ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 07/04/22

 


Ο πληροφοριοδότης που παρέδωσε το εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του Χάντερ στους βουλευτές και το http://DailyMail.com αποκαλύπτει ότι έχει 450 gigabyte ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟ υλικό συμπεριλαμβανομένων 80.000 εικόνων και βίντεο - και έχει καταφύγει στην Ελβετία φοβούμενος αντίποινα από τον Λευκό Οίκο και φυσικά προτίθεται να τα δημοσιοποιήσει, ενώ υπάρχουν εκτιμήσεις από πρώην δικαστικός πως πρέπει να οριστεί ειδικός εισαγγελέας για την υπόθεση.
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
 
Επίσης νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την έρευνα του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Χάντερ Μπάιντεν και την πιθανότητα ο γιος του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να έχει παραβιάσει σειρά από νόμους. Μια αναφορά της New York Post που δημοσιεύτηκε στις 4 Απριλίου, αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν μπορεί να εμπλέκεται πολύ περισσότερο στην υπόθεση από ό,τι ισχυρίστηκε δημόσια. Σύμφωνα με την Post, ένας μάρτυρας είπε σε ενόρκους ότι «Ο Μεγάλος» πίσω από τη συμφωνία του Χάντερ με έναν κινεζικό όμιλο ενέργειας είναι ο Πρόεδρος Μπάιντεν!! ΣΦΙΓΓΕΙ Η ΘΗΛΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 dealings/ El American Exposed: Joe Biden Implicated in Hunter's Shady Businesses A witness told grand jury that "the big man" behind Hunter's deal with a Chinese energy conglomerate is President Biden. 270 142 25 18 EM 26 comments 26.7K 26.7K4:47PM 4:47"
 
>Ο Έλον Μασκ μας ανημερώνει σε ένα tweet ότι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Twitter θα πάρει φωτιά!! Σε ένα άλλο tweet στο οποίο δείχνει εικόνες από το νέο εργοστάσιο του στο Τέξας παρουσιάζεται η προβολή του προσώπου του Nikola Tesla, δείχνοντας τι ακριβώς υπάρχει πίσω από την αυτοκρατορία του!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Elon Musk @elonmusk Twitter's next board meeting is gonna be be lit 11:22 AM Apr 7, 2022 Twitter for iPhone NG 6comments 430 29.7K 3:20 PM 81 37 28 6 2"
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>Το κοινοβούλιο της Γερμανίας απέρριψε την κυβερνητική πρόταση για υποχρεωτικό εμβ0λι@σμο και Υπάρχουν πια σοβαρές ρωγμές στο κυβερνητικό σχήμα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from Insider Paper BREAKING Germany's parliament ejects govt bid for mandatory Covid vaccines Û oid-fo-mandatory-covid-vaccines/ 355 90 72 22 SC BP 17 25 comments 25.5K 3:44PM"
 
>Θετική στον κορώνα ή Κριστίν Λαγκάρντ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight111 t/ Û Bloomberg.com Lagarde Tests Positive for Covid-19 Days Before ECB Meeting European Central Bank President Christine Lagarde tested positive for Covid-19 just days before policy makers' next decision, and said the diagnosis won't affect the operations of her instituti... 231 64 59 24 CK 19 55 comments 29.8K4:45PM 29.8K 4:45PM"
 
>Θετική στην κορώνα και η Νάνσυ Πελόζι. Μάλιστα χθες συνάντηση και τον Τζο!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 7 άτομα και κείμενο που λέει "IP Insider Paper @ThensiderPaper ALERT- Now Covid positive Pelosi was with Biden yesterday for the signing of the Postal Reform bill 6:15 PM Apr 2022 Twitter Web App" από το Twitter
 
>Νέα μελέτη αναφέρει πως η τέταρτη λήψη του εμβ0λί0υ της φαιζερ για αύξησε την προστασία από ιογενείς λοιμώξεις μόνο για τέσσερις έως επτά εβδομάδες!!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "The_Real_ @The_Real_Fly A fourth shot of the Pfizer COVID vaccine increased protection against viral infection for only four to seven weeks, a new study finds. $PFE 10:42 AM Apr 7, 2022 Twitter for iPad"
 
> Ο υπουργός εξωτερικών της Ινδίας σημείωσε ότι Ινδία επικεντρώνεται στην σταθεροποίηση και την διατήρηση των εμπορικών σχέσεων με τη Ρωσία λόγω των δυτικών κυρώσεων και εξετάζεται μηχανισμός πληρωμών με τη Ρωσία.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 *Walter Bloomberg @Deltaone 1h INDIA FOREIGN MINISTRY SPOKESMAN SAYS FOCUS IS ON STABILISING, MAINTAINING TRADE RELATIONS WITH RUSSIA AMID WESTERN SANCTIONS 25 t 45 214 *Walter Bloomberg @Deltaone INDIA FOREIGN FOREIGN MINISTRY SPOKESMAN SAYS INTER- MINISTERIAL GROUP LOOKING AT STABILISING ECONOMIC RELATIONS WITH RUSSIA INCLUDING PAYMENT MECHANISM WITH RUSSIA 3:23 PM Apr 2022 TweetDeck A S 4comments comments 96 35 7" από το Twitter
 
>Ο Πεσκόφ δήλωσε γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι LCI την Τετάρτη πως εάν τοποθετηθούν πυρηνικά στην Πολωνία, αυτό θα αποτελούσε «σοβαρή απειλή» για την ασφάλεια της Ρωσίας και θα αναγκάσει το Κρεμλίνο να διασφαλίσει ότι η πυρηνική του ετοιμότητα είναι επαρκής για να αποκρούσει την πιθανή ανάπτυξη πυρηνικών των ΗΠΑ τόσο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. Διαβεβαίωσε επιπλέον ότι θα ήταν «αναπόφευκτο» για τη Ρωσία να απαντήσει με το είδος της αποστολής των πυρηνικών της όπλων στα δυτικά της σύνορα. Αυτό αναμφίβολα θα πυροδοτούσε μια νέα αντιπαράθεση για τα πυρηνικά όπλα του Ψυχρού Πολέμου, παρόμοια με την κουβανική πυραυλική κρίση. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Για τον οικονομικό πόλεμο που λαμβάνει χώρα και το νέο οικονομικό σύστημα ο Πεσκόφ έκανε πολύ σημαντικές δηλώσεις που πρέπει να προσεχθούν: «Ζούμε υπό κυρώσεις εδώ και πολύ καιρό, το έχουμε συνηθίσει. Μπορούμε να εξάγουμε φυσικό αέριο σε άλλες χώρες καθώς ο κόσμος είναι πολύ ευρύτερος από τη Δύση. [[[[[Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα παγκοσμίως βρίσκεται υπό ίδρυση]]]]]», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου. «Αυτό θα γίνει αναπόφευκτα».
> το ρούβλι ανέβηκε στα 74 προς 1 $, σημειώνοντας την υψηλότερη τιμή εδώ και ένα χρόνο!!
>Η Φινλανδία θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα βήματα για πιθανή ένταξη στο ΝΑΤΟ εντός εβδομάδων ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών. Ρώσος νομοθέτης προειδοποίησε πως η ένταξη της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ σημαίνει «Καταστροφή της Χώρας τους.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
>Μέσα σε δύο μέρες στην περιοχή του ποταμού Γιανγκτζι είχαμε δύο σεισμός μεγέθους 5,5 και 4,4 ρίχτερ στα 10 χλμ εστιακό βάθος πάλι ΣΤΑΘΕΡΑ!!! Το επίκεντρο βρίσκεται 100 χλμ περίπου από την πόλη Chongqing, που αναφέρεται στα Qντροπς.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "First Squawk @FirstSquawk RUBLE TRADING AT $76.54; NEAR 52 WEEKS HIGH 10:50 AM Apr 7, 2022 Twitter Web App"
 
>Η Νάνσυ Πελόζι επρόκειτο αύριο να επισκεφθεί την Ταϊβάν. Αυτός ο κορονοϊός όμως την εμπόδισε και θα αναβάλει το ταξίδι και μάλλον έκανε καλά γιατί οι Κινέζοι είναι εξοργισμένοι. Μάλιστα το υπουργείο άμυνας ανέφερε για τις προκλήσεις των ΗΠΑ με την επίσκεψη της Πελόζι και την πώληση αντιαεροπορικών συστημάτων Πάτριοτ στην Ταϊβάν: «O Στρατός θα λάβει ισχυρά μέτρα, θα νικήσει αποφασιστικά κάθε εξωτερική παρέμβαση και τις αποσχιστικές απόπειρες «ανεξαρτησίας της Ταϊβάν» και [[[[[[[θα διαφυλάξει σθεναρά την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα]]]]. Όπως γίνεται κατανοητό η κατάσταση κλιμακώνεται.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χρήματα και κείμενο
 
 Όλη αυτή την υπόθεση θα την ονόμαζα η τούρτα και το κερασάκι. Η τούρτα είναι εισβολή της Κίνας στην Ταϊβάν στο επόμενο διάστημα. Θεωρώ πως είναι η μοναδική ιδανική στιγμή για την Κίνα να πραγματοποιήσει αυτή την επέμβαση διότι η κατάσταση στην Ουκρανία την διευκολύνει να πραγματοποιήσει την επίθεση αυτή τώρα που η Ρωσία και η Κίνα στέκονται ακλόνητες μπροστά στο βαθύ κράτος και το ΝΑΤΟ. Η Κίνα γνωρίζει πια ξεκάθαρα πως εάν πέσει η Ρωσία έρχεται η σειρά της και έπειτα, οποιαδήποτε προσπάθεια εισβολείς θα αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκε και η Ρωσία.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from Insider Paper JUST IN Finland to clarify next steps on possible NATO entry within weeks: foreign minister- Reuters Follow @insiderpaper 110 15 14 12 14 comments 23.9K WhipLash347 Forwarded from Insider Paper JUST IN Finland joining ΝΑΤΟ means Destruction of Their Country': Russian Lawmaker Newsweek report Follow @insiderpaper 148 27 22 0241K4:52PM WhipLash347 WhipLash347 JUSTIN Finland joining NATO means Destruction of Th... NATO dissolves too as have mentioned. 85 32 208 5 M M DS 18 comments 26.2K 4:52PM" από το Twitter
 
Είναι το μοναδικό χρονικό περιθώριο που μπορεί να επιτύχει ότι θέλει και να χαλάσει τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Insider Paper NEW: North Korea could hold nuclear test on coming anniversary: US envoy More: https://cutt.ly/tFphqTU Follow @insiderpaper 278 5:31PM"
 
  Το κερασάκι φυσικά είναι ο Κιμ ο οποίος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει πυρηνική δοκιμή και φυσικά θα έχει τον ρόλο του στις επεισοδιακές στιγμές της εισβολής! Είπαμε θα είναι παγκόσμιο!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. 🤣 ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!Το διαψεύδω!
    Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΕΙΝΑΙ ο Μεγάλος...ΜΛΚΣ!ΚΟΥΛΙΣ.
    ΜΕΕΕ...ΓΑ...ΛΟΣ! ΜΛΚΣ!

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ε;


    ΣΠΑΝΟΒΑΓΓΕΛΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (ΓΥΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΟΣΤΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ ΕΧΑΣΑΝ!ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΩΣΗ Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ 30 ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2040🤣 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΙΩΣΟΥΝ (ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΑΣΤΡΑΠΗ!)ΤΗΝ ΜΠΤΖΑ!ΤΖΑΑ...ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ,ΛΥΣΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΛΕΕΙ...ΟΤΙ ΛΕΕΙ... ΘΑ! ΚΑΙ ΘΑ! ΚΑΙ ΠΩΩΩΠΩ!ΠΩ!(ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΑ! ΤΟΥ ΠΟΠΟΥ ΤΟΥΣ!)ΤΑ ΠΟΛΑ ΠΩΩΩΠΩ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΙΖΕΣΑΙ!!!
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΙΖΕΣΑΙ!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!!! ΑΠΛΑ ΚΆΝΤΕ ΤΟ! ΞΑΝΑΒΡΕΊΤΕ ΤΟΝ ΓΕΛΑΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ! ΧΑΡΑ! ΑΓΑΠΕΣ!
    (Η ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ)

    ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΤΣ ΜΑΣ!

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ ΣΩΣΤΆ ΤΡΏΓΟΝΤΑΣ ΑΝΟΊΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ,ΚΑΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΑΔΙ ΝΕΡΑ ΛΕΥΚΟ ΞΎΔΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΉΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΝΕΡΟ) ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΕΛΙΑ ΚΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ

    ΔΙΑΤΗΡΉΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕ ΚΑΤΙ Ε ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ;ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ.ΘΑΛΕΓΑ ΕΓΩ.ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΡΉΓΟΡΣΗ!!!!!!!!!! ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΙΡΕΥΑΙ. ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ε ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗ.ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑ ΤΑΧΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ;🇬🇷ΘΕΛΗΣΗ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΛΟΥΣ


    ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΠΑΓΛΑΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν λεει ο Πεσκοφ νεα παγκοσμια ταξη τι εννοει?Αμα ειναι να παμε απο την σκυλλα στη χαρυβδη...βαλτου ριγανη.Την χεσ@με την δουλεια.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις