Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΛΠΑΖΕΙ...ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ....!!!

 

Δυο ακόμη θανάτους Ελλήνων που εμβολιάστηκαν ειχαμε

το τελευταίο 48ωρο…Ενας 25χρονος απο την Κέφαλο και μια 63χρονη απο την Μυτιλήνη.

ΘΑΝΑΤΟΣ 25ΧΡΟΝΟΥ:25χρονος Ν.Μ από την Κέφαλο εκανε το εμβόλιο της pfizer πριν τρεις μέρες..Εμφάνισε υψηλό πυρετο ..Σύμφωνα με φιλικά του πρόσωπα με τα οποία μάλιστα είχε επικοινωνία χτες τη νύχτα ανέφεραν οτι ο άτυχος νέος ένιωθε πονοκέφαλο και έλεγε ότι θα έπαιρνε ένα παυσίπονο για να κοιμηθεί. Ο 25χρονος ταξίδεψε πρόσφατα   στην Αμερική όπου ζουν συγγενείς του (παππούδες, θεία κλπ) και πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του τρεις μέρες μετα τον εμβολιασμό του.

Δυστυχώς, κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε οπως γράφει το ageanews,,,

ΘΑΝΑΤΟΣ 63ΧΡΟΝΗΣ:Η δεύτερη περίπτωση που “ταξίδεψε” στην Ελευθερία του Κούλη ειναι μια γυναίκα 63 χρονών που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με θρόμβωση. Η 63χρονη είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Όπως τονίζει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, η γυναίκα νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από την 1η Απριλίου, έπειτα από θρομβοεμβολικό επεισόδιο, που υπέστη λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής.

10.000 θάνατοι και 400.000 παρενέργειες (Θρομβώσεις ,Παραλύσεις και αλλες διαταραχές) σύμφωνα με την Ευρωπαική βάση δεδομένων  και συνεχίζουν να προτρέπουν τους πολίτες στο ταξίδι διχως γυρισμό και στις Παρενέργειες με ανικανότητα!!!!

Ενα ταξίδι “εξασφαλισμένο” με εμβολιασμούς για μείωση πληθυσμού οπως οι Παρανοϊκοί του Πλανήτη μας τα έχουν πει …Το σχεδιο εξολόθρευσης και ελέγχου συνεχίζεται και για τους Λαθροεισβολείς δεν εχουν πρόγραμμα εμβολιασμού.Αυτο δεν σας προβληματίζει ? Η αντικατάσταση του Έλληνα προχωρά με ταχεις ρυθμούς..

ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ

Θυμίζουμε οτι έχουμε και μια γυναίκα την  44χρονη Γλυκερία Μανουσάκη μητερα τριων παιδιών εγκεφαλικά νεκρή στην Κρήτη μετα τον εμβολιασμό της  παρουσίασε θρόμβωση. Επίσης έχουμε νεο περισταικό θρόμβωσης σε  36χρονη στη Λέσβο η οποία εμφάνισε θρόμβωση και εγκεφαλική αιμορραγία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με επείγουσα αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ από τη Λέσβο στην Αττική, όπου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Η 36χρονη είχε εμβολιαστεί πρόσφατα με το εμβόλιο της AstraZeneca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τα σκυλια ουρλιάζουν αλλά το καραβάνι προχωράει...
    Απάθεια φίλε δυστυχώς ειπαμε όσοι απόμείνουμε...οι εμβολιασμένοι από εγωισμό και μόνο και για να μην χαρακτηριστούν ψεκασμένοι θα το πάνε μέχρι τέλους...εξού και τα προπαγανδιστικά μήνυματα που διαρρέουν...
    Αναμένω τα emergency messages του μεγάλου...για να δούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις