ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ....ΤΟΥ FAUCI TOY ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ "ΚΑΝΑΡΙΝΑΚΙΑ"...!!!

 

Πηγή της JAG την Κυριακή είπε

ότι το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών έλαβε από μια ανώνυμη πηγή εικόνες που δείχνουν τον Δρ.  Anthony Fauci σε "περίεργες διαχυσεις" με ανήλικους άντρες με τους οποίους δεν έχει καμία γνωστή σχέση.

Η πηγή μας τόνισε ότι παρόλο που οι φωτογραφίες δεν είναι σαφείς σεξουαλικά, δίνουν αξιοπιστία στην πιθανότητα ότι ο Fauci είναι πράγματι παιδόφιλος . Ο JAG, πρόσθεσε, εμπλέκεται επί του παρόντος σε μια ενδελεχή έρευνα για να μάθει την ταυτότητα των παιδιών στις φωτογραφίες.

«Ελπίζουμε ότι αυτό θα ρίξει λάδι στη φωτιά του Fauci, ας το πούμε έτσι. Οι μέρες του είναι μετρημένες και όσο περισσότερα στοιχεία εναντίον του, τόσο το καλύτερο. Οι φωτογραφίες, που θα προβληθούν όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ένα στρατιωτικό δικαστήριο, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Φάουτσι είναι γοητευμένος και του αρέσουν τα νεαρά αγόρια», είπε η πηγή μας.

Μια εικόνα, πρόσθεσε, δείχνει τον Φάουτσι και έναν άγνωστο άνδρα έφηβο να κάθονται στα καθίσματα στο Nationals Stadium στις 13 Ιουνίου 2021. Ο έφηβος κρατά στο χέρι του ένα χωνάκι παγωτού. και ο δρ Ο Fauci, με το στόμα ανοιχτό, γλείφει λιωμένο παγωτό σοκολάτας από το χωνάκι στο χέρι του παιδιού.

Το παιδί δεν θα μπορούσε να ήταν γιος του Fauci, γιατί δεν έχει αρσενικά παιδιά, μόνο τρεις κόρες—η Μέγκαν, η Τζένιφερ και η Άλισον, όλες ενήλικες.

«Φυσικά, δοκιμάσαμε την αυθεντικότητα της εικόνας. Οι άνθρωποί μας στις Η.Π.Α. Διοίκηση Cyber ​​Στρατού στο Ft. Ο Γκόρντον έψαξε για σημάδια πλαστης ή ψηφιακής χειραγώγησης εικόνας. Είπαν ότι ήταν η πραγματική και τα δεδομένα που επισυνάπτονται στην εικόνα επιβεβαίωσαν ότι ήταν γνησια. Εκτός κι αν το άλλο άτομο στη φωτογραφία ήταν νάνος,μα η αληθεια ειναι οτι ήταν αγόρι ίσως 13 ετών. Ο Fauci είναι 1,72 cm, και το παιδί ήταν πολυ πιο κοντό από αυτόν. Παρόλο που κάθονταν στη φωτογραφία, κάναμε εύκολα αυτή την συγκριση», είπε η πηγή μας.

Τα μεταδεδομένα επιβεβαίωσαν ότι η εικόνα RAW των 30 megapixel τραβήχτηκε με έναν φακό ζουμ Sigma 150-600 mm τοποθετημένο σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon 5D Mark IV, πράγμα που σημαίνει ότι ο φωτογράφος θα μπορούσε να είχε τραβήξει τη φωτογραφία από σημαντική απόσταση.

Μια δεύτερη εικόνα, είπε η πηγή μας, δείχνει τον Φάουτσι και έναν διαφορετικό ανήλικο άνδρα να κρατιούνται χέρι-χέρι ενώ κάνουν μια χαλαρή βόλτα σε ένα απομονωμένο μονοπάτι στον Βοτανικό Κήπο Brookside στην κομητεία Μοντγκόμερι του Μέριλαντ. Τα δεδομένα σε αυτήν την εικόνα απέδειξαν ότι τραβήχτηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2021, ένα Σάββατο, όταν το πάρκο ήταν ακόμη εν μέρει κλειστό για το κοινό λόγω των αυστηρών κατευθυντήριων γραμμών της κομητείας για τον Covid-19. Ούτε ο Φάουτσι ούτε ο μικρος σύντροφός του φορούσαν μάσκα, και σε μια εικόνα, ο Φάουτσι μπορούσε να φανει να "βουταει"σαν αρπακτικό το παιδί.

«Υπάρχουν κι άλλες εικόνες, όλες παρόμοιες. Τέσσερα παιδιά στο σύνολο. Παραδεχόμαστε ότι αυτό είναι περίεργο γιατί προσπαθήσαμε να πλησιασουμε τον Fauci από την αρχή της ψευτικης πανδημίας και σχεδόν πάντα περιβάλλεται από μια μεγάλη ασφαλεία. Αλλά αυτός ο φωτογράφος, και το μόνο που θα πω είναι ότι είναι ιδιωτικός ερευνητής και πρώην LEO, πλησίασε αρκετά για να τραβήξει τις φωτογραφίες ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Συγχαρητήρια σε αυτόν», είπε η πηγή μας.

Τελος, είπε ότι η JAG κλείνει την "ταναλια" και σύντομα ο Fauci θα αναγκαστεί να απαντήσει για τα απεχθή εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά νομοταγών Αμερικανών πολιτών, καθώς και σε παιδιά, εάν ο στρατός μπορέσει να αποδείξει ικανοποιητικά ότι έχει σεξουαλική προδιάθεση για νεαρά αγόρια. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.06 Απριλίου, 2022 18:45

    ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΑΙ ,ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ,
    ΕΙΔΕΣ ΦΡΑΠΑ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΛΏΝΟΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.06 Απριλίου, 2022 22:41

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΦΩΛΙΤΣΑ ,ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΓΙΑ ΚΑΡΔΕΡΙΝΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις