Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες παρτίδες ενέσεων κατά του κορωνοϊού είναι 5000% πιο θανατηφόρες από άλλες

 

Η βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα από

τα εμβόλια κορωνοϊού φαίνεται να εξαρτάται από τον αριθμό των δόσεων που έχετε κάνει, είπε ο γιατρός Βλαντιμίρ Ζελένκο αυτή την εβδομάδα στο The Mel K Show. «Αν κάνεις την ένεση μία φορά, μην την ξανακάνεις», προειδοποίησε.

Ο Ζελένκο επεσήμανε ότι τα παραβιασμένα έγγραφα της Pfizer και της Moderna έδειξαν ότι η σύνθεση των εμβολίων ποικίλλει και αντιστοιχεί στον αριθμό της παρτίδας και πόσο δολοφονική είναι.


Τα συστατικά και οι συγκεντρώσεις που χρησιμοποιούνται ποικίλλουν ανά παρτίδα, εξήγησε ο γιατρός. «Δεν έκανν όλοι την ίδια ένεση. Ορισμένες παρτίδες ήταν 5.000% πιο θανατηφόρες από άλλες, ή 50 φορές πιο θανατηφόρες. Έτσι, η μία παρτίδα προκάλεσε έναν θάνατο, ενώ μια άλλη δολοφόνησε 50 ανθρώπους». Γιατί έγινε αυτό; Εάν όλοι είχαν λάβει το ίδιο εμβόλιο, θα είχε γίνει σύντομα γνωστό ότι δηλητηριάζεστε και κανείς δεν θα είχε κάνει την ένεση, σύμφωνα με το Ζελένκο. Οι άνθρωποι συχνά έλεγαν στον γιατρό: Ξέρω ανθρώπους που έχουν κάνει την ένεση και τα πάνε καλά. «Ναι, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια ένεση», τόνισε ο Ζελένκο. Συνωμοσιολόγος ο γιατρός Ζελένκο, να δούμε πότε και αν θα δικαστεί κανείς από τους υπεύθυνους..  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις