ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Disclose.tv 🚨 on Twitter: "NEW - Hamas' Al-Qassam Brigades military parade  in southern Gaza. https://t.co/Tnjg91mVwX" 

 Η Ρομάνα Ντιντούλο, διορισμένη

από την Συμμαχία ως αρχηγός κράτους και αρχιστράτηγος του Καναδά, που είναι πλέον Δημοκρατία, 

μιλάει για την συμμαχία και για την εκκαθάριση του βάλτου στον Καναδά. 

Επίσης για τα σχέδια που είχε η Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα εμβόλια, και άλλα. 

Το βιντεο ειναι απο το καναλι και την ιστοσελιδα    sfagi.gr

Σχόλια

  1. Δεχόμενοι την Συμμαχία ως ρυθμιστή της εκκαθάρισης του πλανήτη από τον βούρκο, είναι λογικό ότι την δύναμη την έχουν στρατιωτικοί, αυτοί έχουν τον έλεγχο και είναι εξαιρετικά φειδωλοί στις πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που διεξαγάγουν.

    Ο Δεμερτζής, έπρεπε να το ψάξει λίγο περισσότερο. Εδώ και 2 μέρες κυκλοφορεί στο youtube βίντεο με την κυρία, που λέει την ιστορία. Στο youtube που έσκισε τον Trump, επέτρεψαν την κυρία να υμνεί την Συμμαχία και τον Trump. Στο youtube δηλώνονται πλέον στρατιωτικοί έλεγχοι και πραξικοπήματα. Στο youtube, όπου κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι οτιδήποτε...

    «Ως αρχηγός κράτους και αρχηγός της Δημοκρατίας του Καναδά, Romana Didulo»

    https://www.youtube.com/watch?v=RSCzTk3bJ6I

    Στα βίντεο που κυκλοφορεί,έχει ένα στιλ... ανδρόγυνο δεν το λες... τα ρούχα ανδρικά, ok, αλλά κάποιες πινελιές, που να θυμίζει γυναίκα... λίγο κραγιόν, σκουλαρίκια, κάτι τέλος πάντων. Εκτός, αν η κυρία αισθάνεται άνδρας μέσα στο σώμα της, το έκαναν μόδα οι satan dems, οπότε θα λαλήσω.

    Στο διαδίκτυο υπάρχει η ιστοσελίδα :

    https://www.canada1stpartyofcanada.ca/our-leader/

    το μαγαζί της... με το βιογραφικό της... παρά την εμφάνιση, δεν είναι γηγενής Καναδή, αλλά μετανάστης από την Ασία. Στις ετικέτες, υπάρχει η επιλογή «βίντεο», όπου σε αρκετά βίντεο περιγράφει πως θα σώσει τους Καναδούς. Άντε να έρθει και η σειρά μας...

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμεις δεν ειμαστε γηγενης αλλα ειμαστε Καναδοι υπηκοοι .Μονο οι Ινδιανοι ειναι αυτοχθονες . Εαν η κυρια δεν φοραει κραγιον,σκουλαρικι κλπ κλπ προσωπικα εμας εδω δεν μας αφορα, αυτο που μετραει ειναι ο αγωνας που κανει και οχι τα φρουφρου και τα αρωματα .Διακρινω μια κακια στο ολο σχολιο σου οπως και ο ενικος που χρησιμοποιεις για τον υπευθυνο του blogger sfagi.gr κ.Δεμερτζη .Ο οποιος κανει μεγαλο αγωνα σε ολο αυτο που ζουμε Παγκοσμιως .Ας ειμαστε ενωμενοι απο οποιο μερος του πλανητη βρισκομαστε και ας αφησουμε την κακια στην ακρη επιτελους .

      Διαγραφή
    2. Γηγενής = Αυτόχθων

      Παραβλέπω τα περί σκουλαρικίων κλπ, δεν με αφορά τι *σας αφορά ως προς την εμφάνιση.

      Και άλλοι κάνουν αγώνες, αλλά το youtube τους κατεβάζει στο πι και φι, έτσι χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες, όπως ο Δεμερτζής.

      Για τον Δεμερτζή, τα μαθήματα τελειωμένα... το τι κάνει και τον αγώνα που δίνει, τα γνωρίζω, από τις αρχές του ΄20. Όταν όλοι τον μέμφονταν, σε κανάλια και blogs, «κάποιοι» τα βάζαμε με τους «καναλάρχες» και τους blogers... αλλά *εσείς, ήσασταν αλλού...

      Κακία = λόγος ή πράξη που δείχνει έχθρα και αποσκοπεί στο να πληγώσει τον άλλον. Όταν η κριτική σε ενδεχόμενο λάθους - με αποδείξεις - ονομάζεται κακία, σηκώνω τα χέρια. Το χάιδεμα πάλι των αυτιών – παρά του ότι υπάρχει ένδειξη λάθους - ονομάζεται ηλιθιότητα.

      Τα περί ενότητας στον αγώνα, αυτή προκύπτει από την στάση ζωής του κάθε ενός εξ ημών – και αυτό δεν είναι ορατό από το πληκτρολόγιο.

      *Χρησιμοποιώ πληθυντικό, διότι προφανώς δεν γνωρίζεται ότι οι Έλληνες, μιλούμε μεταξύ μας ΜΟΝΟ στον ενικό. Στην κοινωνική μας ζωή, αναγκαστικά χρησιμοποιούμε την φράγκικη εισαχθείσα συνήθεια. Αν δεν το γνωρίζεται, οι στρατιώτες του Αλέξανδρου του μιλούσαν στον ενικό...

      ΖΕΤΑ

      Διαγραφή
    3. Δεν ζούμε στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Μπουμπουλινα και οι τόσες άλλες ηρωίδες δεν φορούσαν τακούνια, αρώματα και σκουλαρίκια. Και ναι έπαιρναν την θέση του άντρα. Το εάν ειμουν αλλού δεν είστε σε θέση να το γνωρίζετε. Βγάζετε πολύ εύκολα και με απαίσιο τρόπο συμπεράσματα όπως και επιθετικοτητα από το πληκτρολόγιο. Και μόνο από το πληκτρολόγιο!!! Σας παρακολουθούμε οσων αφορά το τι συμβαίνει στην Ελλάδα τα δέχεστε όλα ότι σας πει ο κουλης ουδεμία αντίσταση και ουδεμία ένωση .Τσακώνεστε και η αρχική σκέψη για αγώνα χάνεται μέσα σε μια φαγωμάρα άνευ προηγούμενου. Αντίσταση και ξέσπασμα σας βγαίνει μόνο από εδώ μέσα εννοώ το πληκτρολόγιο. Εμείς εδώ κάνουμε αγώνα και αφήνουμε στην άκρη τις όποιες διάφορες έχουμε. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία!! Δεν πρόκειται να σας απαντήσω διότι δεν αξίζει τον κόπο να αναλώνομαι σε λόγια.Τα συμπεράσματα έχουν βγει.

      Διαγραφή
    4. Δεν ζούμε στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. - Άρα τώρα ομιλούμε όλοι εις τον πληθυντικόν!

      Η Μπουμπουλινα και οι τόσες άλλες ηρωίδες δεν φορούσαν τακούνια, αρώματα και σκουλαρίκια. Και ναι έπαιρναν την θέση του άντρα.- Άλλο γυναίκα που παίρνει την θέση του άνδρα, όταν χρειαστεί και άλλο γυναίκα να κάνει «παρέα» με γυναίκα. Σε blogs του Καναδά γράφονται για το αμφισβητούμενο φύλο της Κυρίας. Ο καλλωπισμός είναι στοιχείο του Έλληνα – Διάβασε, ω συγγνώμη, διαβάστε τι έκαναν οι 300 του Λεωνίδα, πριν από την μάχη...

      Το εάν ειμουν αλλού δεν είστε σε θέση να το γνωρίζετε.- ούτε εσείς για μένα.

      Βγάζετε πολύ εύκολα και με απαίσιο τρόπο συμπεράσματα όπως και επιθετικοτητα από το πληκτρολόγιο. Και μόνο από το πληκτρολόγιο!!! – απλά ακολούθησα τον «τρόπο σας» στην εκφορά συμπερασμάτων. Η ρεαλιστική αντιμετώπιση καταστάσεων, δεν είναι επιθετικότητα.

      Σας παρακολουθούμε οσων αφορά το τι συμβαίνει στην Ελλάδα τα δέχεστε όλα ότι σας πει ο κουλης ουδεμία αντίσταση και ουδεμία ένωση .- Μου αρέσει... να με παρακολουθούν, βελτιώνομαι... Αλήθεια, σε αυτές τις οδομαχίες από άκρη σε άκρη του Καναδά, με τον Τρυντώ να κλαίει από τον φόβο του, παίρνετε μέρος κι εσείς; Μόλις τελειώσετε εκεί, κοπιάστε στην χώρα καταγωγής σας και ο Κούλης χάρισμά σας, μόνο που ο δικός μας είναι σχιζοφρενής και θα χρειαστεί να του δώσετε ληγμένα για να τον τελειώσετε...

      Τσακώνεστε και η αρχική σκέψη για αγώνα χάνεται μέσα σε μια φαγωμάρα άνευ προηγούμενου. – Ποιος τσακώνεται με ποιον, και ποιος φαγώνεται με ποιον... σας χάνω... μάλλον η νοημοσύνη μου είναι σε εμβρυώδη κατάσταση. Αλλά θα μεγαλώσω, που θα πάει και θα σας καταλάβω...

      Αντίσταση και ξέσπασμα σας βγαίνει μόνο από εδώ μέσα εννοώ το πληκτρολόγιο – Η αντίσταση μου είναι η συνεχής προσπάθεια, ώστε αυτός ο θίασος των σατανιστών, κίναιδων, σχιζοφρενών που κυβερνούν την χώρα μου, να μην καταστρέψουν την ζωή των ανθρώπων που αγαπώ και νοιάζομαι και την δική μου φυσικά.

      Εμείς εδώ κάνουμε αγώνα και αφήνουμε στην άκρη τις όποιες διάφορες έχουμε. – αλλά, τον κάνετε κρυφά τον αγώνα! Εμείς εδώ πάλι, όταν κάνουμε αγώνες, τις τελευταίες δεκαετίες, είναι φανεροί και ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΙ!

      Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία!! – Η ουσία είναι μία... ουδέν γνωρίζετε για τις συνθήκες στην χώρα μας, πως διαβιώνουμε ως λαός τα τελευταία 40 χρόνια.

      Δεν πρόκειται να σας απαντήσω διότι δεν αξίζει τον κόπο να αναλώνομαι σε λόγια.- Μου αρέσει η απαξίωσή σας στο πρόσωπο μου. Σημαίνει ότι είμαι σε καλό δρόμο. Πάντως, να σας δω Πασιονάρια και να εκλιπαρώ για την εύνοιά σας, ο σκοπός της ζωής μου από τούδε και στο εξής...

      Τα συμπεράσματα έχουν βγει.- εκατέρωθεν…

      ΖΕΤΑ.

      Διαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ.....ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ειναι δυνατόν να πιστεύετε οτι λεει ο καθε περίεργος.
    "την έκαναν αρχηγό.... τα λευκά καπέλα!!" έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις