Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, την οποία

τα μέσα ενημέρωσης FakeNews εξακολουθούν να αποκαλούν ωμή θεωρία συνωμοσίας, τελικά απέτυχε με την ειδική στρατιωτική επιχείρηση του Πούτιν στην Ουκρανία. 

Ο Πούτιν έκλεισε ένα από τα κεντρικά τους γραφεία. Ήταν η Νέα Παγκόσμια Τάξη, την οποία ανέφερε για πρώτη φορά ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος το 1994, και την οποία οι παγκοσμιοποιητές, χάρη στον Τραμπ και τον Πούτιν, δεν μπορούσαν πλέον να ολοκληρώσουν ως συνήθως, πολύ αργά και έτσι απαρατήρητα. Αναγκάστηκαν να πάνε τέρμα γκάζι. Αυτό έκανε προφανές το σχέδιό τους να μετατρέψουν τον κόσμο σε μια παγκόσμια δικτατορία με εξαιρετικά μειωμένο παγκόσμιο πληθυσμό (υποχρεωτικός εμβολιασμός) και πλήρη επιτήρηση. Έπρεπε να τον εκθέσουν, να βγουν από τη σκιά. Η αυλαία σηκώθηκε και άρχισε το μεγάλο ξύπνημα.

Ο Q το κυκλοφόρησε με τη Δημοσίευση 1 το αργότερο στις 27 Οκτωβρίου 2017. Υπήρξαν 4953 σταγόνες Q(drops) και εκατομμύρια anons που ερευνούν, σκάβουν και ερευνούν. Ένα χρόνο νωρίτερα, στη διάσημη προεκλογική του ομιλία στις 13 Οκτωβρίου 2016, ο Τραμπ δεν είχε αφήσει καμία αμφιβολία ότι θα ξερίζωνε το Deep State με αμβλύτητα και στυλ και θα αποστράγγιζε τον βάλτο. Δείτε τι έχει συμβεί από τότε. Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι το τρελοκομείο στο οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή έχει κάποια σχέση με μια παγκόσμια δύναμη που πρέπει να φοβόμαστε; 

Ό,τι βλέπουμε είναι μια ταινία, ώστε η μεγάλη μάζα του κόσμου να αναγνωρίζει και να μαθαίνει να καταλαβαίνει σε τι παρεκκλίνοντα κόσμο ζούσαμε για δεκαετίες και τι είχαν ακόμα στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι για εμάς. Δεν θα υπάρξει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη όπως φαντάζονταν. Αλλά θα υπάρξει μια άλλη Νέα Παγκόσμια Τάξη στην οποία όλα τα εθνικά κράτη μπορούν να υπάρχουν σε ισότιμη βάση και σε καλές σχέσεις μεταξύ τους. 

Χωρις αλλη τεχνητη μειωση σε έναν παγκόσμιο πληθυσμό. Τίποτα με μια παγκόσμια κυβέρνηση. Τίποτα με μια παγκόσμια θρησκεία, μια παγκόσμια αστυνομία, ένα παγκόσμιο αρχηγείο που μας υποδουλώνει εντελώς. Ξεχάστε το και πείτε αντίο στις προφητείες για την ημέρα της κρίσης που σας κάνουν να αμφιβάλλετε. Έχει ήδη αποφασιστεί. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock Λάρι Φινκ παραδέχτηκε ότι οι ελίτ απέτυχαν να εφαρμόσουν μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» μετά την εισβολή του Προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία. "Ο κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση αναστάτωσης: η βάναυση επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία ανατρέπει την παγκόσμια τάξη που υπήρχε από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου πριν από περισσότερα από 30 χρόνια", έγραψε ο Φινκ στην επιστολή του προς τους μετόχους την περασμένη Πέμπτη. «Η κλίμακα των ενεργειών της Ρωσίας θα έχει αντίκτυπο για τις επόμενες δεκαετίες, σηματοδοτώντας ένα σημείο καμπής στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων της γεωπολιτικής, των μακροοικονομικών τάσεων και των κεφαλαιαγορών».  















ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις