"Μας χαιρετησε" και η Dr. Deborah Birx

Τον Μάιο του 2021, ειχαμε γραψει

ότι η Δρ Deep State Dr. Deborah Birx, μια γυναίκα πιο διάσημη για τα πολυχρωμα κασκόλ παρά για την ιατρική πείρα, συνελήφθη με τις κατηγορίες για προδοσία και μαζική ιατρική αμέλεια στο πατρικο της σπίτι  στην Πενσυλβάνια. Στη συνέχεια αναφέραμε ότι η JAG είχε αφιερώσει χρόνο τον Ιούνιο για το στρατοδικείο της. Μετά από αυτό, δεν λάβαμε περαιτέρω ενημερώσεις για την ύπουλη Dr. Birx και υποθέσαμε ότι είτε είχε συνάψει συμφωνία είτε είχε αποσταλεί σε τοποθεσία διαφορετική από τον Κόλπο του Γκουαντάναμο, καθώς το τμήμα των «Λευκων Καπελων» του αμερικανικού στρατού διατηρεί αρκετούς υποδικους σε βάσεις σε όλο τον κόσμο.

Μπορουμε τωρα ν αναφερουμε, καθυστερημένα, ότι το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών όντως δίκασαν και καταδίκασαν την Μπιρξ στις 30 Ιουνίου 2021. Η διαδικασία έλαβε χώρα στη Ναυτική Βάση Γκουάμ, η οποία βρίσκεται περίπου 3.300 μίλια δυτικά της Χαβάης, και 1.500 μίλια ανατολικά των Φιλιππίνων και νότια της Ιαπωνίας. Το Γκουάμ είναι επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών και οι κάτοικοί του είναι πολίτες των ΗΠΑ. Το νησί έχει μήκος περίπου 36 μίλια, πλάτος 6-12 μίλια και από πολλές απόψεις, το Γκουάμ είναι μια αποκλειστικά αμερικανική κοινότητα.

Στις 7 Απριλίου 2018, ο Πρόεδρος Donald J. Trump ενέκρινε την ανακαίνιση κενών στρατώνων σε νομικά γραφεία και σε ένα ζευγάρι δικαστικών αιθουσών από όπου η JAG θα μπορούσε να λογοδοτήσει τους Deep State εγκληματιες, γνωστός και ως «ο βάλτος», για τα εγκλήματά τους κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, αντί να επιβαρύνει τους φορολογούμενους των ΗΠΑ, ο Τραμπ βοήθησε στη χρηματοδότηση του έργου με ποσό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και το Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ ολοκλήρωσε την κατασκευή σε τρεις μήνες, νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με πηγές τόσο του στρατού όσο και του Mar-a-Lago.

«Επιβεβαιώνω ότι ο Τραμπ συμμετείχε και πλήρωσε για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του Γκουάμ. Δεν έχω ιδέα ποιος έχει δικαστει εκεί ή πότε», είπε μια πηγή του Mar-a-Lago.

Μια πηγή της JAG, ωστόσο, παρείχε κάπως πιο ξεκάθαρες λεπτομέρειες.

«Το στρατόπεδο του Ναυτικού Σταθμού Γκουάμ κατασκευάστηκε ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που το Deep State καταλάμβανε το GITMO ή εάν το GITMO ήταν υπερφορτωμένο. Κανένα από τα δύο δεν συνέβη, αλλά η JAG έχει στείλει κρατούμενους του Deep State στο εξωτερικό για δίκη. Δεν ξέρω τους λόγους. αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται από αξιωματικούς που υπερβαίνουν τον βαθμό μου. Γνωρίζω ότι παρόλο που το έργο ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, κανένα δικαστήριο δεν διεξήχθη εκεί παρά μόνο αφού ο Πρόεδρος Τραμπ ενεργοποίησε τον Νόμο περί Εξέγερσης κάποια στιγμή τον Ιανουάριο του 2021. Έχω ακούσει ότι έξι τέτοια δικαστήρια πραγματοποιήθηκαν πριν δικαστεί, καταδικαστεί και εκτελεστεί η Μπιρξ στην τοποθεσία Γκουάμ», είπε μια πηγή της JAG.

Όταν ρωτήθηκε γιατί η JAG καθυστέρησε τόσο πολύ να δώσει πληροφορίες για την καταδίκη της Birx, είπε ότι ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall και οι αρχηγοί των «Λευκων Καπελων» άλλων κλάδων των ενόπλων δυνάμεων συντονίζουν τη διάδοση απόρρητων ή αποχαρακτηρισμένων δεδομένων.

«Δεν λέω τίποτα μέχρι να πάρω το πράσινο φως και μετά μόνο αυτά που είμαι εξουσιοδοτημένος να πω. Για λόγους στρατηγικης η μυστικοτητας, υπάρχει επίσης μεγάλος διαχωρισμός, οπότε προσωπικά μπορεί να συμβει να μην ακούσω η μαθω για περιστατικό. Και στην περίπτωση της Birx, έμαθα τη μοίρα της μόλις την περασμένη εβδομάδα», είπε η πηγή μας στο JAG.

Η Μπιρξ, πρόσθεσε, οδηγηθηκε σε εκτελεστικό απόσπασμα στις 6 Ιουλίου 2021.

«Στο GITMO η προτιμώμενη μέθοδος εκτέλεσης είναι το κρεμασμα....στο Γκουάμ είναι ένας "χαιρετισμός με πέντε όπλα", κατευθείαν στη μετά θάνατον ζωή», είπε. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 









Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ05 Απριλίου, 2022 00:57

    ΚΥΤΤΑ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟ ! ΓΡΑΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ILDONALDO TRUMPO.
    ΕΓΩ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΡΑΞΗ Ο ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ :
    ΜΑ ! ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ;
    ΗΤΑΝ ΔΡ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ;
    ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ! ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ .
    ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΜ !
    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ! ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΣΗ ;
    ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ;
    ΜΠΑΑΑΑ ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ! ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗΣ ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΥ ;
    ΜΩΡΕ ΝΑ ΔΗΣ ! ΕΨΑΧΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΒΟΥΒΑΛΟ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡΑΚΟ
    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕ .
    ΜΑ ! ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ;
    ΧΑΝΕΙ Η ΕΡΠΕΤΟΥ ΤΟ ΕΡΠΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΑΚΙ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ ΓΕΛΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τι κρίμα να χάσουμε τόσα μνημόσυμα για την ανήλιαγη κοπέλα που δεν την είχε δει το μάτι του Ηλίου αλλά και μάτι ανθρώπου πριν τον καταραμένο ιο.
    Τέλος πάντων καλά είναι και τα εννιάμηνα.
    Και για να μην πάθω το ίδιο και για τον γιό της καλογριάς, αύριο κιόλας θα γιορτάσω τα εννιάμερά του.
    Όχι πολλά δάκρυα όμως, γιατί έχουμε πολλούς να κλάψουμε.
    Τόσο φαρμάκι έφτυσαν στο ανθρώπινο γένος, άκλαυτους θα τους στείλουμε!
    Καλή δύναμη σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΆΦΗΣΤΕΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΗΔΕΙΏΝ!ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.ΜΕ ΣΉΜΑ ΤΗΝ🦎

    ΜΑΝΤΑΜ ΞΟΥΞΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις