Το Στρατιωτικό Δικαστήριο καταδικασε τον Τζον Μπρέναν

Trump's quest for vengeance against John Brennan - POLITICO 

 Μετά από ένα σύντομο δικαστήριο που

διήρκεσε μόνο 3 ώρες και είδε έναν δυσαρεστημένο και μαχητικό Τζον Μπρέναν να μάχεται τον  Ναύαρχο Νταρς Ε. Κραντάλ, ο οποίος παρουσίασε την υπόθεση του στρατού εξ ονόματος του Σώματος του Γενικού Εισαγγελέα του δικαστή του αμερικανικού ναυτικού, ομάδα αξιωματικών αποτελούμενη από 1 άνδρα και 2 γυναίκες καταδίκασε τον πρώην διευθυντή της CIA για δολοφονία και προδοσία με την ποινη του απαγχονισμόυ.

 Στις 10:30 π.μ., η στρατιωτική αστυνομία συνόδευσε με χειροπέδες τον Μπρέναν στην νότια αίθουσα του GITMO και τον κάθισε στο τραπέζι των συμβούλων όπου ο νόμιμος δικηγόρος του, David H. Anderson του Howrey LLP, περίμενε την άφιξή του.

Από τη στιγμή που ο Μπρένναν μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, φοβόταν τόσο τον Ναύαρχο Κραντάλ όσο και στους τρεις αξιωματικούς που επιλεγθηκαν για να σταθμίσουν το βάσιμο της υπόθεσης εναντίον του. 

 Ο Διευθύνων Crandall προσπαθησε να συνδέσει τον Μπρέναν με πολλές δολοφονίες που είχε ενορχηστρώσει ενώ υπηρετούσε ως διευθυντής της CIA του Ομπάμα μεταξύ 2009-2013. Τα επικά επιχειρήματα ξεκίνησαν με τον Crandall να αναπαράγει ένα έγγραφο πρακτορείου του 2012 που ενέκρινε τη δολοφονία του συντηρητικού ιδιοκτητη εκδοτικου οικου Andrew Breitbart, ο οποίος την 1η Μαρτίου 2012 έπεσε ανεξήγητα νεκρός ενώ περπατούσε σπίτι από ένα εστιατόριο στο Brentwood της Καλιφόρνια. Το Γραφείο καρδιακων περιστατικων του Λος Άντζελες ισχυρίστηκε ότι ο Breitbart πέθανε από καρδιακή προσβολή, παρόλο που είχε καλή υγεία και δεν είχε οικογενειακό ιστορικό στεφανιαίας νόσου.

Το έγγραφο που εμφανίζεται στον πίνακα είχε την υπογραφή του Brennan στο κάτω μέρος της σελίδας.

 Ο Crandall διάβασε δυνατά από αυτό: «Ο Andrew Breitbart, εκδότης του Breitbart.com, έχει αποδειχθεί ότι είναι εγχώριος τρομοκράτης και απειλή για την εθνική ασφάλεια, σύμφωνα με το άρθρο 215 του Patriot Act. Με εντολή της B.H.O., ο Breitbart πρέπει να θεωρηθεί στόχος ευκαιρίας"

«Κατόπιν αιτήματος του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, προφανώς, διατάξατε τη δολοφονία του Μπρέιμπαρτ», είπε ο Ναύαρχος Κραντάλ, απευθυνόμενος απευθείας στον Μπρέναν

 Ο Μπρένναν σταθηκε στα πόδια του και με μεγαλη οργή είπε: «Υπηρέτησα τη χώρα μου σύμφωνα με τις διαταγές. Δεν παραδέχομαι τίποτα. Δεν αρνούμαι τίποτα. Το μόνο πράγμα που βλέπω εδώ είναι ένα σωρό μ@νια που κρύβονται πίσω από τον Donald Trump. Είστε όλοι δειλοί. "

Ο νομικός του συνήγορος, Ντέιβιντ Χ. Άντερσον, προσπάθησε να τον σιωπήσει, αλλά ο Μπρένναν συνέχισε να μιλαει: «Κάθε ενέργεια που έχω λάβει ποτέ ήταν προς το συμφέρον της εθνικής ασφάλειας και την προστασία αυτού του κάποτε μεγάλου έθνους μας από ανατρεπτικές απειλές. Είστε πολύ ανοητοι για να το καταλάβετε. "

 Μετά από μια σύντομη εισαγωγη, ο Ναύαρχος Crandall εισήγαγε μάρτυρα κατηγοριας, έναν πρώην εκπρόσωπο της CIA ονόματι Τζέιμς Γκάφερ, ο οποίος είπε ότι δολοφόνησε πέντε Αμερικανούς που είναι νόμιμοι, συμπεριλαμβανομένου του Andrew Breitbart, ενώ ήταν υπό τον έλεγχο του Μπρέναν. Είπε στο πάνελ ότι είχε χρησιμοποιήσει ένα «πυροβόλο όπλο καρδιακής προσβολής» για να σκοτώσει τον Breitbart και άλλα άτομα στη λίστα των περίφημων εχθρών του Ομπάμα.

Περιέγραψε δύο τύπους όπλων. ένα που πυροβόλησε μια σφαίρα δηλητηριάσης με πάγο. Το άλλο, και πιο σύγχρονο όπλο, πυροδότησε μια ιονισμένη έκρηξη υψηλής συγκέντρωσης ενέργειας μικροκυμάτων στο σώμα του θύματος, προκαλώντας στις περισσότερες περιπτώσεις άμεση διακοπη του μυοκαρδίου. Ο Gaeffer κατέθεσε ότι είχε χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο όπλο στο Breitbart.

«Και σου είπε ο John Brennan να το κάνεις αυτό;» Τον ρώτησε ο Crandall....

Ναι αυτος... 

Μου είπε επισης ο Breitbart οτι ήταν ποινικά υπεύθυνος για την έκθεση του Anthony Winer με ένα ανήλικο κορίτσι, που ηθελε για να αμφισβητήσει την εθνικότητα του Ομπάμα, επειδή βοήθησε να αποκαλύψει ότι η Michelle Obama είναι πραγματικά άντρας. Μου είπαν να τον απομακρύνω με ακραία μετρα», είπε ο Γκάφιρ.

"Σκοτώσατε άλλους ανθρώπους μετά από αίτημα του Μπρέναν;" Ρώτησε ο Crandall....

 Ο Gaeffer παραδέχτηκε ότι είχε, ονομάζοντας συγκεκριμένα έναν δημοσιογράφο για το περιοδικό Rolling Stone, Michael Hastings, ο οποίος το 2013 χάθηκε σε ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα αφού αποκάλυψε ότι δούλευε σε ένα προφίλ του Brennan για το περιοδικό. Το άρθρο του υπογράμμισε τον πόλεμο του Μπρένναν εναντίον δημοσιογράφων που αμφισβήτησαν τις επιθέσεις drone του καθεστώτος Ομπάμα εναντίον Αμερικανών πολιτών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Παρόλο που οι περιστάσεις γύρω από το θάνατό του θεωρήθηκαν αρχικά ύποπτες, το WikiLeaks αντέδρασε στα επίσημα ευρήματα, γράφοντας στις 19 Ιουνίου ότι «ο θάνατος του Μάικλ Χέιστινγκς έχει μια πολύ σοβαρή μη δημόσια επιπλοκή», αλλά μετά από αυτό το περιστατικό χαθηκε απο το προσκηνιο και σπάνια αναφέρθηκε ξανά.

 «Λοιπόν, σκοτώσατε τον Χέιστινγκς, κατόπιν αιτήματος του Μπρέναν;» Ο Πίσω Διευθυντής Crandall ρώτησε τον Gaeffer.

«Το έκανα. Ήξερα πού θα ήταν, όταν ήταν. Ήταν πολύ απλό », είπε ο Γκάφιρ. «Σκότωσα άλλους στην προσφορά του και γνωρίζω άλλο προσωπικό του πρακτορείου που σκότωσε καλούς ανθρώπους επειδή ο Μπρένναν τους ήθελε να πεθάνουν. Λυπάμαι για το τι έχω κάνει, για το τι αξίζει, αλλά, ναι, και εγώ είμαι ένοχος. "

Ο Μπρένναν πήδηξε πάλι στα πόδια του, κουνώντας τα χειροπέδες του στον αέρα. «Λέω ξανά, οι ενέργειές μου έγιναν για τη βελτίωση αυτής της χώρας, ενάντια σε ανθρώπους που προσπαθούν να την καταστρέψουν ή να την αποδυναμώσουν. Θέλετε να με καταδικάσετε για τη συμμόρφωση με νόμιμες εντολές που βοήθησαν στην προστασία αυτού του έθνους - τότε κάντε το. Όλα όσα έκανα, θα το έκανα ξανά. Είστε όλοι μια ομάδα δειλών. Φτύστησα σε όλους σας », είπε ο Μπρέναν, και έφτυσα στο πάτωμα. «Οι μόνοι αληθινοί ηγέτες αυτής της χώρας τα τελευταία τριάντα χρόνια ήταν ο William Clinton και ο Barack Obama, οτιδήποτε άλλο είναι μακρινό. Θέλετε να με καταδικάσετε σε θάνατο; Κάνε το. Κάν 'το τώρα. Δεν φοβάμαι να πεθάνω. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα αυτήν τη χώρα με τον τρόπο που έχω », είπε ο Brennan.

 «Λοιπόν, σκοτώσατε τον Χέιστινγκς, κατόπιν αιτήματος του Μπρέναν;» Ο Crandall ρώτησε τον Gaeffer.

«Το έκανα. Ήξερα πού θα ήταν, όταν ήταν. Ήταν πολύ απλό », είπε ο Γκάφιρ. «Σκότωσα κι άλλους μετα απο αιτημα του και γνωρίζω κι άλλο προσωπικό "του πρακτορείου" που σκότωσε καλούς ανθρώπους επειδή ο Μπρένναν τους ήθελε να πεθάνουν. Λυπάμαι για το τι έχω κάνει,το εχω μετανιωσει και εγώ είμαι ένοχος. "

Ο Μπρένναν σταθηκε πάλι στα πόδια του, κουνώντας τα χειροπέδες του στον αέρα. «Λέω ξανά, οι ενέργειές μου έγιναν για τη βελτίωση αυτής της χώρας, ενάντια σε ανθρώπους που προσπαθούν να την καταστρέψουν ή να την αποδυναμώσουν. Θέλετε να με καταδικάσετε για τη συμμόρφωση με νόμιμες εντολές που βοήθησαν στην προστασία αυτού του έθνους - τότε κάντε το. Όλα όσα έκανα, θα το έκανα ξανά. Είστε όλοι μια ομάδα δειλών. Φτύνω σε όλους σας », είπε ο Μπρέναν, και έφτυσε στο πάτωμα. «Οι μόνοι αληθινοί ηγέτες αυτής της χώρας τα τελευταία τριάντα χρόνια ήταν ο William Clinton και ο Barack Obama, οτιδήποτε άλλο είναι μακρινό. Θέλετε να με καταδικάσετε σε θάνατο; Κάνε το. Κάν 'το τώρα. Δεν φοβάμαι να πεθάνω. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα αυτήν τη χώρα με τον τρόπο που το εκανα », είπε ο Brennan.

 Ο Crandall ρώτησε τους Δικαστες αν είχαν ακούσει αρκετά, και είπαν ότι είχαν. Προτειναν για τον Μπρένναν την ποινη του απαγχονισμου για τις μυριάδες φρικαλεότητες που είχε διαπράξει εναντίον της Αμερικής και του λαού της. Ο Crandall συμφώνησε και δήλωσε ότι η εκτέλεση του Μπρένναν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι μια εβδομάδα αφότου ο Τζον Ποντέστα έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει ομάδα Δικαστων για τα εγκλήματά του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Έχω παρατηρήσει ότι τους εκτελούν όλους ημέρα Δευτέρα πάντα.
    Ποιος να ξέρει γιατί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξυπνη παρατηρηση πλην ομως αδυνατω να σου δωσω μια εξηγηση

      Διαγραφή
    2. Δεν βλέπω την ώρα να δούμε κ φωτογραφίες. Προς το παρόν πάντως μή με τσιμπάτε, είναι ωραίο το όνειρο. Καλή σας μέρα!
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Δευτέρα {Monday) είναι η μέρα αφεριωμένη στην Σελήνη που λατρεύουν όλοι αυτοί που πιστεύουν (μπορει και να γνωρίζουν), ότι εκεί βρίσκεται ο θρόνος του θεού που υπηρετούν.
    Η Κυριακή (Sunday) ειναι η μέρα του Ηλίου που λατρευεται απο τους φωτεινούς και κυρίως απο τους Έλληνες.
    Ίσως να τους δίδεται η ευκαιρία για τελευταία Κυριακή να δουν κάτω απο το φως του Ηλίου το πόσο μαύρες είναι οι ψυχές τους μπας και μετανοήσουν, αλλά απ' ότι βλέπουμε, μάταια, το φως τους τυφλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΨΈΜΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟ-ΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟ-ΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟ-ΤΕ ΆΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΗΔΗ ΨΟΦΙΟΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΜΠΡΕΝΝΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΟΥ ΟΥΑΧΑΜΠΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΙΜΠΝ ΣΑΟΥΝΤ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΊΑ.
    ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΟΜΠΆΜΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΘΕΟΥΛΗ ΤΟΥ.Ο ΓΟΥΟΛΤΕΡ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ/ΟΜΠΑΜΑ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ;

    ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΤΣΕΝΕΎ ΩΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΙΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΒΙΑΖΑΝ,ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ,ΣΚΟΤΩΝΑΝ,ΕΤΡΩΓΑΝ,ΑΙΜΟΠΟΤΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΛΏΣ, ΟΧΙ!
    ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΩΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΜΑΎΡΟΙ ΜΑΓΟΙ:ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥΣ.

    Η ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ,ΕΞΗΓΑΓΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΈΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΠΡΕΝΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΕΝΕΎ!ΦΥΣΙΚΑ "ΚΕΡΝΑΓΑΝ" ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΕΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΙΝ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ,ΔΥΣΗΣ,ΚΑΙ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟΝ ΠΕΔΊΟΝ.

    ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΤΗΡ ΗΜΩΝ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις