ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ

 

Ο κανιβαλισμός

είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, και είναι ένα από τα βαθύτερα και πιο σκοτεινά μυστικά του Χόλιγουντ - Ξεκινώντας με την ανθρώπινη θυσία


Ναι ο κανιβαλισμός ειναι εκλεκτό φαγητό γι αυτους! 

Αν έχετε προσέξει, οι ιστοριες του κανιβαλισμού υπήρχαν καιρο, συμπεριλαμβανομένου του ενθουσιασμού του John Podesta για τη σάλτσα καρυδιάς, που αποκαλύπτεται σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των Wikileaks και ανέφερε εκτεταμένη χρήση του Adrenochrome, η οποία είναι ταυτόχρονα η απόλυτη και ακριβη σπεσιαλιτε της πλουσιας ελιτ !


Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής, η σάλτσα καρυδιάς προέρχεται από τον επίφυση των ανθρώπων που τρομοκρατούνται, βασανίζονται και τυπικά δολοφονούνται πριν από την αφαίρεσή και το Adrenochrome λαμβάνεται από τα επινεφρίδια με τις ίδιες μεθόδους.


Το τελευταίο παρουσιάζεται  στην αμφιλεγόμενη ταινία "Adrenochrome", η οποία είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime. αλλά αναγκάστηκε να πάει Ινδιες για να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Η ακόμη πιο συγκεκριμένη ταινια που τους ξεμπροστιαζε ηταν το "Adrenochrome 2" που δέχτηκε εναρμονισμένη επίθεση  εως να αποκλείστει η διανομή εντελώς. Φρέσκο ​​αίμα από παιδιά που βιάστηκαν, τρομοκρατήθηκαν και βασανίστηκαν εχει γινει το αγαπημενο τους ποτο σε σημειο εξαρτησης.

Αυτό το τρομακτικό βίντεο πηγαίνει σε σημαντικές λεπτομέρειες και ΔΕΝ πρέπει να το παρακολουθείτε ενώ τρώτε ή πίνετε.

 

Υπάρχει ένα Cannibal Club στο Λος Άντζελες.


Κάπου στο Λος Άντζελες είναι ένα κλαμπ για δείπνο, που ξεκίνησε το 2007, όπου εκείνοι που υπερηφανεύονται για το ότι «φωτίζονται», γευματίζουν στην «κουζίνα» του ανθρώπινου κρέατος που ετοίμασε ο σεφ του ξενοδοχείου.
Στην αρχική σελίδα του Cannibal Club βρίσκεται αυτό το απόσπασμα του Henry Miller και ένα σχέδιο μιας γυναίκας (Eve;) που πρόκειται να δαγκώσει το απαγορευμένο μήλο.

 

 Έτσι περιγράφεται το Cannibal Club και κολακεύει τους κανιβαλους πελάτες του:


"Ειδικευμένο στην προετοιμασία του ανθρώπινου κρέατος, το Cannibal Club φέρνει την αιχμή της πειραματικής κουζίνας στους εκλεπτυσμένους ουρανίσκους της πολιτιστικής ελίτ του Λ.Α. Οι κύριοι σεφ μας χαιρετούν από όλο τον κόσμο για την ευκαιρία να εξασκήσουν την τέχνη τους χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς περιορισμούς από τη σύμβαση.
Το αποκλειστικό πελατολόγιο μας περιλαμβάνει σημαντικούς κινηματογραφιστές, διανοούμενους και διασημότητες που έχουν αγκαλιάσει τα ιδανικά του Διαφωτισμού της ελεύθερης έκφρασης και του ορθολογισμού. Τις βραδιές των εκδηλώσεων, καλλιτέχνες της avant-garde, διάσημοι λογοτέχνες και πρωτοποριακοί μουσικοί διασκεδάζουν τους καλεσμένους μας.
Στο Cannibal Club, γιορτάζουμε την καλλιτεχνική αριστεία ως τη φυσική και αναπόφευκτη έκφραση του ανεξέλεγκτου ανθρώπινου πνεύματος."

 Η Chef de Cuisine Sophie Laffite ενημερώνει τακτικά το μενού μας με νέα και τολμηρά γαστρονομικά πειράματα. Το κρέας που σερβίρουμε επιλέγεται από νέους και υγιείς. Σύμφωνα με την πρακτική του κανιβαλισμού σε πολλές πρωτόγονες κοινωνίες, βλέπουμε την ανθρωποφαγία ως φόρο τιμής στους νεκρούς, οι οποίοι ξαναγεννιούνται στα σώματα των καταναλωτών τους. Κάθε πιάτο, επομένως, είναι μια μελέτη γεύσης και κομψότητας.


Και εδώ είναι το μενού του Cannibal Club για αυτήν την εβδομάδα:


1. Ζυμαρικά Penne με σάλτσα κρέατος: «Μια νόστιμη σάλτσα κρέατος φτιαγμένη από φρέσκες ντομάτες, που σερβίρονται πάνω από noodles πολλών ινών.»


2. Stirloin Steak: «Μια μπριζόλα 8 ουγκιών με φλόγα, καρυκευμένη με φρέσκο ​​σκόρδο, σοταρισμένα κρεμμύδια και τη σπιτική μας σάλτσα Worcestershire.»


3. Ήπαρ και μανιτάρι Pirozhi: «Μια ρωσική εκδοχή των pierogies, ψημένη παρά βραστή, με μια γευστική γέμιση άγριων μανιταριών και συκωτιού».


4. Plasenta Lasagna: «Ένα κατά τα άλλα παραδοσιακό πιατο λαζάνια με ένα στρώμα τυριού υποκατεστημένο από κομματιασμένο πλακούντα σε σάλτσα ντομάτας , καρυκευμένο με σκόρδο, κρεμμύδι και ρίγανη.»


5. Κυρία Lovett’s Meat Pies: «Μια απολαυστική πίτα με τοπικά λαχανικά και τρυφερές λωρίδες κρέατος».

 

 Ένα έγγραφο που ανέβηκε στο ScribD στις 10 Ιανουαρίου 2018, ισχυρίζεται ότι είναι η «λίστα VIP του Νοεμβρίου» του Cannibal Club, η οποία ονομάζει την Chelsea Clinton, την ομοφυλοφιλη σταρ του CNN, Άντερσον Κούπερ, την ηθοποιό Meryl Streep και την ποπ τραγουδίστρια Katy Perry (που παραδέχτηκε είχε πουλήσει την ψυχή της στον Διάβολο, και του οποίου το πρόσφατο single "Bon Appétit" αφορά τον κανιβαλισμό) ως VIP δείπνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Μιά μικρή διόρθωση: ο δημοσιογράφος του CNN είναι ο Αντερσον Κούπερ όχι «η». Πέρα απο το οτι τον αποκαλούν faggot βέβαια.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις