Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ 35.000 ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ....!!!

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε το Σάββατο στον Ντόναλντ Τζέι Τραμπ ότι

η «Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή» του στην Ουκρανία απελευθέρωσε 35.000 παιδιά από την υποταγή σε αυτό που ονόμασε «ο δεσμός της Ανατολικής Ευρώπης για την παγκόσμια πώληση ιδιαίτερα μικρών παιδιών», είπε μια πηγη του Μαρ-α- Lago..Ειπε επισης οτι η συνομιλια μεταξυ των 2 αντρων ειναι μυστικη για ευνοητους λογους.


Αν τα λόγια του Πούτιν ήταν ειλικρινή, ο αρχικός λόγος του για την είσοδο στην Ουκρανία ήταν η εξάλειψη των εργαστηρίων βιοόπλων που χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ, τη Δυτική Ευρώπη και το Ισραήλ. Αλλά όταν οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις, ή Spetznas, έπεσαν κατά λάθος σε έναν καταυλισμό παιδεραστών στην κεντρική Ουκρανία και έμαθαν ότι εκατοντάδες τέτοιες εγκαταστάσεις ήταν διάσπαρτες στο ουκρανικό τοπίο, ο Πούτιν υποστήριξε έναν νέο σκοπό: Να συντρίψει κάθε παιδεραστία «βρώμικα ατομα και αποβράσματα» και να ισοπεδώσει κάθε κολασμένο κύκλωμα εμπορίας παιδιών που μολύνουν την «άθεη χώρα».

Το Σάββατο, ο Πούτιν αποκάλυψε στον Τραμπ ότι περίπου 35.000 παιδιά, τα περισσότερα από τα οποία είναι Ρώσοι, απελευθερώθηκαν από τη σεξουαλική υποδούλωση, αφού οι δυνάμεις του εντόπισαν και στόχευσαν διακριτά 150 συμβόλαια εμπορίας.

«Αυτές οι απελευθερώσεις πραγματοποιήθηκαν ως επί το πλείστον από τις ρωσικες ειδικες δυναμεις  Spetznas. Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι δεν μπορούσε να βομβαρδίσει αυθαίρετα τους καταυλισμούς επειδή δεν είχε τρόπο να γνωρίζει αν υπήρχαν παιδιά μέσα ή ακόμη και αν οι διακινητές παιδιών επέβλεπαν ακόμη τις επιχειρήσεις. Σε πολλά σημεία, οι διακινητές είχαν τραπεί σε φυγή λόγω του πολέμου, αφήνοντας τα παιδιά πίσω να τα βγάλουν πέρα», είπε η πηγή μας.

Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα κρησφύγετα διακίνησης κρυμμένα σε απομακρυσμένες, δυσπρόσιτες περιοχές της ουκρανικής υπαίθρου.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι Ειδικές Δυνάμεις εντόπισαν ένα εκτεταμένο καταφυγιο εμπορίας παιδιών σε ένα κτίριο γραφείων, μόλις δύο τετράγωνα μακριά από το Κυβερνητικό Μέγαρο, τον κύριο τόπο εργασιών του Volodymyr Zelenskyy, στο κέντρο του Κιέβου. Οι Spetznas διείσδυσαν στη δομή, σκότωσε 8 διακινητές και είδαν μια πραγματικά φρικιαστική σκηνή: Εξήντα πέντε παιδιά ήταν αιχμαλωτα σε στενά κλουβιά.

«Γι’ αυτό, Πρόεδρε Τραμπ, πολεμάμε. Το ότι ο σκύλος Zelenskyy δεν το γνώριζε αυτό είναι αδύνατο. Ήταν ακριβώς κάτω από τη μύτη του. Σε όλη την Ουκρανία βρίσκουμε παιδιά από τη Ρωσία, παιδιά από την Ουκρανία, παιδιά από την Ευρώπη και, ναι, περισσότερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι κακοί άνθρωποι πίσω από αυτό - πρέπει να συντριβούν, να εξοντωθούν. Η Ουκρανία είναι μεγάλη και αυτές οι βρωμιες γινοντουσαν δεκαετίες και προκαλουν φρίκη», είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Επιπλέον, ο Πούτιν είπε ότι οι Spetznas είχαν βρει ένα σκονισμένο βιβλίο από ένα κτίριο αποθήκευσης στο λιμάνι της Μαριούπολης. Οι έμποροι παιδιών είχαν μετατρέψει το κτίριο σε κέντρο επεξεργασίας από όπου μεταφέρονταν παιδιά μέσα και έξω από την Ουκρανία. Το βιβλίο, είπε ο Πούτιν, είχε πλαστά ονόματα, ημερομηνίες, φύλο και ηλικίες παιδιών που οι διακινητές είχαν στείλει εκτός χώρας. Η παλαιότερη ημερομηνία σε αυτο ήταν η 2 Μαρτίου 2005.

«Είναι απίστευτο, απολύτως απίστευτο, πόσο καιρό συμβαίνει αυτό», φέρεται να είπε ο Τραμπ στον Πούτιν. «Αυτό που κάνετε είναι απίστευτο, πραγματικά απίστευτο, αλλά ο κόσμος απλά δεν το πιστεύει».

Ο Πούτιν είπε ότι δεν τον ένοιαζε τι θα σκεφτόταν ο κόσμος για αυτόν, γιατί η αποστολή του ήταν ενάρετη και τιμητική και υποσχέθηκε να διασχίσει όλη την Ανατολική Ευρώπη, εάν χρειαστεί, για να πετύχει έναν επαχθή και απαραίτητο στόχο.

«Αυτοί οι εγκληματίες έχουν κάνει κακό εδώ από το 1991, πάρα πολύ καιρό. Τώρα αυτο σταματά», είπε ο Πούτιν. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ05 Απριλίου, 2022 22:07

    NAI ,EXOYΝ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ,ΕΙΔΙΚΑ ,ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ,ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ,Η ΕΙΔΗΣΗ ,ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ,ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ,ΤΡΙΩΝ -ΤΕΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ .
    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΝΩΣΤΟ :ΠΑΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ,
    ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΟ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ,ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ
    ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΕΣ ΕΡΠΕΤΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΡΕΑΣ .
    ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Ε ; ΣΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ .
    ΚΥΤΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ !
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ .
    ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΦΟΡΣΕΣ ,ΣΤΙΣ ΤΡΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ EVER GREEN.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ -ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΚΟΜΑ :
    Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΜ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΑΝΚΣ ,ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΨΟΦΗΣΑΝΤΟΣ .... ,ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,'
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ,ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ .
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ GOOGLE .
    ETΡΕΧΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ ,ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΜΠΟΥΥΥΥΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις