Εχει τραβηχτει απο το ρευμα το βυσμα του χρηματοπιστωτικου συστηματος της Χαζαρικης Μαφιας

 

Η διεθνής συμμαχία που αγωνίζεται

για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη σατανική Χαζαρική μαφία σημείωσε μια σειρά από σημαντικές νίκες την περασμένη εβδομάδα. 

Το μεγαλύτερο είναι το αυξανόμενο διεθνές μποϊκοτάζ του δόλιου χρηματοπιστωτικού τους συστήματος.

 Η Ρωσία, η Κίνα, η Μέση Ανατολή, η Αφρική και η Λατινική Αμερική συμμετέχουν σε αυτό το μποϊκοτάζ. Μόλις το KM(Χαζαρικη Μαφια) χάσει τον έλεγχο των χρημάτων, το παιχνίδι έχει τελειώσει πραγματικά. 


Αυτή η κίνηση τέθηκε σε ισχύ την 1η Απριλίου, όταν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε ένα διάταγμα που απαιτεί από τις «μη φιλικές χώρες» να πληρώνουν για το ρωσικό αέριο σε χρυσό και ρούβλια που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία.

Η προπαγανδιστική κουβέντα για «παγκόσμιες κυρώσεις» κατά της Ρωσίας από την εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι μια σκέτη μπλόφα γιατί είναι η πιο χρεωμένη οντότητα στην ανθρώπινη ιστορία, με απλήρωτους λογαριασμούς άνω των 200 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Επίσης, η Ρωσία έχει περίπου 75 τρισεκατομμύρια δολάρια σε φυσικούς πόρους σε σύγκριση με περίπου 45 τρισεκατομμύρια δολάρια για τις ΗΠΑ.

https://twitter.com/mfa_russia/status/1509518373792755720?s=19

 Ο υπόλοιπος κόσμος στράφηκε αποφασιστικά εναντίον του G7 που ελέγχεται από το KM εν μέρει επειδή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφα σχετικά με μυστικές στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία. Τα έγγραφα προσδιορίζουν: συγκεκριμένοι αξιωματούχοι που εμπλέκονται στη δημιουργία βιολογικών όπλων...αυτές οι εκστρατείες συνδέονταν άμεσα με τον γιο του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν... η εργασία με στελέχη ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων που εκτελούνταν για λογαριασμό του Πενταγώνου, έχει σταματήσει …Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν έγγραφα που δείχνουν τα σχέδια του καθεστώτος του Κιέβου να χρησιμοποιήσει drones ικανά να μεταφέρουν και να διασκορπίζουν θανατηφόρες ουσίες.

Τα έγγραφα συμπληρώνονται με την άδεια εξαγωγής των βιοόπλων σε χώρες της ΕΕ, ΗΠΑ, Καναδά και Ιαπωνία.

https://cubasi.cu/en/news/russia-presents-new-evidence-ukraine-biolabs-comments-links-biden-and-us

Εξ ου και το διεθνές μποϊκοτάζ. Ήδη, ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom έχει επίσημα σταματήσει όλες τις παραδόσεις στην Ευρώπη μέσω του αγωγού Yamal-Europe, μια κρίσιμη αρτηρία για τον ευρωπαϊκό ενεργειακό εφοδιασμό.

https://www.zerohedge.com/energy/gazprom-halts-gas-shipments-europe-critical-pipeline

 Αυτό έκανε τη Γερμανία να ενεργοποιήσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση των προμηθειών φυσικού αερίου, ενώ η Ελλάδα κάλεσε έκτακτη συνάντηση προμηθευτών καθώς η ολλανδική κυβέρνηση προέτρεψε τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν λιγότερο φυσικό αέριο, η γαλλική ρυθμιστική αρχή ενέργειας είπε στους καταναλωτές να μην πανικοβάλλονται.

 https://www.reuters.com/business/energy/germany-declares-early-warning-potential-gas-supply-disruptions-2022-03-30/

 Η επίδραση στους ανθρώπους θα προκαλέσει επανάσταση καθώς οι τιμές στις γερμανικές αλυσίδες λιανικής εκρήγνυνται μεταξύ 20 και 50%.

https://www.zerohedge.com/markets/german-retailers-increase-food-prices-20-50-monday

https://www.rferl.org/a/dutch-reduce-russian-gas-campaign/31782700.html

 Ο ψεύτικος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε επίσης να "βαλει χερι" σε στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου αφού ο υπόλοιπος κόσμος αρνήθηκε να δεχτεί τα άχρηστα δολάρια τους ως πληρωμή.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται ήδη σε κατάσταση πλήρους κατάρρευσης. Τα τελευταία στοιχεία για αυτό είναι ο αριθμός ρεκόρ των ανοιγμάτων θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ. Αυτό δεν οφείλεται σε μια αναπτυσσόμενη οικονομία αλλά μάλλον σε ένα αυξανόμενο «ποσοστό συμμετοχής στην εγκληματικότητα… Εάν μπορείτε να κλέψετε 900 $ χωρίς δίωξη, αυτό ενθαρρύνει το έγκλημα και μειώνει το κίνητρο για ανάληψη εργασίας», εξηγεί ο οικονομικός ειδικός Jeff Gundlach. Η αστυνομία δεν μπορεί να επιβάλει ποινες σε μικροεγκλήματα επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και μεγάλα εγκλήματα λόγω πλήρους κατάρρευσης του νόμου και της τάξης. Με άλλα λόγια, μια εξέγερση των σκλάβων βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ.

https://www.zerohedge.com/markets/job-openings-stubbornly-stuck-all-time-high-5-million-more-unemployed-workers

 Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι κυβερνήσεις των χωρών της G7 βρίσκονται υπό τον έλεγχο μιας σατανικής λατρείας που προσπαθεί να τις σκοτώσει. Εδώ, για παράδειγμα, ορίστε τι λέει ο Σατανικός ηγέτης του Chabad και ο Μεσσίας Menachem Mendel Schneerson για τη Ρωσία:

«Ο Σλάβος, η Ρωσία, μπορεί να καταστραφεί, αλλά ποτέ να μην κατακτηθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο σπόρος υπόκειται σε εκκαθάριση και στην αρχή, σε απότομη μείωση του αριθμού τους…. οι αποστάτες, «παντρεμένοι» με τους [Χαζαρικούς] Εβραίους από κοινά συμφέροντα…θα αποσυρθούν από την κοινωνία μας μόλις τους χρησιμοποιήσουμε για τους δικούς μας σκοπούς».

 https://justice4poland.com/2016/05/17/chabad-leader-messiah-menachem-mendel-schneerson-on-his-plans-for-destroying-ukraine-and-russia-reprint/

 Φυσικά, αν σκοτώσουν τους Ρώσους θα προσπαθήσουν να σκοτώσουν τους Κινέζους και άλλους ανθρώπους. Ο κόσμος βλεπει τώρα με αδιάψευστη απόδειξη ότι αυτή η λατρεία προσπαθεί να σφαγιάσει το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού και να υποδουλώσει τους υπόλοιπους. Γι' αυτό το διεθνές μποϊκοτάζ έχει τεθεί σε ισχύ.

Τώρα ακόμη και η διεθνής μαφία ναρκωτικών έχει ανακοινώσει δράση κατά του ΚΜ. Την περασμένη εβδομάδα ένας εκπρόσωπος των παγκόσμιων καρτέλ διακίνησης ηρωίνης, κοκαΐνης και μαριχουάνας επικοινώνησε με τη συμμαχία μεσω διαυλων για να πει οτι αν τον χρειαστουν αυτος ειναι προθυμος να βοηθησει στην εκκαθαριση....!!!

 



METAΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις