Κηρύσσεται Πόλεμος Μετά την Αποτυχία Ανταπόκρισης από την Αδελφότητα της Σιών

Πόλεμος έχει κηρυχθεί εναντίον της Αδελφότητας του Σατανά, μετά

την άρνησή τους να συμφωνήσουν σε μια εκστρατεία για τη διάσωση του πλανήτη, αναφέρουν πηγές της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων.  Ωστόσο, έχει ληφθεί απόφαση να απορριφθεί η προσφορά των Γνωστικών Illuminati να χτυπήσουν τη λίμνη της Γενεύης, το Αρχηγείο του ΝΑΤΟ και την Ιερουσαλήμ με πυρηνικά όπλα υδρογόνου 4ης γενιάς, τα οποία δεν προκαλούν μακροπρόθεσμη ραδιενεργή ρύπανση.  Αντ’ αυτού, οι Ειδικές Δυνάμεις θα διενεργούν επιθέσεις ακριβείας για να εξαλείψουν βασικά άτομα και θεσμούς που εμπλέκονται στην συνεχιζόμενη ψεύτικη πανδημία και τα σχετιζόμενα εγκλήματα πολέμου.

Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι μια υπόγεια βάση στην Ελβετία έχει ήδη δεχθεί επίθεση και έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.  Η επίθεση αυτή οδήγησε σε έκτακτη συνεδρίαση στο Βατικανό, σύμφωνα με πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων.  Η συνάντηση συγκλήθηκε από το Ίδρυμα Ροκφέλερ και η συμμετοχή στη συνάντηση αποκάλυψε ποιους ακριβώς ελέγχουν ακόμα.  Η απάντηση είναι την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Αφρικανική Ένωση (αλλά όχι μεμονωμένα αφρικανικά κράτη), την Αργεντινή, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Επιπλέον, η επίθεση ανάγκασε το Σατανικό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να ακυρώσει μία ειδική ετήσια συνάντηση που είχε προγραμματίσει για τον Αύγουστο στη Σιγκαπούρη. 

https://www.weforum.org/press/2021/05/media-advisory-special-annual-meeting

Μια έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Βατικανό ειδοποίησε επίσης τους P3 σχετικά με το γεγονός ότι ο Πάπας Φραγκίσκος σκοτώθηκε και αντικαταστάθηκε από έναν ηθοποιό που φορούσε μάσκα από καουτσούκ, ο οποίος ζητά ανοιχτά κάθε άνθρωπος στη γη να σκοτωθεί με εμβολιασμούς.

 


 

Ο βραβευμένος με Νόμπελ ιολόγος Δρ Luc Montagnier δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί», αφού είδε τα συστατικά των γονιδιακών θεραπειών Covid που χρησιμοποιούνται.  Αυτό που συμβαίνει βασικά είναι ότι η Χαζαρική Μαφία προσπαθεί να δολοφονήσει τους ομήρους σκλάβους της λαούς, αντί να εγκαταλείψει την εξουσία.

Πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων λένε ότι «η μυστική υπηρεσία του Βατικανού γνωρίζει τα πάντα, η εκδίκηση συνεχίζεται, ξεκινώντας με την Ιταλία πρώτα.»  Οι P3 αναφέρουν ότι η εκστρατεία δολοφονίας Covidiot του «εμβολίου» έχει ενορχηστρωθεί από το Ισραήλ και την Ελβετία.

Ειδικές δυνάμεις στις ΗΠΑ θα επιτεθούν στο Αρχηγείο του Ιδρύματος Ροκφέλερ που βρίσκεται στην  5η Λεωφόρο αριθμό 420 στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.  Θα γίνει επίσης έφοδος σε όλα τα υπόλοιπα παραρτήματα του Ιδρύματος Ροκφέλερ.  Επιπλέον, όλα τα μέλη της οικογένειας Ροκφέλερ θα καταδιωχθούν, αναφέρουν οι πηγές.

Η Βρετανική Μυστική Υπηρεσία είναι επίσης στην υπόθεση.  Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μια ανώτερη πηγή της MI6 περιέγραψε την κατάσταση:

«Εξοντώσαμε τον [Τζορτζ] Μπους [Πρεσβύτερο] για να φτάσουμε στον [Μπέντζαμιν] Νετανιάχου και να ανατινάξουμε τη Χαζαρική Μαφία – τη ριζική αιτία της παγκόσμιας τρομοκρατίας.  Χτυπάς την πηγή και το τερματίζεις.  Όλοι οι στρατιωτικοί σε όλο τον κόσμο το γνωρίζουν αυτό.  Μόλις συνέβη.  Η MI6 θα βρει και θα σκοτώσει όλους τους εμπλεκόμενους, γνωρίζεις πώς δουλεύουμε όπως γνωρίζουν όλοι.»

Ένας ανώτερος Ευρωπαίος Βασιλικός περιέγραψε την κατάσταση έτσι:

«Όλα θα πάνε καλά, αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να αντιμετωπιστούν.  Τα πρωτόκολλα της Νυρεμβέργης θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουν όλα αυτά μονομιάς».

Ετοιμάζεται Δίκη της Νυρεμβέργης 2.0 : ο ΠΟΥ και οι Παγκόσμιοι Ηγέτες θα Πρέπει να Λογοδοτήσουν για Εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας

https://humansarefree.com/2021/05/who-trials-crimes-against-humanity.html

«Όλοι οι στρατοί του κόσμου έχουν νομικό ένταλμα να πυροβολήσουν κατά βούληση και θανάσιμα, αλλά αν καταλήξουμε σε νομικές διαδικασίες θα πρέπει να δείξουμε αποδείξεις ότι ο θανάσιμος πυροβολισμός ήταν για προστασία.  Όποιος εμπλέκεται στη λεγόμενη πανδημία καταδικάζεται σε θάνατο.  Το παγκόσμιο ένταλμα έχει υπογραφεί από έναν ανώτερο Ευρωπαίο βασιλικό.  Στα τσακίδια τα μιαρά σκουπίδια.»

Πηγές της MI6 λένε ότι ένας μυστικός πόλεμος μαίνεται από τότε:

«Ο Dachau του DVD (Deutsche Vereinigung für Datenschutz = Γερμανική Ένωση Προστασίας Δεδομένων) βρέθηκε να έχει σκοτώσει – νομικά δολοφονημένο – τον Adnan Sakli στο BIS της Βασιλείας.  Ήταν ίσως η πιο κρίσιμη περίπτωση στη γεωπολιτική.  Όλες οι υποθέσεις τύπου Γουότεργκεϊτ είναι χειρότερες για τη συγκάλυψη παρά για το αρχικό έγκλημα.  Σε αυτή την περίπτωση, η συγκάλυψη περιελάμβανε γεγονότα όπως η 11/9 και η Φουκουσίμα.»

Οι αναγνώστες μπορούν να βοηθήσουν στον αγώνα κατά αυτών των μαζικών δολοφόνων στέλνοντας συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με εγκλήματα πολέμου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.  Οι επαφές είναι οι εξής:

<Fadi.El-Abdallah@icc-cpi.int>

και

<otp.informationdesk@icc-cpi.int>

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον Στρατηγό Μάικλ Φλιν.  Ο Στρατηγός Φλιν μιλάει σε χριστιανικές ομάδες για πίστη.  Αυτό που πρέπει να καταλάβει είναι ότι ενώ είναι καλό να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, αν χτυπήσουν στη συνέχεια το άλλο μάγουλο, έχετε ξεμείνει από μάγουλα για να γυρίσετε, και είναι ώρα να αναλάβετε δράση.  Κάθε ενέργεια πρέπει να είναι αποφασιστική και οριστική.

Για το λόγο αυτό ζητάμε από τις πατριωτικές αμερικανικές δυνάμεις να καταλάβουν την υποδομή των τηλεπικοινωνιών ΑΤ&Τ προκειμένου να τεθεί τέλος στις ψευδείς εταιρικές ειδήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ψεύτικης προεδρίας Μπάιντεν.

Μία από τις βασικές μάχες πρόκειται να είναι η κατάληψη των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας που βρίσκονται κυρίως μέσα ή κοντά στο Palo Alto της Καλιφόρνια.  Εδώ θα βρείτε την Google και το Facebook.  Μόλις ανακαλύφθηκε ότι οι ελεγκτές πληροφοριών (factcheckers) του Facebook σχετικά με το εμβόλιο Covid χρηματοδοτούνται από τις εταιρείες εμβολίων, σύμφωνα με πηγές της CIA.  Με άλλα λόγια, το Facebook, το οποίο διευθύνεται από τον Mark Zuckerberg, εγγονό του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, είναι συνένοχο σε μαζικές δολοφονίες.  Ο θηλυκός κλώνος του παίζει τώρα το ρόλο της εκπροσώπου Τύπου Jen Psaki για την ψεύτικη προεδρία Μπάιντεν.

Η Google λογοκρίνει επίσης ενεργά την αλήθεια για την πανδημία και, ως εκ τούτου, είναι ένας σεσημασμένος διακρατικός γενοκτονικός οργανισμός.  Όλοι οι υπάλληλοι της Google που εμπλέκονται στη λογοκρισία εμβολίων και πανδημίας πρέπει να εκτελεστούν.

Ένα άλλο μέρος στο οποίο πρέπει να γίνει έφοδος είναι η υπόγεια βάση και κόμβος επικοινωνιών γύρω από τα Κεντρικά γραφεία του CNN στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Μέχρι να αντιμετωπιστούν αυτές οι φωλιές εγκληματιών, η λογοκρισία και τα ψέματα θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στις περισσότερες δυτικές οθόνες και στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι ο απόλυτος προωθητής εμβολίων Μπιλ Γκέιτς εκτελέστηκε για εγκλήματα πολέμου.  Η Microsoft καθώς και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς βρίσκονται τώρα στα χέρια των Λευκών Καπέλων.  Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τις ιστορίες για το διαζύγιο μεταξύ της Μελίντα Γουάτσον (της οικογένειας Watson της IBM) και του Μπιλ Γκέιτς.  Μια εκστρατεία για να καταστραφεί η φήμη του Μπιλ Γκέιτς μέσω της σύνδεσής του με τον Τζεφ Επστάιν και άλλα αισχρά άτομα, είναι μια περαιτέρω επιβεβαίωση ότι αυτή η πηγή λέει την αλήθεια.  Αν ο Γκέιτς ήταν ζωντανός, να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιούσε τον στρατό των δικηγόρων και των υπαλλήλων του δημοσίων σχέσεων για να το πολεμήσει. 

https://www.zerohedge.com/technology/how-bill-gates-carefully-curated-tech-savior-image-unraveled

https://www.thenation.com/article/society/gates-me-too-divorce/

Γνωρίζουμε επίσης ότι τα μέλη της Ολλανδικής Βασιλικής Οικογένειας έχουν εκτελεστεί.  Ορίστε τι είχε να πει ο ανώτερος Ευρωπαίος Βασιλικός σχετικά με τους Ολλανδούς συγγενείς τους:

«Οι Ολλανδοί ήταν βαθιά Σατανικοί, η τελευταία Βασίλισσα, η Beatrix, ήταν σκέτη φρίκη.  Αιμοδιψής Σατανική αίρεση.»

Η πηγή υπαινίχθηκε ότι ο τύποι του Νταβός έχουν επίσης κανονιστεί, λέγοντας «Είδατε τι συνέβη με αυτό το μάτσο τρελών στο Νταβός».

Άλλοι άνθρωποι που έχουν απομακρυνθεί ή θα απομακρυνθούν σύντομα είναι ο Τζάστιν Κάστρο στον Καναδά, ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Heizo Takenaka, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ και πολλοί άλλοι.

Αν παρακολουθήσατε φέτος την τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ θα παρατηρήσατε ότι σχεδόν ούτε μία από τις συνήθεις διασημότητες δεν ήταν εκεί.  Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι η εκκαθάριση εκεί ήταν εξαιρετικά ενδελεχής.

Ακούμε επίσης ότι συνεχίζεται η εκκαθάριση του αμερικανικού στρατού, της CIA και του FBI.  Πηγές της CIA μας λένε ότι το στρατιωτικό δικαστήριο του πρώην αρχηγού της CIA Τζον Μπρέναν ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

Σημειώνουμε επίσης ότι το Ισραήλ αναγκάστηκε να υποχωρήσει από τη σφαγή των Παλαιστινίων.  Προφανώς αρκετές χώρες, της Ρωσίας συμπεριλαμβανομένης (πηγές της FSB επιβεβαίωσαν ότι οι Ρώσοι πολίτες διατάχθηκαν να εκκενώσουν τμήματα του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα) τους είπαν να σταματήσουν και να απέχουν αλλιώς το Τελ Αβίβ θα εξαλειφθεί.

Οργισμένοι Ισραηλινοί πολίτες επίσης διαδήλωσαν μπροστά από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου την περασμένη εβδομάδα.  Πηγές της Μοσάντ, από την πλευρά τους, επιμένουν ότι ο Νετανιάχου που εμφανίστηκε πρόσφατα δημοσίως ήταν «κλώνος». 

https://www.jpost.com/israel-news/anti-netanyahu-protesters-to-gather-blame-pm-for-gaza-escalation-668825

Οι Σατανιστές στο Ισραήλ, ωστόσο, παραμένουν επικίνδυνοι, στριμωγμένοι αρουραίοι και μπορεί να χρειαστεί να εκκενωθούν όλοι οι Εβραίοι και οι Παλαιστίνιοι από το Ισραήλ πριν αφανιστεί ολόκληρη η φωλιά εκεί.

Παρά τη συνεχή αντίσταση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι καλοί κερδίζουν.  Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από μια ξαφνική αποκλιμάκωση της ψεύτικης πανδημίας στην Αγγλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο τα μέλη μιας επιτροπής που συμβουλεύει τη βρετανική κυβέρνηση σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας παραδέχτηκαν την περασμένη εβδομάδα ότι μια «ολοκληρωτική» και «ανήθικη» αντιμετώπιση για την covid-19 χρησιμοποίησε φόβο για να χειραγωγήσει τη συμπεριφορά των ανθρώπων.

British Scientists Say That “Totalitarian” and “Unethical” COVID-19 Response Used Fear to Control People’s Behavior

Κατόπιν ακολούθησε δημόσια ανακοίνωση ότι το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν στο χαμηλότερο επίπεδο από τότε που άρχισαν να συλλέγονται τέτοια στατιστικά στοιχεία πριν από 20 χρόνια.  Επιπλέον, το ποσοστό των θανάτων που αποδίδονται στην Covid-19 ήταν μόνο το 2,4% του συνόλου τον Απρίλιο, λιγότερο από το ένα τέταρτο του επιπέδου του Μαρτίου. 

https://sputniknews.com/uk/202105211082950788-death-rate-in-england-at-20-year-low-as-covid-19-pandemic-dwindles/

Στη Γερμανία επίσης, μεγάλα τμήματα της χώρας χαλάρωσαν κι άλλους περιορισμούς της πανδημίας την Παρασκευή, καθώς οι αναφερόμενοι αριθμοί εκεί επίσης μειώθηκαν απότομα.  Αυτό έγινε παρά τις προσπάθειες της Άνκελα Χίτλερ να διατηρήσει τους περιορισμούς σε ισχύ. 

https://www.usnews.com/news/world/articles/2021-05-21/germany-lifts-more-restrictions-merkel-urges-caution

https://www.msn.com/en-us/news/world/germanys-covid-19-case-rate-falls-below-key-threshold/ar-BB1gJ6yM

Και στις ΗΠΑ αρχίζουμε να βλέπουμε πρωτοσέλιδα όπως:

«Η ελπίδα αυξάνεται καθώς τα κρούσματα του ιού στις ΗΠΑ μειώνονται απότομα»

https://www.gulftoday.ae/opinion/2021/05/23/hope-rises-as-us-virus-cases-drop-sharply

Παρόμοιες πτώσεις αναφέρονται και σε άλλες χώρες.  Αυτό είναι ένα σημάδι ότι αρχίζουν να ισχύουν το μάντρωμα και η εκτέλεση όσων προωθούν τα εμβόλια και την πανδημία.

Σημειώνουμε επίσης ότι οι Κινέζοι αποφάσισαν να σταματήσουν να υποστηρίζουν την ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν του Ροκφέλερ.  Τα ακόλουθα από το Ρόιτερς ήταν απόδειξη αυτού:

«Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μιλήσει με τον ανώτατο στρατηγό της Κίνας παρά τις πολλαπλές προσπάθειες για τη δόμηση συνομιλιών, δήλωσαν την Παρασκευή αξιωματούχοι άμυνας των ΗΠΑ.» 

https://www.reuters.com/world/china/pentagon-chief-unable-talk-chinese-military-leaders-despite-repeated-attempts-2021-05-21/

«Δεν του μιλάμε επειδή δεν έχει καμία επιρροή στον αμερικανικό στρατό», εξήγησε μια πηγή από την Ασιατική Μυστική Κοινωνία.  «Συνεχίζουμε να έχουμε φιλικές σχέσεις με τον πραγματικό αμερικανικό στρατό στο ανώτατο επίπεδο», πρόσθεσε η πηγή.  Σε αυτό το επίπεδο οι αμερικανικές και κινεζικές στρατιωτικές δυνάμεις μάχονται ενάντια σε έναν κοινό σατανικό εχθρό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που γίνονται ή αναγγέλλεται η διεξαγωγή τους, ελπίζουμε ότι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ... δεν βλέπουμε ή ακούμε κάτι, εμείς οι απλοί πολίτες, διότι έτσι πρέπει.

    Μπορούμε όμως να προσδοκούμε, ότι στην απελευθέρωση του πλανήτη συντελεί η κίνηση της ομάδας του Ράινερ Φούλμιχ, που εντός του μήνα καταθέτει μηνυτήριες αναφορές στα δικαστήρια της Γερμανίας. Δηλώνει ο ίδιος ότι έχει επαφές με δικαστές της χώρας του.

    Αυτό θα είναι ένα γεγονός που δεν θα μπορέσουν να κρύψουν τα συστημικά μέσα και περισσότερος κόσμος θα αφυπνιστεί.

    Από το κανάλι της Σοφίας Βλάχου, ένα εξαίρετο βίντεο με τον Γερμανό δικηγόρο – είναι κρίμα, που τέτοια βίντεο έχουν ελάχιστες θεάσεις – τα λέει όλα ο άνθρωπος.

    https://www.youtube.com/watch?v=UFqAIBOe-0g


    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτογραφία με τον δημοσιογράφο και τα δύο τέρατα, είναι από κανάλι που ασχολείται με τα τρέχοντα των ΗΠΑ, με πολλά βίντεο κάθε μέρα.

    Βεβαίως, δικαίως προκύπτει το ερώτημα: τι μας νοιάζει εμάς, εδώ στην χώρα μας, τι γίνεται εκεί;

    Μας νοιάζει και μας καίει, διότι η όποια ΟΡΑΤΗ αλλαγή στις ΗΠΑ, θα σημάνει την αρχή της πλήρους απελευθέρωσης της ανθρωπότητας από τα τέρατα της cabal.

    https://www.youtube.com/c/NextNewsNetwork/videos

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις