ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.....!!!

 

Με μια απολογία η οποία ελάχιστους πείθει, η κυβέρνηση

προσπάθησε αν δικαιολογήσει την παρουσία νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στην ομιλία που απηύθυνε το ουκρανικό καθεστώς με πρόσκληση του Κ.Μητσοτάκη, προς το ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Συγκεκριμένα μετά την οργή που έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η ομιλία του νεοναζί που προσκάλεσε έμμεσα ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο κυβερνητικό Γ.Οικονόμου έκανε λόγο για λανθασμένη και άστοχη ομιλία!

Φυσικά η εθνική ντροπή δεν μπορεί να «ξεπλυθεί». Η παραίτηση της κυβέρνησης είναι μονόδρομος.

Κυβερνητικές διαρροές αναφέρουν πως το βίντεο ήρθε 12 λεπτά πριν την ομιλία του Β.Ζελένσκι και δεν πρόλαβαν να την ελέγξουν και ότι τους «κορόιδεψε» ο Ουκρανός πρόεδρος.


Άμεση και σφοδρή ήταν η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την ομιλία του νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή. 

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχουν τεράστια ευθύνη για τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Κ.Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Ουκρανό πρόεδρο στην ελληνική Βουλή με την ελπίδα ότι με αυτό τον τρόπο θα πείσει περισσότερους Έλληνες να στηρίξουν την επιλογή του να στείλει όπλα στο καθεστώς του Κιέβου, όμως τα όσα έγιναν δεν έχουν προηγούμενο.

 Ο Β.Ζελένσκι έβαλε έναν νεοναζί, μέλος του Τάγματος Αζόφ, να μιλήσει εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία για πρώτη σύσσωμη τάχθηκε κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Για το θέμα έχουν ήδη εκδοθεί δηλώσεις και αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜεΡΑ25, Ελληνική Λύση, ΚΙΝΑΛ) που κάνουν λόγο για απαράδεκτο γεγονός ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://dimpenews.com/2022/04/06/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba/

    Δεν καίγεται μόνο το Κίεβο. Πολλοί είναι για κάψιμο μαζί με τους νεοναζί. Και ο "δικός" μας τέτοιος ναζιστης-σατανιστης είναι. Φονέας Ελλήνων.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις