Χάνει η συμμορία του Μπάιντεν. Να περιμένετε το απροσδόκητο

Μπάιντεν: Κήρυξε επισήμως νίκη του - «Θα είμαι πρόεδρος που θα ενώσει»  -Αντίδραση Τραμπ | ΣΚΑΪ 

Θυμάστε όταν ο κόσμος ήταν σίγουρος ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί για δεύτερη θητεία; Σημειώστε ότι δεν

είπαμε “να κερδίσει τις εκλογές”, διότι έχει αποδειχθεί ότι ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές και ότι ένας παράνομος απατεώνας που ελέγχεται από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα βρίσκεται μέσα στον Λευκό Οίκο.

Στα τέλη Οκτωβρίου του 2020 όλοι νιώθαμε ότι κερδίζουμε… μέχρι περίπου τις 4 το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, όταν σταμάτησε η καταμέτρηση και εμφανίστηκαν ως εκ θαύματος εκατομμύρια ψεύτικες ψήφοι.

Μαζικές παρελάσεις αυτοκινήτων και σκαφών, τεράστιες συγκεντρώσεις, ένας σίγουρος Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο κανόνας πριν από τις εκλογές.

Τώρα δείτε που βρισκόμαστε. Δεν περιμέναμε το απροσδόκητο στις 3 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

Ωστόσο, συνέβη ένα αστείο πράγμα – οι πατριώτες κερδίζουν και πάλι και η εγκληματική Αριστερά φοβάται, πετροβολάει για την ακρίβεια.

Αυτό σημαίνει ότι τώρα δεν πρέπει να μας ξαναπιάσουν απροετοίμαστους. Μάθαμε ότι το πραξικόπημα σχεδιάστηκε δεκαετίες πριν, υπό τον Κλίντον, τον Ομπάμα και στη συνέχεια τον Μπους. Μάθαμε ότι δεν φοβούνται να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους, όπως έκαναν με τον ιό CCP, ένα κινεζικό βιολογικό όπλο, ουσιαστικά ένα όπλο μαζικής καταστροφής που εξαπολύθηκε στις ανυποψίαστες Ηνωμένες Πολιτείες και στον κόσμο. Αυτό παραδέχτηκε, καυχήθηκε ακόμη και σε βίντεο ένας Κινέζος επιστήμονας την περασμένη εβδομάδα.

Η επόμενη κίνησή τους θα μπορούσε να είναι ένας άλλος ιός, μια επίθεση στο ηλεκτρικό μας δίκτυο, ένας πόλεμος στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, μια εισβολή στην Ταϊβάν… οι πιθανότητες είναι απεριόριστες.

Αυτό για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι έχουν σχεδιάσει κάτι για την επόμενη φάση. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμη και τη χρήση του μηχανισμού εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον του αμερικανικού λαού, Θεός φυλάξοι.

Οι πατριώτες Αμερικανοί πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για οτιδήποτε έρχεται.

Οι έλεγχοι στα ψηψοδέλτια προχωρούν και θα συνεχιστούν και σε άλλες πολιτείες, ακόμη και σε ολόκληρη την κομητεία. Οι αποδείξεις πληθαίνουν, ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας διεφθαρμένος, εγκληματίας απατεώνας, που ελέγχεται από εχθρούς του κράτους, ξένους και εγχώριους.

Αν ο εχθρός χάσει, θα πάει στη φυλακή και θα λογοδοτήσει. Στο μυαλό του, δεν μπορεί να χάσει- έτσι, όλα είναι πιθανά.

Να είστε προετοιμασμένοι φίλοι μου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Σίγουρα η επόμενη επίθεση τύπου κοβιντ θα είναι σε ίντερνετ, ηλεκτρονικά μέσα, ρεύμα απόδειξη το παρακάτω πρόγραμμα που μόνο τυχαίο δεν είναι αυτήν την περίοδο
    https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonomia/oaed-3-159-oi-aitiseis-gia-to-neo-programma-katartisis-stin-kyvernoasfaleia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις