ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 
 
ΜΟΝΟ ΟΡΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ; 
 
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. 
 
ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. 
 
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ! 
 
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
 
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. 
 
ΦΥΣΙΚΑ, Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ. Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΕΝΗ ΛΕΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ.
Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. 
 
ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. 
 
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.
 
ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ....
 
 
 
ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. KAΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΠΗΓΗ....ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΗΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ parisleone ΣΤΟ BF....ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ...

    ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.....parisleone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτον κοιταξες και δεν γραφει πηγη...?...Τοτε δεν κοιταξες καλα...
      Δευτερον υποδειξε μου μια αλλη αναρτηση που δεν εχω πηγη απο κατω αν δεν ειναι δικη μου....Αντιθετα εγω εχω να υποδειξω δικες μου αναρτησεις στο facebook σου που δεν ειχαν την πηγη

      Διαγραφή
    2. Κατω απο καθε αναρτηση υπαρχει η ΠΗΓΗ ''Πατηστε'' μεσα και θα σας παει στην αρχικη πηγη της ειδησης !!

      Διαγραφή
  2. Σιγά την ανάρτηση με τις τρομερές αποκαλύψεις. Λες και δεν είχε παρει κανένας απο μας χαμπάρι τι γίνεται με την ΕΕ και σχεδόν σε όλον τον Πλανήτη ολόκληρο. Η Ελλάδα, πρωτοπόρα σε όλα είχε τον Παπαδήμα μετά το ανάπηρο της Μαργαρίτας. Κρίμα αλλά Συνομοσιολόγε έκανες λάθος που του κανες την χάρη να τον κάνεις γνωστό και πιό πέρα. Αυτό έγινε κιόλας αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει το σωστο ειναι να υπαρχει η πηγη ασχετα το ποση επισκεψιμοτητα εχει ο καθενας.Εγω ειμαι απο τους ελαχιστους που βαζω λινκ και μαλιστα ενεργο.Στη συγκεκριμενη περιπτωση ο φιλος εκανε λαθος γιατι ως πηγη ειχα το facebook του.Σε δικες του αναρτησεις,οπως και σε αλλους,ειχα δει δικα μου χωρις πηγη αλλα δεν ηθελα τοτε ν αναφερω ονοματα και μιλησα γενικα.Του το εξηγησα,φανταζομαι το καταλαβε οποτε το θεμα θεωρειται ληξαν...

      Διαγραφή
  3. Τι να μας πει και ο Πουτιν, εμεις εχουμε Κουλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις