ΧΑΜΟΣ στο τουρνουα τεννις "Miami Open" με 15 εμβολιασμενους παίκτες να αποχωρούν ...Γιατι αραγε?

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες

αποχώρησαν 15 παίκτες τένις από το Miami Open

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι που έληξε πρόωρα για τους λάτρεις του τένις. Οι οπαδοί αντέδρασαν σοκαρισμένοι στην περίεργη μέρα του τένις. "Τι συμβαίνει?" ρώτησε κάποιος. 15 παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του Miami Open, αναφέρει το Yahoo Sports.

Οι αστέρες του τένις, η Ισπανίδα Paula Badosa (φωτογραφία δεξιά) ανάφερε σαν αιτία την ταλαιπωρία που σταμάτησε τον αγώνα (στη φωτογραφία αριστερά) ο Jannik Sinner έφυγε μετά τη σύνταξη.

Ο κόσμος του τένις αντέδρασε σοκαρισμένος αφού και οι δύο φαβορί Paula Badosa και Jannik Sinner αποσύρθηκαν από τους προημιτελικούς του Miami Open κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύντομα θα μπορούσε να γίνει Νο.3 του κόσμου, η Badosa και δακρυσμένη αναγκάστηκε να υποκύψει από τον προημιτελικό αφού δεν ένιωθε καλά απέναντι στην Αμερικανίδα Jessica Pegula.

Τη Δευτέρα, η Badosa παραδέχτηκε ότι δεν ήταν σίγουρη αν θα μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα της στον τέταρτο γύρο που κέρδισε στη συνέχεια.

Ωστόσο, η Ισπανίδα ήταν σε εμφανή δυσφορία όταν αποσύρθηκε άρρωστη στο 4-1 σε ατυχείς συνθήκες για την σταρ.

Θα δούμε πολλά με τους αθλητές και γενικά τους παίκτες όταν θα σκάνε λαϊβ οι καρδιές τους και ουδείς έχει αντιληφθεί την γενοκτονία της ανθρωπότητας. 


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αποχώρησαν γιατί είχαν μείνει ανεμβολίαστοι από την τέταρτη δόση. Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνόμος Μπέεεκας05 Απριλίου, 2022 16:30

    Εύκολα εξηγήσιμο γεγονός καθώς η απάντηση είναι κάτι παραπάνω από σαφής. Είχαν φάει πολύ το προηγούμενο βράδυ. Την διάγνωση την έκανα με το μάτι όπως γίνονται όλες οι διαγνώσεις από το 2020 και εντεύθεν, καθώς η επιστήμη έχει προοδεύσει αφάνταστα στον δυτικό κόσμο. Κρατάω και μια πισινή καθώς υπάρχει η περίπτωση να πήγαν στους αγώνες έχοντας βγάλει τα μάτια τους στό ξενοδοχείο, καθώς απαγορευόταν οι πολύ πολύ κοντινές επαφές οι <10cm για δύο χρόνια και τα παιδιά ξέδωσαν απότομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις