Το αμερικανικό ηφαίστειο ξυπνά και θα κάψει πολλούς!

Τραμπ: Είχα δίκιο, εμφανές ότι ο κορωνοϊός ξέφυγε από εργαστήριο 

Κάτι αξιοσημείωτο συμβαίνει στην Αμερική.

Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στην Αριζόνα, τη Τζόρτζια και το Νιου Χάμσαϊρ με τους ς ελέγχους που γίνονται ή πρόκειται να γίνουν. Πολλοί άλλοι είναι καθ’ οδόν.

Οι Αμερικανοί αμφισβητούν επιτέλους σοβαρά τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020. Η λάμπα έχει ανάψει. Οι Αμερικανοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 ήταν κλεμμένες. Και δεν φοβούνται πλέον να το πουν δυνατά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Εθνική Ρεπουμπλικανική Επιτροπή του Κογκρέσου μόλις ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση χρημάτων τον Απρίλιο στην ιστορία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τελευταία δημοσκόπηση του Washington Examiner αναφέρει ότι ο ενθουσιασμός για τους Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 είναι μεγαλύτερος από τον ενθουσιασμό για τους Δημοκρατικούς με διψήφια ποσοστά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τελευταία δημοσκόπηση της Democracy Corp στις πολιτείες – κλειδιά βρίσκει την αποδοχή του Μπάιντεν μεταξύ των ανεξάρτητων μόλις στο 35%. Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν μόνο το 17% των ανεξάρτητων σε αυτές τις ταλαντευόμενες πολιτείες σε ένα γενικό ψηφοδέλτιο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ψηφοφόροι στην Πενσυλβάνια (μια πολιτεία που υποτίθεται ότι πήγε στον Μπάιντεν) μόλις ψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία να περιορίσουν δραματικά τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης του Δημοκρατικού κυβερνήτη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τελευταία δημοσκόπηση του CBS News/YouGov δείχνει ότι η υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών προς τον πρόεδρο Τραμπ εξακολουθεί να βρίσκεται σε ιστορικά επίπεδα. Το 89% υποστηρίζει τις οικονομικές απόψεις του Τραμπ, το 80% υποστηρίζει το στυλ ηγεσίας του Τραμπ, το 88% υποστηρίζει τη σκληρή στάση του Τραμπ στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, το 73% υποστηρίζει τις απόψεις του Τραμπ για τη φυλή, το 77% συμφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο ο Τραμπ αντιμετώπισε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και το σημαντικότερο, το 67% πιστεύει ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ο νόμιμος νικητής των εκλογών του 2020.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ψηφοφόροι στην τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας McLaughlin & Associates προτιμούν τον Ντόναλντ Τραμπ έναντι της Κάμαλα Χάρις με 49% έναντι 45% για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ο Μπάιντεν είναι πρόεδρος μόνο για λίγο περισσότερο από 100 ημέρες. Υποτίθεται ότι πήρε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλον υποψήφιο στην ιστορία. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικά δημοφιλής, ενώ βρίσκεται ακόμη στη “φάση του μέλιτος” της προεδρίας του. Αντ’ αυτού, οι Αμερικανοί έχουν στραφεί εναντίον του Μπάιντεν. Γιατί;

Πρώτον, οι Αμερικανοί δεν πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος. Η Σιωπηλή Πλειοψηφία πιστεύει πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί έστησαν και έκλεψαν τις εκλογές.

Δεύτερον, κανείς λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει ότι ο Μπάιντεν πήρε τις περισσότερες ψήφους στην ιστορία. Ένας γέρος που δε βγήκε ποτέ από το υπόγειό του πήρε περισσότερες ψήφους από τον Ομπάμα ή την Κλίντον; Αποκλείεται. Είναι απίθανο.

Τρίτον, οι Αμερικανοί έχουν δει τη ριζοσπαστική ατζέντα του Μπάιντεν. Δεν είναι φυσιολογική. Δεν είναι “φιλελεύθερη”. Δεν είναι “δημοκρατική”. Είναι ξεκάθαρα μια μαρξιστική/σοσιαλιστική/ κομμουνιστική κατάληψη των Ηνωμένων Πολιτειών, που διαπράττεται από κακούς παγκοσμιοποιητές που θέλουν να καταστρέψουν την Αμερική.

Αλλά εδώ είναι το σημαντικότερο…

Οι Αμερικανοί καταλαβαίνουν τώρα τις τακτικές εκφοβισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς. Έχουν δει την άθλια ρητορική μίσους προς τους λευκούς Αμερικανούς. Είδαν τη δήμαρχο του Σικάγο να ανακοινώνει ότι θα δίνει συνεντεύξεις μόνο σε έγχρωμους δημοσιογράφους. Έχουν δει τις ταραχές, τις λεηλασίες, τις πυρπολήσεις και την αναρχία των BLM και των Antifa. Έχουν δει τη λογοκρισία, την απαγόρευση και το μίσος προς τους συντηρητικούς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις νεοαριστερές εταιρείες . Έχουν δει παλαιστινιακούς όχλους να χτυπούν Εβραίους στους δρόμους του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης. Οι ριζοσπάστες Δημοκρατικοί έχουν βάλει φωτιά σε αυτό το έθνος.

Οι Αμερικανοί βλέπουν επιτέλους την αλήθεια. Καταλαβαίνουν τώρα τι συνέβη σε αυτές τις 60 περιπτώσεις που αφορούν την απάτη με τους ψηφοφόρους στις εκλογές του 2020. Ο Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι δεν έχασαν αυτές τις 60 υποθέσεις. Αυτό είναι ένα ψέμα. Αυτό είναι προπαγάνδα σοβιετικού κομμουνιστικού επιπέδου.

Ο αμερικανικός λαός καταλαβαίνει τώρα ότι αυτοί οι δικαστές εκφοβίστηκαν. Ο Τραμπ δεν έχασε ποτέ ούτε μία υπόθεση εκλογικής απάτης. Κανένας δικαστής δεν εξέτασε ποτέ πραγματικά μια υπόθεση. Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν εξέτασε ποτέ μια υπόθεση. Έχετε ακούσει για την “ακύρωση των ενόρκων”. Αυτό συμβαίνει όταν οι ένορκοι αγνοούν τα γεγονότα και αγνοούν το νόμο. Αυτή ήταν απλά μια περίπτωση “ακύρωσης του Τραμπ”.

Πολλοί από αυτούς τους 60 δικαστές μισούσαν τον Τραμπ και υπέφεραν από το “σύνδρομο Trump Derangement Syndrome”. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι τους φοβόντουσαν για τη ζωή και την καριέρα τους. Έτσι, αγνόησαν τα γεγονότα και τον νόμο. Επέλεξαν να κάνουν απλά μια κωλοτούμπα.

Κανένας δικαστής δεν ήταν διατεθειμένος να διακινδυνεύσει να καταστρέψει τη ζωή του ή της ανατρέποντας τις εκλογές και αντιμετωπίζοντας έναν τρελό όχλο Δημοκρατικών. Κανένας δικαστής δεν ήταν πρόθυμος να ρισκάρει τη δολοφονία. Κανένας δικαστής δεν ήταν πρόθυμος να ρισκάρει να καεί το σπίτι του ολοσχερώς. Κανένας δικαστής δεν ήταν πρόθυμος να ρισκάρει να απολυθεί ο σύζυγός του και να μην ξαναβρεί ποτέ δουλειά. Κανένας δικαστής δεν ήταν πρόθυμος να ρισκάρει να ξυλοκοπηθούν και να κακοποιηθούν τα παιδιά του στο σχολείο. Κανένας δικαστής δεν ήταν πρόθυμος να δει το όνομά του να καταστρέφεται για πάντα από την κουλτούρα της ακύρωσης.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί καταλαβαίνουν πλέον ότι οι εκλογές ήταν κλεμμένες και ότι τα δικαστήρια δεν αποφάνθηκαν ποτέ κατά της ουσίας της υπόθεσης. Αυτή ήταν απλώς μια περίπτωση “ακύρωσης του Trump”.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τραμπ είναι ξαφνικά και πάλι στη μόδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί Αμερικανοί εύχονται ο Τραμπ να ήταν και πάλι στην εξουσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί Αμερικανοί έχουν στραφεί εναντίον του Μπάιντεν. Επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αν πιστεύετε το ψέμα ότι 60 δικαστές απέρριψαν βάσιμα τις υποθέσεις εκλογικής νοθείας “, είτε είστε ηλίθιοι, είτε είστε στο κόλπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η απορία μου είναι γιατί ο Τραμπ στηρίχθηκε σε σάπιους θεσμούς και διεφθαρμένους λειτουργούς και δεν χρησιμοποίησε τις δυνατότητες που του έδινε το Σύνταγμα για να καθαρίσει το βάλτο άπαξ δια παντός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον το άφησε να γίνει όλο αυτό προκειμένου ο κόσμος να δει την "βρωμια" και παράλληλα να έχει όλο τον χρόνο για το γνωστό μάζεμα το οποίο συνεχίζεται μέχρι τώρα.Μην ξεχνάμε για πόσα χρόνια επικρατεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων η οποία σώνει και καλά θέλει να μειώσει τον Παγκόσμιο πληθυσμό και να επιβάλει μια παγκόσμια δικτατορία. Δύσκολος αγώνας

      Διαγραφή
    2. Για τον ίδιο λόγο που επέτρεψε ο Ιησούς την σταύρωση
      Για τον ίδιο λόγο που ο Σωκράτης δεν ζήτησε τον εξοστρακισμό του αλλά υπέστη το κώνειο.
      Αν σου λένε κάτι.
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Εξίσου πιθανό είναι ο Τραμπ να μην μπορούσε να κάνει τίποτε. Φαίνεται ότι στην πολιτική σκηνή της Αμερικής οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τα πάντα και μας το έδειξαν. Έκλεψαν την νίκη από τον Τραμπ μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου σε ζωντανή μετάδοση. Πράγματι, είναι δύσκολος ο αγώνας.

      Διαγραφή
  2. Ναι μωρέ να 'χαμε να λέμε και άλλη μια προδοσία άλλη μια κυβερνοεπίθεση και δε μπορεί να κάνει πόλεμο με τους Κινέζους πότε ο Γιάννης δε μπορεί πότε ο κ@@@ς του πονεί και τα λεφτά από τις σήραγγες του Βατικανού έσωσαν την Αμερική από τη χρεωκοπία, έτσι θα πάμε μάλλον και ότι ''καλό'' συμβεί από δω και στο εξής θα το καρπώνεται ο Κλώνος Μπάιντεν και γιατί δε πάνε να κλείσουμε το Cloning Center,  τί περιμένουμε να στεφθεί Πλανητάρχης άσε που κι' αυτός θα πηγαίνει με π σε λίγο καιρόαφού είναι 78 χρονών και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι την έχουμε κάνει ψώνιο! Μη τα λέμε και παραέξω ας κάτσουμε να περιμένουμε γιατί σύμφωνα με ένα αρχαίο βιβλίο, φέξε μου και γλίστρησα, the book of the foreshadowing of the feather, το 2027 τελειώνει το παιχνίδι και θα βγει νικητής ή ο Χριστός ή o Διάβολος, έχουμε πολύ μέλλον δηλαδή αλλά κάτι μου λέει ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί το καράβι-karma της ανθρωπότητας έχει μπατάρει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δε σώνεται με τίποτα. Να περιμένουμε τα καλύτερα αλλά να είμαστε προετοιμασμένοι και για τα χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα, ειχαμε να λεμε κι εμεις "δεν ειμαστε αμερικανακια" τωρα παει και αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις