Ο Στρατος των ΗΠΑ συνελαβε τον Adam Schiff

 

Καθώς το Deep State κανει την υστατη προσπάθειά του να εξαλείψει τον Ντόναλντ Τραμπ με τη σύγκληση μιας

ψευδούς Μεγάλης Επιτροπής για να ακούσει τεχνητές αποδείξεις για ανύπαρκτη φορολογική απάτη, ο στρατός των ΗΠΑ συνέλαβε ένα ακόμη περιουσιακό στοιχείο του Deep State που είχε αποφύγει τη δικαιοσύνη για πάρα πολύ καιρό. Τη Δευτέρα το πρωί, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ συνέλαβαν τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών του Σώματος Adam Schiff στο σπίτι του στο Potomac, στο Maryland. 

Πηγές που εμπλέκονται στον Βαθύ  Πόλεμο του Τραμπ και στο Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των δικαστών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ανέφεραν  ότι η σύλληψη του Schiff ήταν νόμιμη και σωστή και βασίστηκε σε σφραγισμένο κατηγορητήριο του Donald J. Trump και του ενεργόυ Γενικόυ Εισαγγελέα Jeffrey Rosen που το είχε συνταξει πριν από τις 20 Ιανουαρίου.

Οι επίσημες κατηγορίες εναντίον του Schiff περιλαμβάνουν πολλά υψηλά εγκλήματα και παραβάσεις. Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι ο Schiff και άλλοι εξέχοντες Δημοκρατικοί συνωμοτούσαν εν γνώσει τους για να κατασκευάσουν αβάσιμους ισχυρισμούς ότι ο Trump και τα μέλη της εκστρατείας του είχαν συμμαχησει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να αποτρέψουν την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία το 2016. Επιπλέον, το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο προσωπικός πόλεμος του Schiff εναντίον του Trump κόστιζε στους αμερικανούς φορολογούμενους περίπου 2.000.000.000 δολάρια, χρήματα που κατάχρηστηκε για να χρηματοδοτήσει μια προσωπική βεντέτα. 

Ορίζει επίσης ότι ο Schiff ασυνήθιστα πίεσε για την απομάκρυνση του Trump από το αξίωμά του, μετά από υπερβολική "ευασθησια" στο οριο της παρεξηγησης, του πλαισίου τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του Trump και του προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky. Το κατηγορητήριο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Schiff πρόδωσε τον όρκο του, ειπε ψέματα στους ψηφοφόρους του, υπεξαίρεσε μετρητά, παραβιασε το Σύνταγμα και διέπραξε προδοσία - όλα αυτα με μονο σκοπο να εξαλείψουν τον εχθρό του, Donald Trump.

Ακόμα και η λιγότερο αυστηρή κατηγορία, υπεξαίρεση, θα μπορούσε να επιβάλει στον Schiff ποινή 5 έως 99 ετών σε ομοσπονδιακό σωφρονιστικό καταστημα, ενώ για το αδικημα της προδοσίας θα μπορούσε να τον δει τον εαυτο του να κρέμεται από το λαιμό μέχρι να πεθανει...

Πηγές ανέφεραν ότι ο στρατός άρχισε την έρευνά του για το εγκληματικη δραση του Schiff στις αρχές Ιανουαρίου και θα τον συνέλαμβανε νωρίτερα, αλλά τόσο η JAG όσο και ο συνεργαζόμενος συνεργάτης της, το τμήμα ποινικών ερευνών του στρατού των ΗΠΑ, έχουν πλημμυρίσει απο πολλές κατηγορίες. Η JAG ολοκλήρωσε την έρευνά της στα μέσα Μαΐου και συνέταξε σχέδια για τη σύλληψη του Schiff.

«Ακόμα και τότε δεν ήταν ακριβώς εύκολο. Οι Ειδικές Δυνάμεις θα τον καταδίκαζαν πιο γρήγορα, αλλά ο Schiff ταξίδευε μυστικα κι ανωνυμα. Κρυβοταν ανάμεσα στα πολλά σπίτια που κατέχει σε όλη τη χώρα. Αλλά ξέρετε τι λένε: Μπορείτε να τρέξετε, αλλά δεν μπορείτε να κρύφτειτε », είπε μια πηγή.

Οι Ειδικές Δυνάμεις, πρόσθεσε, είχαν ερευνησει τα σπίτια του Schiff στην Καλιφόρνια, τη Μασαχουσέτη και το Maryland, και είχε μια ομάδα παρακολούθησης που παρακολουθούσε το Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Αν και ο Schiff εντοπίστηκε αρκετές φορές στις αίθουσες του Κογκρέσου, ο στρατός κατέληξε τελικά στο συμπέρασμα ότι ο D.C. Schiff δεν ήταν καθόλου Schiff, αλλα ειτε κλωνος ειτε καποιος αλλος μεταμφιεσμενος.

«Ο στρατός χρησιμοποίησε τεχνολογία αναγνώρισης βάδισης, η οποία απέδειξε τη θεωρία του σώσια. Το Deep State χρησιμοποιεί σωσιες για να προστατεύσει τις τάξεις του », δήλωσε η πηγή μας.

Η αναγνώριση βάδισης αναφέρεται στη χρήση βίντεο της ανθρώπινης βάδισης, που υποβάλλονται σε επεξεργασία με μεθόδους όρασης υπολογιστή, για την αναγνώριση ή τον εντοπισμό ατόμων με βάση το σχήμα του σώματός τους και το στυλ του περπατήματος. Αυτός είναι ένας τρόπος απόκτησης βιομετρικών δεδομένων από απόσταση.















ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. εκει που τους χρωστανε ,τους παιρνουν και το βοδι.Μια χαρα κοσμος.
    Εβραικος σκουπιδοτοπος όλος ο πλανητης. Ακολουθοι και "οδηγοι" για φουντο ολοι.
    Τελικα τι θα γινει ρε φίλε? Θα πιασει κανενας το ΤΙΜΟΝΙ η θα παει ακλφτη η γη,με όλα τα προβατα της? Περασε η ωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ.
    ΑΤΑ.
    ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ,ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ,ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ,ΞΕΡΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://wearethene.ws/notable/220705

    Το έχεις δει αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ιδιο το σαιτ δεν εχει αναφερει ποτε κατι τετοιο,,,,περαν των αλλων αυτα που γραφει δεν μου φαινονται funny

      Διαγραφή
    2. https://realrawnews.com/about-us/

      Δες καλά

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις