Διαρροή εγγράφων που αποδεικνύουν την λογοκρισία του Facebook για τα εμβόλια σε παγκόσμια κλίμακα!

 

Ο O’Keefe ξαναχτυπά! Το Project Veritas δημοσίευσε

τη Δευτέρα βίντεο δύο στελεχών του Facebook που μαρτυράνε την προσπάθεια του γίγαντα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να λογοκρίνει (στα κρυφά) τους φόβους και τις ενστάσεις των ανθρώπων για τα εμβόλια του κορονοιού παγκόσμια .

 Το whistleblower του Facebook διαρρέει έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς την προσπάθεια κρυφά λογοκρισίας των προβλημάτων εμβολίου σε παγκόσμια κλίμακα

Τα έγγραφα που ελήφθησαν από το Project Veritas δείχνουν τις προσπάθειες του Facebook να περιορίσει τον «δισταγμό για τον εμβολιασμό» ή το «VH» στα σχόλια.

Ένας πληροφοριοδότης είπε στον James O’Keefe ότι το Facebook χρησιμοποιεί ταξινομητές στους αλγορίθμους του ώστε να προσδιορίσει συγκεκριμένο περιεχόμενο, που έχει σχέση με την «άρνηση εμβολιασμού» (παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης) χωρίς να το γνωρίζουν οι χρήστες.

 Εμβόλια λογοκρισίας στο facebook

«Εκχωρούν μια βαθμολογία σε αυτά τα σχόλια που ονομάζεται βαθμολογία VH, το σκορ«άρνησης εμβολιασμού» είπε ο καταγγέλλων.

«Και στη συνέχεια με βάση αυτό το σκορ θα υποβιβάσουν ή θα αφήσουν το σχόλιο μόνο του,αναλόγως με το περιεχόμενο του σχολίου.»

Παρακολουθήστε το εκρηκτικό βίντεο παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μιας και μιλάτε για διαρροές πληροφοριών αν νομίζετε ότι σας ενδιαφέρει και έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το λινκ από Ηνωμένο Βασίλειο, δυστυχώς είναι audio στα αγγλικά και μεγάλο σε διάρκεια αλλά ΠΟΛΎ ενδιαφέρον..
    Είναι από ρεσεψιονίστ, που στην Αγγλία γίνονται αποδέκτες αρκετών πληροφοριών..(ενημερώνονται για τον λόγο που τηλεφωνεί ο καθένας) και κατεμενα είναι αξιόλογα αυτά που αναφέρει.
    May 17, 2021
    Support the Delingpod: https://www.subscribestar.com/jamesdelingpole

    James talks to the receptionist of a large NHS medical practice. She tells him the true shocking story about adverse reactions to the 'jab'.

    https://delingpole.podbean.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις