Ο Πούτιν αποκαλεί τον Έλον Μασκ «Δούρειο Ίππο»...!!!

 

Οι συντηρητικοί ειδήμονες έβγαλαν

μια δυνατη επευφημία όταν ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι αντιτίθεται στη λογοκρισία της Big Tech, αγόρασε το 10% των δημόσιων μετοχών του Twitter, κερδίζοντας του μια πολυπόθητη θέση στο διοικητικό συμβούλιο της αμφιλεγόμενης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Ισχυρίζονται ότι η εξαγορά του Μασκ είναι προάγγελος της αποκατάστασης του λογαριασμού του Προέδρου Τραμπ στο Twitter, τον οποίο ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και κουμπάρος της Deep State, Τζακ Ντόρσεϊ απαγόρευσε οριστικά στις 9 Ιανουαρίου 2021. "υποκίνησε τη βία» και ενθάρρυνε τους υποστηρικτές του να ανατρέψουν το Καπιτώλιο και να λιντσάρουν τον πρώην αντιπρόεδρο Michael Pence."

Ο Μασκ, ο οποίος περιέγραψε τον εαυτό του ως «μισό Δημοκρατικό, μισό Ρεπουμπλικανό», δεν έχει κάνει ακόμη δημόσια δήλωση σχετικά με το αν θα υποστηρίξει εκ μέρους του Τραμπ, αλλά έχει πλημμυρίσει με tweets, email και τηλεφωνήματα που τον προτρέπουν να επισπεύσει τις ενέργειες του Τραμπ. επιστροφή στο Twitter.

Ωστόσο, έχει προειδοποιήσει τον Τραμπ να μην δέχεται βοήθεια από έναν «λύκο ντυμένο σαν πρόβατο» και αυτό το άτομο δεν είναι άλλο από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον οποίο ο Πρόεδρος Τραμπ είχε συχνές επαφές από την έναρξη της κρίσης στην Ουκρανία. .

Πηγή απο το Mar-a-Lago σε καθημερινή επαφή με τον Πρόεδρο Τραμπ και η οποία γνώριζε τις συνομιλίες Τραμπ-Πούτιν είπε την Τρίτη ότι ο Πούτιν αποθάρρυνε σιωπηρά τον Τραμπ από το να σχηματίσει σύνδεσμο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της SpaceX.

«Εν ολίγοις, ο Πούτιν αποκάλεσε τον Μασκ έναν άνθρωπο αμφιβόλου ηθικής με ασαφεις προθεσεις που φαίνεται να παίζει και στις δύο πλευρές του παιχνιδιου. Ο Πούτιν είπε ότι ο Μασκ είναι ένας «Δούρειος Ίππος» που θέλει να παγιδεύσει τον Τραμπ. Μέρος αυτού οφείλεται στο ότι ο Μασκ υποστήριξε ανοιχτά τον Volodymyr Zelenskyy ακόμα και αφού ενημερώθηκε για τους δεσμούς του με την οικογένεια Μπάιντεν, τα εργαστήρια βιοόπλων και τα κυκλώματα εμπορίας παιδιών που λειτουργούσαν σχεδόν σε κοινή θέα σε ολόκληρη την Ουκρανία», είπε η πηγή μας.

Ο Πούτιν είπε ότι έχει αδιαμφισβήτητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μασκ, υπό το πρόσχημα ενός καλοπροαίρετου ανθρωπιστή, έδωσε λαθραία στρατιωτικό εξοπλισμό στον Ζελένσκι που εμπόδισε την «Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή» του και προκάλεσε τον αχρείαστο θάνατο πολλών γενναίων Ρώσων στρατιωτών. Στα μέσα Μαρτίου, το SpaceX του Μασκ δώρισε στην Ουκρανία αεροπλάνα με κιτ δορυφορικού διαδικτύου Starlink, φαινομενικά έτσι ώστε οι άμαχοι σε αυτήν την περιοχή να μην έχαναν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέκοπτε την Ukrtelecom, τον κύριο ISP της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον Πούτιν, η SpaceX συσσώρευσε σε αυτές τις αποστολές εξελιγμένο εξοπλισμό παρεμπόδισης επικοινωνιών, ο οποίος διανεμήθηκε ευρέως τόσο στον ουκρανικό στρατό όσο και στον ξένο παραστρατιωτικό που ανταποκρίθηκε στην «έκκληση για όπλα» του Ζελένσκι.

«Πρόεδρε Τραμπ, όταν μάθαμε γι' αυτήν την εξαπάτηση και βρήκαμε τον εξοπλισμό, στείλαμε στον Έλον Μασκ την ίδια απόδειξη που σας δώσαμε για αυτούς τους βρομερά παιδόφιλους και τα εργοστάσια βιοόπλων σε όλη την Ουκρανία. Και τι κάνει; Με προκαλεί. Είναι αστείο, αλλά θα τον τσάκιζα», είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Το σχόλιο του Πούτιν αναφερόταν σε ένα tweet του Μασκ στις 16 Μαρτίου:


 

 Επιπλέον, ο Πούτιν είπε ότι μηχανικοί της ρωσικής αμυντικής εταιρείας Almaz-Antey είχαν στα χερια τους τα ηλεκτρονικά που καταγράφηκαν και διαπίστωσαν ότι το κύκλωμα ήταν αποκλειστική τεχνολογία που ανήκε στη SpaceX.

«Φαίνεται ότι κατασκευάζουν περισσότερα από δορυφόρους και drones», είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Ο Πούτιν συνέχισε λέγοντας ότι οι συσκευές εμπόδισαν αλλά δεν σταμάτησαν την αποστολή του να απαλλάξει την Ουκρανία από παιδεραστές και ξένα βιοεργαστήρια. Υποστήριξε, ωστόσο, ότι ο «παράνομος οπλισμός» του Μασκ είχε διαταράξει τις επιθέσεις με drone και UAV εναντίον εργαστηρίου βιοόπλων κοντά στην ουκρανική πόλη Ουμάν. «Τρομοκράτες» οπλισμένοι με τον εξοπλισμό του Μασκ είχαν καταγράψει τη συχνότητα ενός drone και το έκαναν να εκραγεί ανάμεσα σε μια συνοδεία ρωσικών οχημάτων, με αποτέλεσμα τον θάνατο 23 Ρώσων στρατιωτών.

«Ο Τραμπ δεν μίλησε πολύ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, αλλά άκουσε με προσοχή και είπε ότι θα ζύγιζε προσεκτικά τις πληροφορίες. Τα τελευταία λόγια του Πούτιν ήταν ότι αν δεν υπήρχε η παρέμβαση του Μασκ, όλα τα ρωσικά στρατεύματα μπορεί να είχαν φύγει από την Ουκρανία μέχρι τώρα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΣΩΣΤΆ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ.

    ΤΟΝ ΕΧΩ "ΒΑΦΤΙΣΕΙ" ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΤΟΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΛΟΝ ΚΑΘΟΤΙ Η ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ 100%,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΙΚΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟ ΦΙΔΙ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ερχεται ως απάντηση σε εκεινους που ελεγαν ο καλος ο μασκ που συνεργαζεται με τον τραμπ για το καλο των ανθρωπων....και τους ρωτουσα τοτε...τους ξερετε προσωπικα και τους 2 και ξερετε οτι συνεργαζονται και για το καλο?Οψωμεθα.Κανεις να μη βιαζεται να βγαλει συμπερασματα διοτι γνωριζουμε μονο οτι μας σερβιρει το ιντερνετ.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις