ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 05/04/22


Κυρώσεις κυρώσεις κυρώσεις!!! Είναι σε παράκρουση, είναι σε πανικό, καταλαβαίνουν ότι το τέλος πλησιάζει και δαιμονίζονται!! Αυτό φαίνεται από τις καθημερινές κινήσεις τους. Σήμερα ανακοίνωσαν κυρώσεις στις εισαγωγές άνθρακα από την Ρωσία, ενώ στο τραπέζι είναι η απαγόρευση πετρελαίου και φυσικού αερίου. Μου θυμίζει έναν ασθενή που είναι σε αναπνευστήρα που τον κρατάει στη ζωή και απειλεί να τιμωρήσει την νοσοκόμα που τον φροντίζει αφαιρώντας τον αναπνευστήρα!! Πάντως ένα πράγμα πρέπει να γνωρίζει ο καθένας. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙΣ!!! Αν νομίζουν ότι με ευχολόγια απεξάρτησης τα επόμενα χρόνια και με κυρώσεις που ουσιαστικά πλήττουν τους ίδιους και όχι την Ρωσία τότε θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οδηγούνται μαθηματικά στην αυτοκτoνία!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "pиa HoBocTи @rianru 台 rocyAapcTBeHHoe и3AaHиe, poccиR "ra3npom" ocTaHoBил 3aKa4Ky ra3a B KpynHeйwem HemeuKom xpaHилиwe, coo6wили cmи ria.ru/20220405/gaz... /20220405/ Translated from Russian by Google Gazprom halts gas injection at Germany's largest storage facility, media reported ria.ru/20220405/gaz-1... ভভবਨడਨচট 9:01 AM Apr 5, 2022 TweetDeck"
 
>Mετά την κρατικοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της GASPROΜ στη Γερμανία και ειδικότερα τις δεξαμενές αποθήκευσης, η ρωσική εταιρεία σταμάτησε σήμερα την διοχέτευση φυσικού αερίου στην μεγαλύτερη γερμανική εγκατάσταση αποθήκευσης φυσικού αερίου…. Η θηλιά γύρω από τον λαιμό της Γερμανίας σφίγγει….
 
Αυτή που έχει λυσσάξει είναι η Βρετανίδα υπουργός άμυνας που αφρισμένοι αναφέρει ότι έχουνε παγώσει 350 δισεκατομμυρίων $ από τον κουμπαρά του Πούτιν, κάνοντας έτσι το 60% του ρωσικού ξένων συναλλάγματος μη διαθέσιμο. Εκεί όμως που έβγαζε αφρούς ήταν όταν είπε ότι θα παροτρύνει τα μέλη του G7 να κυνηγήσουν [ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΧΡΥΣΟΥ]!!! Όταν ακούω για χρυσό βγάζουν αφρό!! Όπως αναφέρει και o Whiplash, πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ο Vincent Kennedy (VK) αναφέρθηκε πως οι αφορισμένοι θα επιτεθούμε στο χρυσό…. Και να που το δήλωσαν επίσημα φυσικά από βρετανικό στόμα!!! Το στέμμμα!! Το στέμμα βέβαια που έχει χάσει όμως τα πετράδια του…. 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from First Squawk @FirstSquawk 1h TRUSS SAY WE FROZEN OVER $350 BILLION PUTIN'S MADE OVER 60% OF RUSSIA'S FOREIGN CURRENCY RESERVES TRUSS SAY WILL URGE TO BAN RUSSIAN SHIP FROM PORTS SAY WILL URGE CRACK DOWN ON RUSSIAN BANKS Squawk @FirstSquawk UK'S TRUSS ΤΟ SAY WILL URGE G7 ΤΟ GO AFTER NEW RUSSIAN INDUSTRIES, LIKE GOLD INDUSTRY UK'S TRUSS TO SAY WILL URGE G7 TO AGREE CLEAR TIMETABLE TO ELIMINATE IMPORTS OF RUSSIAN OIL AND GAS 4:31 PM Apr You can call 2022 Twitter Web App comments 18.5K5:39PM WhipLash347 WhipLash347 You [PANIC] said they will attack Gold." από το Twitter
 
Ο Zero Hedge έχει ένα εξαιρετικό άρθρο σε σχέση με το χρυσό όλων αυτών με τίτλο: «Η ανεκπλήρωτη μπίζνα του Brexit: Ο εσωτερικός πόλεμος του χρυσού στο ΝΑΤΟ» στο οποίο αναφέρονται μεγάλες αλήθειες που σχετίζονται με όσα συμβαίνουν: «Όπως θα το έλεγε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, ο φυσικός επαναπατρισμός του χρυσού της ΕΕ [[[[που υποτίθεται ότι εξακολουθεί να φυλάσσεται στο Λονδίνο]]]] θα επηρέαζε «ισχυρά» το μέλλον της Ευρώπης με πολύ βαθύ πολιτικό αντίκτυπο υψηλής τάσης και στις δύο πλευρές της Μάγχης. Σε αυτό το σενάριο το Νο. 10 της Ντάουνινγκ Στριτ θα διαπραγματευόταν εύκολα τη διαθεσιμότητα χρυσού χρυσού στην ΕΕ μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες Brexit ευνοϊκές για το Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποδειχθεί απολύτως απαραίτητο και θα πρέπει να ξεπεράσει κατά πολύ την τεράστια εγγενή αξία του χρυσού της ΕΕ [[[[[[που υποτίθεται ότι εξακολουθεί να φυλάσσεται στην Τρ. Της Αγγλίας. Ασε με να εξηγήσω.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Unfinished Brexit Business: NATO's Internal Gold War zerohedge.com Unfinished Brexit Business: NATO's Internal Gold War caphya O nestens SS seel 9comments taL 66 37 19 1"
 
-Χρυσός του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο-
 
Τα νέα ρούβλια ή οι απαιτήσεις πληρωμής χρυσού της Ρωσίας για οποιοδήποτε από τα αγαθά ή τις υπηρεσίες της θα προκαλέσουν αναγκαστικά έναν μεγάλο πόλεμο χρυσού μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ που πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα την πρώτη εσωτερική αντιπαράθεση χωρίς γάντια στο ΝΑΤΟ. Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η ιδέα ήταν να κρατήσει το χρυσό της Ευρώπης με ασφάλεια μακριά από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τον Ιωσήφ Στάλιν, για κάθε ενδεχόμενο. Έτσι, πριν από δεκαετίες, τα σημερινά κράτη μέλη της ΕΕ κατέθεσαν το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού τους σε φύλαξη στην Τράπεζα της Αγγλίας (BoE) στο Λονδίνο. Τώρα, το Ηνωμένο Βασίλειο θα τολμήσει να χρησιμοποιήσει την έγκριση των αιτημάτων επαναπατρισμού χρυσού της ΕΕ και άλλων ζητημάτων που σχετίζονται με τον χρυσό ως ένα πολύ πειστικό εργαλείο διαπραγμάτευσης για πολλές ακόμη ημιτελείς αλλά πιο σημαντικές εργασίες του Brexit. Ετσι,
 
(α) Το Whitehall θα μπορούσε να καθυστερήσει επ' αόριστον την παράδοση χρυσού στην ΕΕ, εκτός εάν συμφωνηθούν εκκρεμότητες για το Brexit υπέρ του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
(β) ή, πολύ απλά, η BoE δεν θα επέστρεφε ποτέ τέτοιο χρυσό της ΕΕ που υποτίθεται ότι κρατήθηκε υπό κράτηση τις τελευταίες δεκαετίες [[[[[[επειδή έχει εν μέρει ή πλήρως πουληθεί ή δανειστεί ή παραβιαστεί]]]]], όπως εξηγείται παρακάτω με τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τζέιμς Γκόρντον Μπράουν που γνωρίζει πολύ καλά.
 
-Η μητέρα των ευρωπαϊκών συγκρούσεων-
 
Εάν η ιστορία είναι οποιοσδήποτε οδηγός, οι εχθροπραξίες θα εκραγούν τη στιγμή που τα κράτη μέλη της ΕΕ, μεμονωμένα ή συλλογικά, θα απαιτήσουν δικαίως έναν ανύπαρκτο ακόμη πλήρως ανεξάρτητο λειτουργικά λεπτομερή έλεγχο παγκόσμιας κλάσης του χρυσού της ΕΕ που υποτίθεται ότι εξακολουθεί να «φυλάσσεται» στην BoE. Αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο και είναι η τέλεια δικαιολογία για την καθυστέρηση της όλης διαδικασίας πάντα υπό την αποκλειστική οπτική γωνία του Λονδίνου και όχι των Βρυξελλών. Διαφορετικά, θα προέκυπταν μη διαχειρίσιμα προβλήματα μόλις τα έθνη της ΕΕ απαιτήσουν άμεσο επαναπατρισμό τουλάχιστον μερικών τέτοιων «θεωρητικών» ράβδων, πιθανότατα όλων ταυτόχρονα ενόψει των συνθηκών. Τότε, είτε (1) θα μπορούσε σιγά σιγά να επιστραφεί εδώ κι εκεί (αν και με μεγάλη καθυστέρηση ) αλλά μόνο με πολύ ασαφείς όρους του Λονδίνου και αλλαγή του ημιτελούς επακόλουθου του Brexit σε επίπεδα που δεν έχουν ξανακούσει, είτε (2) δεν θα επιστρεφόταν χρυσός καθώς έχει πουληθεί ή παραβιαστεί με διαφορετικούς τρόπους όπως εξηγείται στη συνέχεια. Και το Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερα να μην αποφασίσει να πληρώσει τη Ρωσία ακόμη και με ένα μόνο χρυσό νόμισμα, καθώς η ΕΕ δικαίως θα αναρωτιόταν σε ποιον ανήκει.
 
-Το σκοτάδι της BoE-
 
Οι αγορές χρυσού και ασημιού του Λονδίνου ήταν πάντα πέρα από «αδιαφανείς» χωρίς καμία σημαντική αναφορά συναλλαγών ή θέσεων. Δεν έχουν προσφερθεί ποτέ δεδομένα ούτε για εμπρικές τράπεζες που διαθέτουν λογαριασμούς στην ΤτΕ, ούτε για ακριβή τεχνική αναγνώριση των θεματοφυλάκων χρυσού, πόσο μάλλον εκείνων που ανήκουν σε μέλη της ΕΕ. Όπως γνωρίζει πολύ καλά η Βενεζουέλα –και τα κράτη μέλη της ΕΕ θα μπορούσαν να είναι τα επόμενα– ποιος μπορεί ή όχι να αναγνωριστεί ως έγκυρος δικαιούχος οποιουδήποτε είναι στο θησαυροφυλάκιο στην οδό Threadneedle ή πού βρίσκεται είναι ένα ανοιχτό θέμα που αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια των κυρίων του Canary Wharf, όχι πολιτικοί της ΕΕ. Το ίδιο ισχύει για τις τεράστιες αδιάθετες υποχρεώσεις σε χρυσό και ασήμι των αποκαλούμενων «τραπεζών χρυσού»… ή οποιαδήποτε άλλα σχετικά στοιχεία.
 
-Η (κακή) γερμανική εμπειρία-
 
Πολύ πρόσφατα, η Γερμανία χρειάστηκε να περιμένει 5 πολλά χρόνια για να επαναπατρίσει βίαια και οδυνηρά μόνο ένα μέρος του χρυσού της από την BoE και δεν πήρε ποτέ πίσω καμία από τις ράβδους χρού που είχαν αρχικά κατατεθεί, γεγονός που εξηγεί ξεκάθαρα την καθυστέρηση.
Έτσι, ενώ η ΕΕ παγώνει μέχρι θανάτου και η οικονομία της σταματά να πεθαίνει, τα πολλά εκκρεμή ερωτήματα περιλαμβάνουν
 
(α) η ΤτΕ εξακολουθεί να [[[[[έχει όλο το χρυσόχρυσο της ΕΕ… ή έχει πουληθεί ή δανειστεί, όπως επιμένουν πολλοί ειδικοί]]]]]]]]; ΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜ
 
(β) είναι η BoE πρόθυμη και ικανή να επιστρέψει αμέσως τον χρυσό της ΕΕ που μπορεί να έχει αφήσει ακόμα στους νόμιμους ιδιοκτήτες, εάν υπάρχουν;
 
(γ) [[[[[[[ποιοι είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες του χρυσού που φυλάσσεται από την BoE μετά από δεκαετίες ευρωπαϊκού ανασχηματισμού των πολιτικών συνόρων]]]]];
 
(δ) θα αποφασίσει το ΔΕΚ για την ιδιοκτησία χρυσού… ή το βρετανικό δικαστικό σώμα… ή η BoE; Σε ποια βάση ακριβώς;
 
(ε) η BoE έχει δανείσει, ανταλλάξει, εκ νέου υποθέσεις, μίσθωση, μόχλευση ή επιβάρυνση τέτοιου είδους χρυσού τώρα με άλλους πολλούς υποτιθέμενους νόμιμους διεκδικητές που επίσης συμβαδίζουν με τις «κλασματικές μη κατανεμημένες συνθετικές» φυλάξεις χρυσού ακατάλληλες για χρήση ανά « Σχέδια τιμολόγησης ψηφιακών παραγώγων» μέσω των οποίων [[[[[[[κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος κατέχει τι πού (αν υπάρχει)]]]]]] ;
 
Δεν σε κοροϊδεύω.--------- > ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ απο τον ΖΗ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ
 
 
>Το «ειρηνοποιό» ΝΑΤΟ, που πρώτη φορά στη ζωή του συναντά εικόνες φρίκης από πολεμικές συγκρούσεις, αισθάνεται συγκλονισμένο σύμφωνα με τα λόγια του γενικού γραμματέα του. Επίσης μας γνωστοποιεί αυτό που λέγαμε τόσες μέρες ότι η Ρωσία έχει σκοπό να κυκλώσει όλοι την νότιο Ουκρανία. Φυσικά, επειδή το «ειρηνοποιό» ΝΑΤΟ δεν έχει να στείλει τριαντάφυλλα, είναι αποφασισμένο να δώσει και άλλα όπλα για να υποστηρίξει την Ουκρανία και μας ενημερώνει ότι προτίθεται να κάνει το ίδιο για τη Γεωργία και τη Βοσνία… Επίσης, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ ανέφερε πως αν η Φιλανδία και η Σουηδία κάνουν αίτηση να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ θα τους υποδεχτούμε… Δηλαδή η μετάφραση είναι η εξής: «επειδή η Ρωσία έχει προειδοποιήσει ότι θα χτυπήσει την Σουηδία και την Φιλανδία εάν ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, εμείς στην συμμαχία επειδή θέλουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο θα τους υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες»!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "REUTERS Reuters @Reuters If Finland and Sweden apply to join NATO, they would be welcomed, Stoltenberg says reut.rs/3KbZ06Y BRUSSELS BRUXELLES NATO ΟΤΑΝ 7:55 PM Apr 5, 2022 True Anthem"
 
Ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας ανέφερε σήμερα ότι η ύπαρξη πυρηνικών των ΗΠΑ στην Ευρώπη είναι απαράδεκτη και ζήτησε να τα αφαιρέσουν από την γηραιά ήπειρο! Η κίνηση αυτή υποδηλώνει GESARA, αλλά στήνει το σκηνικό που περιμένουμε, καθώς με παρόμοιο τρόπο ένα μήνα πριν τις επιχειρήσεις της η Ρωσία προειδοποιούσε να δοθούν εγγυήσεις ασφαλείας από το ΝΑΤΟ… δεν εισακούστηκαν και ιδού η απάντηση του Πούτιν… είπαμε πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ ενδιαφέρον…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>Ο Έλον Μασκ, που τώρα πια κατέχει στο Twitter, γίνεται μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ο τύπος που κάνει τον διευθύνοντα σύμβουλο με πολύ γλείψιμο προσπάθησε να στείλει ένα θερμό καλωσόρισμα!! Η κίνηση εξαγοράς είναι μία βόμβα στα θεμέλια του σάπιου συστήματος των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και θα αποτελέσει το όπλο της εξυγίανσης. Για το ποιος είναι ο Ελον έχει ένα εξαιρετικό post ο Q The Storm rider
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "Parag Agrawal @paraga 19m I'm excited to share that we're appointing @elonmusk to our board! Through conversations with Elon in recent weeks, it became clear to uS that he would bring great value to our Board. 1,332 t 4,456 Elon Musk @elonmusk 18.2K Replying to @paraga Looking forward to working with Parag & Twitter board to make significant improvements to Twitter in coming months! 3:39 PM Apr 5, 2022 Twitter for iPhone" από το Twitter
 
«Ο Έλον Μασκ ήταν σύμβουλος της κυβέρνησης Τραμπ (αυτό ήταν μόνο φαινομενικά... Ο στρατός ζήτησε από τον Μασκ να φύγει το 2016 / οι λόγοι είναι τεράστιοι και συνδέεται με την τρέχουσα στιγμή> αγοράζοντας τον μεγαλύτερο μέτοχο στο Twitter)//
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Το βαθύ κράτος (ΒΚ) γνώριζε από καιρό ότι ο Musk είναι ένα λευκό καπέλο. Ποτέ δεν προσκαλείται σε μεγάλες εκδηλώσεις που φιλοξενεί το [ΒΚ], με συνεχείς επιθέσεις από τους ηγέτες του Δημοκρατικού κόμματος. Στο DC το δημ. κόμμα μένει μακριά από τον ΜΑΣΚ...
 
Είχα δηλώσει πριν ότι ο MUSK επρόκειτο να κάνει μια ΜΕΓΑΛΗ κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Joe Rogan προστατεύτηκε από τον MUSK και έχουν άλλα σχέδια για το>μέλλον.
> Μόλις είδατε σκακιστική κίνηση από τον ELON MUSK.
 
_ αν δεν ξέρετε... Ο ΜΑΣΚ είναι τεράστιος υπέρμαχος της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ... Και υπάρχει λόγος απομάκρυνσης του Τζακ Ντόρσεϊ<
 
>Η κίνηση των Λευκών ΚΑΠΕΛΩΝ για τον διαχωρισμό του ΜΑΣΚ από την κυβέρνηση Τραμπ ως σύμβουλος ήταν μια κίνηση για μελλοντικά ΓΕΓΟΝΟΤΑ (από το Star Link έως την απόκτηση του ελέγχου του Twitter για μια μελλοντική κίνηση [ DECLAS ] ....)/// Όπως αναφέρθηκε πριν από μήνες Ο ΜΑΣΚ ερχόταν για τα social media.....
 
>>> & Ψάχνω να αγοράσω έναν σημαντικό οργανισμό ΕΙΔΗΣΕΩΝ. σε όλο τον κόσμο, όπως το CNN ή ένα άλλο αντίθετο επίσης<
 
Υπάρχουν πολλοί λόγοι Τραμπ , λευκά καπέλα, Στρατός προστατέψτε το MUSK
«Πρέπει να προστατεύσουμε την ιδιοφυΐα μας», «ο Μασκ είναι «ένας από τους πολύ έξυπνους ανθρώπους μας και θέλουμε να αγαπάμε αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε ο Τραμπ
________
Ο ΜΑΣΚ δεν χρειαζόταν τα 600.000.000.000 εκατομμύρια$$$
 
Έκανε τις λίγες μέρες στο Twitter.... Αν ήθελε λεφτά θα μπορούσε απλώς να ξεκινήσει μια άλλη εταιρεία και να κάνει ΔΙΣ αμέσως< ... Αλλά ΟΧΙ!.... Ο ΜΑΣΚ έχει άλλα σχέδια!!!///> Και ναι υποστηρίζεται από τις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 6 άτομα και κείμενο που λέει "Bloomberg Bloomberg @business "She has been both lucky and has demonstrated that she is more of a politician than Zemmour" 4FRANCE NቃT3W LAFRA MARINE WARLPNE QU'ONM UnanEtreon QU' AFRANCE FRANCE bloomberg.com Le Pen's Resilience Makes France's Election a Much Closer Race President Emmanuel Macron is warning supporters that political surprises can happen after the gap in the polls narrowed. 9:15 AM Apr 5, 2022 SocialFlow" από το Twitter
 
>Κλείνω με τις εκλογές της Γαλλίας και τη Μαρίν Λεπέν που ενδέχεται να προκαλέσει σεισμό στην Ευρώπη και φυσικά στο βαθύ κράτος. Διαπιστώνεται μεγάλη ανησυχία από δημοσιεύματα συστημικών ΜΜΕεξαπάτησης τα οποία μιλούν για συναγερμό λόγω της ανόδου που έχει το κόμμα της ενώ αναφέρουν ότι ο Μακρόν και η Λεπέν είναι πάρα πολύ κοντά στις δημοσκοπήσεις… δηλαδή αν κάνει κανείς την μετάφραση την παραπληροφόρηση των συστημικών είναι όλα δείχνουν πως η Μαρί Λεπέν είναι πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 t/ utm _source=twitter&utm ontent=business&utm campaign=social Û twitter- business Bloomberg.com Traders Wake Up to Le Pen Risk as French Vote Polls Tighten Emmanuel Macron's victory in French elections is no longer clear cut for markets, leading investors to start taking protective action. 24 JB comments 6922 7:36PM 7:36"
 
Τα ίδια λέγανε και για τον Ορμπάν στην Ουγγαρία και τους συνέτριψε με ποσοστό 70%. Η νίκη της Λεπέν θα ήταν βόμβα στο γερμανικό οικοδόμημα και στο βαθύ κράτος! O Whiplash πιστεύει ότι θα είναι νικητής! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Θα χαρώ τόσο πολύ που θέλω να είμαι επιφυλακτικός. O Whip επίσης αναφέρει ότι η Λεπέν προέρχεται από την γραμμή Lincoln… τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις