Η Loretta Lynch θα "λιντσαριστει"...!!!

 

Τρεις αξιωματικοί του στρατού που

επιστρατεύθηκαν για να εξετάσουν την υπόθεση του JAG εναντίον της πρώην Γενικής Εισαγγελεας Λορέτα Λιντς έκριναν τη σχολή Ομπάμα ένοχη για προδοσία και φόνο και της συνέστησαν να απαγχονιστεί για τα εγκλήματά της.

Σε ένα από τα συντομότερα δικαστήρια των τελευταίων 16 μηνών, ο Αντιναύαρχος Darse E. Crandall του Σώματος Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ αφιέρωσε μόνο 5 λεπτά σε μια εναρκτήρια δήλωση προτού δείξει στην επιτροπή μια επιστολή που είχε γράψει η Lynch στον Bill Clinton τον Απρίλιο του 2021, ένα μήνα πριν τη σύλληψή του από τον στρατό.

Το γράμμα, ένα μόνο φύλλο χαρτιού , περιείχε τις λέξεις: «Αυτός ο μπάσταρδος CS γράφει ένα βιβλίο. Δεν μπορεί ποτέ να δει τη δημοσιοτητα, για χάρη όλων μας. Θέλω να το διορθώσεις το συντομότερο δυνατό. Είναι κίνδυνος και μεγάλος κιολας για όλους μας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων."

Ο αντιναύαρχος Crandall γνωμοδότησε ότι τα γράμματα "CS" αναφέρονταν στον Christopher Sign, τον δημοσιογράφο του ABC 15 Phoenix που έσκασε την ιστορία για τη μυστική συνάντηση του Bill Clinton και της Loretta Lynch στις 27 Ιουνίου 2016 στο ιδιωτικό της αεροσκάφος του Τμήματος Δικαιοσύνης στο Phoenix Αεροδρόμιο Σκάι Χάρμπορ.

Εκείνη την εποχή, ήταν ευρέως αποδεκτό ότι ο Sign είχε πληροφορίες που συνέδεαν τους Clintons και την Lynch με πολυάριθμες δολοφονίες . Στις 30 Ιουνίου, ωστόσο, ο Sign, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Phoenix, αρνήθηκε νευρικά ότι γνώριζε τα εγκλήματα Clinton/Lynch, λέγοντας ότι η έρευνά του επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην αγάπη των Clintons και του Lynch για κοινωνικά θέματα όπως τα ταξίδια, το γκολφ και τα εγγόνια. Πολλά συντηρητικά μέσα πίστεψαν ότι οι Κλίντον και η Λιντς τον είχαν απειλήσει να σιωπήσει.

Στο δικαστήριο, ο αντιναύαρχος Crandall παρουσίασε ως μάρτυρα τη σύζυγο του Sign, Laura, η οποία, εμφανιζόμενη στο ZOOM, κατέθεσε ότι ο εκλιπών σύζυγός της φοβόταν για τη ζωή του, αφού έμαθε ότι οι Clintons και ο Lynch είχαν κρατήσει μια «λίστα δολοφονιών» πιθανών αντιπάλων.

«Ο Κρις Σιν, ο αείμνηστος σύζυγός σου — σου μίλησε σε βάθος για αυτό;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Μια δακρυσμένη Laura Sign είπε: «Το έκανε. Παρέμεινε σιωπηλός δημόσια για πολύ καιρό γιατί νόμιζε ότι θα ερχόντουσαν για αυτόν και εμάς αν έβγαινε η είδηση. Ο Κρις εργάστηκε στο παρασκηνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά στόχος του ήταν να εκθέσει τους Κλίντον, με τη Λορέτα Λιντς ως συνεργό, στους θανάτους ανθρώπων όπως ο Σεθ Ριτς. Κατά κάποιο τρόπο, ανακάλυψαν ότι ο Chris είχε σχεδόν τελειώσει με το βιβλίο και τότε ήταν που δολοφονήθηκε», είπε η Laura sign.

Το σώμα του Chris Sign, του αποθανόντος συζύγου της αγαπημένης συζύγου Laura και πατέρα τριών μικρών γιων, βρέθηκε νεκρό στις 12 Ιουνίου 2021, αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια «μυστηριώδη» κλήση στο 911(το αναλογο 100). Ο θάνατος του Chris Sign κρίθηκε συνοπτικά ως αυτοκτονία τόσο από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Jefferson όσο και από το FBI.

«Πιστεύεις ότι ο άντρας σου αυτοκτόνησε;» Ο υποναύαρχος Κράνταλ ζήτησε από τη Λόρα να πει

"Οχι φυσικά όχι. Αγαπούσε τη ζωή. Και έχεις το σημείωμα που μου έδωσε», απάντησε εκείνη.

Ο αντιναύαρχος Crandall εισήγαγε το σημείωμα ως αποδεικτικό στοιχείο. Έγραφε: «Αν μου συμβεί κάτι, να ξέρεις ότι δεν είμαι αυτοκτονικός. Ξέρεις ότι πρέπει να τελειώσω αυτό το βιβλίο και ξέρεις ότι αγαπώ εσένα και τα αγόρια πολύ. Με αγάπη, ο σύζυγός σου, Κρις».

Έστρεψε την προσοχή του στην Λιντς. «Δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να τελειώσει αυτό το βιβλίο, δεν είχε και υπευθυνη εισαι εσυ. Το βεβαιώσες εσυ».

Η Λορέτα Λιντς, εμφανιζόμενη χωρίς δικηγορο, κάθισε πίσω από το εδωλιο της κατηγορουμενης με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος της. «Δεν απαντώ σε ερωτήσεις», είπε.

«Σε ένα ποινικό δικαστήριο μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σιωπηλη ή να μην καταθέσετε υπέρ ή εναντίον του εαυτού σας. Αυτό είναι ένα στρατιωτικό δικαστήριο—που σημαίνει ότι δεν έχετε δικαιώματα και η σιωπή σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

«Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσω την κατηγορία σου ή αυτής της γυναίκας και ο Μπαράκ θα ακούσει γι’ αυτό». Κούνησε το χέρι της περιφρονητικά. «Δεν έχετε καμία νομική εξουσία πάνω μου, ούτε αυτοί οι τρεις νομικοί που κάθονται εκεί. Ήμουν γενικός εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών. Καταλαβαίνω το νόμο. Αυτό που κάνετε είναι επιζήμιο», είπε η Λιντς.

Σε εκείνο το σημείο, η επιτροπή των 3 αξιωματικών είπε ότι είχε καταλήξει σε ετυμηγορία. Βρήκε την Lynch ένοχη για προδοσία,συνωμοσία και συνενοχη σε διαπραξη φονων

«Είναι προταση μας να κρεμαστεί», είπε ο επικεφαλης, πλοίαρχος πεζοναυτών.

Ο Αντιναύαρχος Crandall έγνεψε καταφατικά και μετά έλεγξε το μητρώο του JAG. «Και θα είναι, στις 25 Απριλίου».
Η Λιντς σηκωθηκε ορθια. «Θα κρεμάσεις μια μαύρη γυναίκα. Γ@μημένοι ρατσιστές, όλοι σας. Ο Μπαράκ θα το μάθει».

«Κυρία μου, αυτό δεν έχει να κάνει με τη φυλή, αλλά τα εγκλήματά σας», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ και διέταξε τους στρατιωτες να συνοδεύσουν τη Λιντς πίσω στο κελί της στο Camp Delta. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.09 Απριλίου, 2022 10:06

    Ο ΜΠΑΡΑΚ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΗ...
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ...ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    Ο ΜΙΣΈΛ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ.
    ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ...
    ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ,ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Θα κρεμάσεις μια μαύρη γυναίκα. Γ@μημένοι ρατσιστές, όλοι σας. Ο Μπαράκ θα το μάθει».
    Kαλό θα ήταν η JAG στην δίκη του "Μπαράκ Ομπάμα", να έχει μαζί της και,

    The doctor of common sense.

    Θα είχε μεγάλο γούστο εαν ακούγαμε τα ίδια που φώναξε/φοβέρισε η Λορέττα.
    Το τελευταίο του (και τα παλαιότερα ίσως πιο ζουμερά), είναι εδώ:

    https://rumble.com/v107ffe-obama-wants-the-government-to-control-the-internet-to-stop-crazy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις