ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ

Holy Crap This is BIG! Papadopoulos Goes Scorched Earth Exposing the Deep State, Military Tribunals Are Weeks Away (Video) 

Ο Ελληνας Γιώργος Παπαδόπουλος(ενας απο τους υπευθυνους ης προεκλογικης εκστρατειας του προεδρου Τραμπ) δίνει

την πολυαναμενόμενη ενημέρωση σχετικά με το τι συμβαίνει στην Αμερικη. Όταν αντιληφθειτε  τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια, θα καταλάβετε γιατί η έρευνα διήρκησε τόσο πολύ. 

 Αυτό συμβαίνει ειναι πολύ περισσότερο  απο τους χαμηλοβαθμους Comey, Clapper και όλα τα χαμηλά "φρούτα" των οποίων η ευθύνη είναι προφανής σε όποιον γνωρίζει . Το επίκεντρο της έρευνας Durham είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη !!! Και οι πατριώτες πρόκειται να βαλουν τους παγκοσμιοποιητές ΚΑΤΩ !!!

Ο Papa-D αποκαλύπτει ότι όλα έχουν χρονομετρηθεί για να συμπέσει με τον εκλογικό έλεγχο της Αριζόνα. Λέει ότι τα ντόμινο είναι στη θέση τους, και πρόκειται να δούμε μια κόλαση μιας παράστασης. Περιμένετε να δείτε το κατεστημενο να γονατιζει, τους πραγματικους λογους για τα Στρατιωτικα Δικαστηρια και τελικα την επιτευξη του στοχου.

Τις περισσότερες φορές, χρησιμεύουν μόνο στην αποδυνάμωση της αποφασιστικότητάς μας οταν καποιοι διαδιδουν οτι δεν συμβαίνει τίποτα. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και αυτό δεν είναι παιχνίδι. Κάνω μια εξαίρεση εδώ επειδή πιστεύω ότι όλα τα κομμάτια σιγα-σιγα μπαινουν στη θέση τους.

Αυτή δεν είναι η ώρα να ονομασουμε τους φρουρούς μας #DigitalSoldiers, ήρθε η ώρα να το βελτιώσουμε και να συνεχίσουμε την επίθεση. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πιέζουμε να φθασουμε στο τέλος της παρτιδας.Αυτο το τελος θα ειναι η νικη...!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ














ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. Καλησπέρα! Δεν μου ανοίγει η συνέντευξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
    Θερμά συγχαρητήρια για την ενημέρωση που προσφέρεις! Ελπίζω να ξεμπλεξουμε σύντομα από τη συμμορία.. και να μη ξεχάσουμε ποιοι μας ενημέρωναν κόντρα στο ρεύμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις