγενικοί στις εκφράσεις τους και δεν έχουν ταμπεραμέντο σαν εμάς τους μεσογειακούς. Οι Άγγλοι ως επί το πλείστον τρέφονται με κονσέρβες σούπας πρωί μεσημέρι βράδυ και κανονικά θα πρεπε να είναι όλοι άρρωστοι, παρόλα αυτά είναι μια χαρά γιατί δεν πέφτει χαμηλά το επίπεδο τους, επίσης πολλοί μόλις κόψουν το τσιγάρο και το ποτό αρρωσταίνουν και πεθαίνουν γιατί αυτά κρατάνε υψηλό το πνευματικό επίπεδο! Ο θάνατος είναι απλά μια μετάβαση γιαυτό μας φυλακίζουν οι Δρακονιανοί γιατί τότε η ψυχή βασανίζεται και πολλοί δεν αντέχουν τη φυλακή και προσπαθούν να κάνουν κάτι για να λήξει ο Κορονοιός. Πιστεύω ότι ταλαντεύονται οι περισσότεροι και στο τέλος θα είναι με το μέρος του καλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΗΓΗ STRANGER ΣΤΑ KATOHIKANEA.GR...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μονος λογος που εβαλα το σχολιο σου ειναι για να εκτεθεις....Βαλε κι εσυ κανενα ονοματακι και δευτερον επισκεψου συντομως οφθαλμιατρο γιατι η πηγη υπαρχει απο κατω και μαλιστα ενεργη και με αλλο χρωμα ωστε να ξεχωριζει....Ειμαι απο τους ελαχιστους που βαζει την πηγη με λινκ που οδηγει εκει που πρεπει....οποτε αναμενω τη συγνωμη σου

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις