Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς "Ball Illuminati"

 

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς "Ball Illuminati" αφορούσε

πλαστές θυσίες, κανιβαλισμό και απόκρυφα τελετουργικά - όλα φτιάχτηκαν για να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικα κι ερωτικα

Στις 31 Δεκεμβρίου, περισσότεροι από 800 επισκέπτες αλλαξαν τη νέα χρονιά σε ένα απόκρυφο μερος των ελιτ με θέμα «Illuminati Ball» στη Νέα Υόρκη. Εμπνευσμένη από την περίφημη μάσκα που κράτησε η βαρόνη de Rothschild το 1972, η μπάλα του Illuminati παρουσίαζε σκοτεινές τελετές, πλαστές ανθρώπινες θυσίες και «ηγέτες» των Illuminati  σε περίτεχνες μάσκες ζώων. Η εκδήλωση παρουσίασε επίσης στοιχεία από το Eyes Wide Shut, καθώς οι "καλυμμένοι" επισκέπτες παρακολούθησαν παραστάσεις που συνδύαζαν τον ερωτισμό με τις εσωτερικές τελετές.

Σε αντίθεση με τις πραγματικές μπάλες Illuminati που κατέχει η απόκρυφη ελίτ, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολυτελές κτίριο: The Weylin στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. 

 

Κατά την άφιξή τους, οι επισκέπτες επέλεξαν μια μάσκα από το Masking Room και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην αίθουσα χορού Domed, όπου καλωσορίστηκαν από το «Baron de Rothschild», δηλαδή τον Pig King.

 

 

Ο Pig King στέκεται σε έναν κύκλο με μανδύες γυναικών - μια παράσταση εμπνευσμένη από τις σκηνές του οργίου στο Eyes Wide Shut. (Ματια ερμητικα κλειστα)

 Συνοδευόμενη του "Βασιλιά" ήταν η έγκυος σύζυγός του, η «βαρόνη του Ρότσιλντ», η οποία σε ένα σημείο γεννά ένα παράξενο πλάσμα.

 

 Καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας, τελετουργίες και «μυήσεις» πραγματοποιήθηκαν σε πολλά δωμάτια και δάπεδα του κτηρίου με διάφορα θέματα όπως ο πλούτος και το σεξ

 

 Φυσικά, καμία εκδήλωση με θέμα την ελίτ δεν θα ήταν πλήρης χωρίς γιορτή του κανιβαλισμού.

  

Ο ράπερ Prodigy του συγκροτήματος Mobb Deep ήταν προφανώς οπαδός των προηγούμενων πάρτι των Illuminati.

 

 Καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Prodigy έγραψε πολλά τραγούδια για τα Illuminati και άλλα θέματα που σχετίζονται με τη μυστική κοινωνία. Έγραψε επίσης ένα τραγούδι ειδικά για την προώθηση της εκδήλωσης Illuminati Ball, η οποία χρησιμοποιήθηκε στο διαφημιστικό βίντεο της εκδήλωσης. Ο Prodigy πέθανε το 2017 λόγω «τυχαίου πνιγμού».

 

 Παρόλο που οι διοργανωτές δηλώνουν ότι η εκδήλωση δεν έχει καμία σχέση με τον απόκρυφισμο και τη «λατρεία του διαβόλου», τα σύμβολα που προβάλλονται στο πάρτι αφορούσαν τον αποκρυφισμό και τον διάβολο. Το μεγάλο κίτρινο ανεστραμμένο αστέρι είναι το σύμβολο του Τάγματος του Ανατολικού Αστέρα - το επίσημο «θηλυκό» προσάρτημα του Τεκτονισμού. Επάνω δεξιά είναι 666 διαμορφωμένο σε κυκλικό σχήμα. Κάτω αριστερά βρίσκεται το σημα του Λούσιφερ.


Ο ιστότοπος περιέχει επίσης μια περίεργη καρτέλα "Εντολές" που αφορά τις Οδηγίες Κατευθυντήριων Γραμμών της Γεωργίας.

 

 Οι διοργανωτές φαίνεται να είναι υπέροχοι θαυμαστές των Οδηγιών που δημιουργήθηκαν από την απόκρυφη ελίτ.

 
Ο Διοργανωτής

 

 Cynthia von Buhler

 Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Cynthia von Buhler - μια καλλιτέχνη που είναι κυρίως γνωστή για το έργο της ως συγγραφέας και εικονογράφος για παιδικά βιβλία. Το 2001, η von Buhler ανέθεσε στον Steven Spielberg να παρουσιάσει την ιστορία της Martha Stewart για το Once Upon A Fairy Tale (Viking).

Ωστόσο, οι περισσότερες από τις άλλες δημιουργίες της von Buhler, που περιλαμβάνουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και «συναρπαστικό θέατρο» απέχουν πολύ από τα παιδιά.

 

 

Το βαθυ κρατος και οι σκοτεινές αποκρυφιστικές δυνάμεις αυτού του κόσμου βρισκουν τροπο μεσα από τον πνευματικό νόμο να αποκαλύψουν τις δραστηριότητές τους στο κοινό. Ένας από τους τρόπους που το κάνουν αυτό είναι μέσω δημόσιων διαγωνισμών και παραστάσεων. Παρόλο που οι μεγαλες μάζες συχνά απορρίπτουν αυτά τα γεγονότα ως τίποτα περισσότερο από εκκεντρικές δραστηριότητες των υπερ-πλούσιων, όσοι είναι εξοικειωμένοι με τον συμβολισμό, την ατζέντα, τις δραστηριότητες και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του σκοτεινού αποκρυφισμού βλέπουν αυτά τα γεγονότα για αυτό που είναι πραγματικά.

Το άρθρο αυξάνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με το σκοτεινό απόκρυφισμο, δίνοντας σε γενναιους ανθρωπους να διερευνήσουν αυτά τα πράγματα και τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κατανοήσουν καλύτερα τη φύση και τις μεθόδους των δυνάμεων που είναι. Με αυτήν τη γνώση στο χέρι, μπορεί να γίνει μια προσπάθεια ενοποίησης του ηθικά ενεργού πληθυσμού με σκοπό την απελευθέρωση των μαζών από τον ζυγό του σκοτεινού αποκρυφισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις