Tί πιστοποιούν τα πράσινα διαβατήρια οταν οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό???

 

Τα εμβόλια μας λένε δεν σταματούν την

μετάδοση του ιού!!Τότε τα πιστοποιητικά τι πιστοποιούν ??

Οτι εκαναν εμβόλιο μόνο? Πραγματικά είναι άξιο απορίας να πιστοποιούν το τίποτα….Και ο εμβολιασμένος με τον ΤΕΧΝΗΤΟ ΙΟ να μπορει να κυκλοφορεί εχοντας τον ιο που μεταδίδεται….ενω ο υγιής να χρειάζεται Τεστ!!!!!

Αυτο που συμβαίνει ειναι προτόγνωρο… Διότι εχουμε και ζουμε μια Παγκόσμια προτοτυπία…στο  Παγκόσμιο Ιατρικό Ιστορικό…ΕΧΟΥΜΕ μια ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ..

Οι Υγιείς στοχοποιούνται ως πιθανοί ασθενεις με κομπογιανίτικες μεθόδους και σε οσους τους εβαλαν τον τεχνητό ιό και μεταδίδουν ασθένεια να θεωρούνται ατομα φυσιολογικά..που μπορούν να μετακινηθούν…Ετσι εξηγείται η αύξηση της μετάδοσης και η σχεδιασμένη Πανδημία για ελεγχο και μείωση πληθυσμού..

Ο Παραλογισμός συνεχίζεται και υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται να γινουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ με πειραματικά σκευάσματα..Νομοθέτησαν το ακαταδίωκτο τσους Κυβερνητικούς Λοιμωξιολόγους και μελη της Κυβερνητικής Υγείας ..Οι Φαρμακευτικές εταιρείες μεχρι το 2023 που γίνονται οι κλινικές δοκιμές στε ανθρώπους δεν εχουν καμια Ποινική ευθύνη για θανάτους και Παρενέργειες….Σου τα λένε και άνθρωποι τρεχουν να διακινδυνέψουν τη ζωή τους και να εμβολιαστούν ..

Καλα βρε Έλληνα ολα αυτά δεν σου βαράνε καμπανάκια και τρέχεις να εμβολιαστείς??? Σου εχουν πει με δημοσιεύματα εκδόσεις βιβλίων και video οτι θα ριξουν τον τεχνητο ιό για να μειώσουν τον πληθυσμό με ψευδείς πανδημίες..Τωρα θα ξεκινήσει η Πανδημία με τα δηλητήρια που εχουν τα δηθεν εμβόλια!!!Σου είπαν οτι εχεις την ευθύνη για τον εμβολιασμό σου και ευ τρέχεις να μειώσεις το προσδόκιμο ζωής σου…με άγνωστες προεκτάσεις παρενεργειών …Στη βάση της Ευρωπαικής Ενωσης εχει καταγραφεί σε 5 μήνες μεγάλο ποσοστό θανάτων και Παρενεργειών

…Δεκα Χιλιάδες θάνατοι και Τετρακόσιες χιλιάδες παρενέργειες και διαταραχές δεν σου χτυπάνε καμπανάκια στον εγκέφαλο Έλληνα και τρέχεις λές και θα πάρεις το αθάνατο νεράκι?? Τι θα γίνει μεχρι το 2023 που τελειώνει το δοκιμαστικό τους πρόγραμμα δεν το σκέφτεσαι?? Το οτι εχεις την επιλογή απο το Σύνταγμα και τους Νόμους για συναίνεση σε Ιατρική πραξη ουτε αυτο λαμβάνεις υπόψη σου αλλα δέχεσαι εκβιασμούς και απειλές  που έχουν επιπτώσεις στη ζωή σου??

Το οτι σου κρύβουν καθε απόδειξη της απάτης στη πληρωμένη Τηλεόραση δεν το πήρες χαμπάρι…Δεν ειδες δεν διάβασες πως με ψευδή θετικά Τεστ και τους θανάτους που τους χρεώνουν απο καθε αιτια στον covid 19 και βασει αυτών των αριθμών ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ και διέλυσαν Οικονομικά τη Χώρα??? Σου εκλεψαν τη ζωή σου και στην θετουν σε κινδυνο…Δεν τα βλέπεις?

Δεν διάβασες οτι 7 Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ διεπίστωσαν με ερευνα τους οτι 1500 δείγματα θετικά στον Κορωνοιό ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ covid 19?

Πραγματικα κάποιοι είναι άξιοι της μοίρας τους..

 

 

 

 

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας24 Μαΐου, 2021 14:07

    Ο Αντωνιάδης λέει ότι 14 στίς 14 νεκροψίες θυμάτων τού κορωνοϊού, έτσι είπαν, καμία δέν έβγαλε υπαίτιο θανάτου τόν ιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις