Η ΡΩΣΙΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...!!!

Italien Coronavirus Ponte San Pietro, Bergamo 

Η Μόσχα εκτόξευσε σήμερα

μια τεράστια τορπίλη κατά του καθεστώτος Ντράγκι.

 Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα χαρακτήρισε «άσεμνες» τις κυρώσεις που επέβαλε ο Ντράγκι, αλλά ταυτόχρονα έκανε μια σημαντική επισήμανση.

 Η Ζαχάροβα είπε ότι οι Ιταλοί ντρέπονται για τον Ντράγκι και αυτό σημαίνει ότι η πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε στη ρωσική πρεσβεία για να δείξουμε αλληλεγγύη στον Ιταλικο λαο απέδωσε καρπούς. 

Η Μόσχα γνωρίζει ότι στη Ρώμη έχει εγκατασταθεί ένα παράνομο καθεστώς, το οποίο χειραγωγείται και διοικείται από διεθνικές δυνάμεις που δεν έχουν καμία σχέση με την Ιταλία και τον λαό της...!!!

Παρά τις προσπάθειες του Ντράγκι και του Ματαρέλα, δεν έχει ακόμη προετοιμαστεί το έδαφος για βελτίωση των μελλοντικών σχέσεων με τη Ρωσία. 

Τώρα ο ιταλικός λαός έχει έναν άλλο ισχυρό σύμμαχο για να απαλλαγεί από αυτό το παρακμιακό καθεστώς. 

Αυτός ο σύμμαχος είναι το Κρεμλίνο, που μπορεί να ανοίξει τα συρτάρια του ανά πάσα στιγμή και να αποκαλύψει τη φρικιαστική αλήθεια για τη σφαγή του Μπέργκαμο..!!!

.Αυτό από μόνο του είναι περισσότερο από αρκετό για να πυροδοτήσει έναν σεισμό τόσο καταστροφικών διαστάσεων που το ιταλικό βαθύ κρατος να ανατραπεί...!!!














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΗΛΙΟΣ ΘΆΛΑΣΣΑ ΔΕΝΤΡΑ ΒΟΛΤΕΣ. ΚΙΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΧΗΜΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΆΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΙΣ 301 ΤΩΩΩΡΑ ΉΔΗ ΈΓΙΝΕ.😁 W.A.R
    E RE EADY

    ΨΑΓΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις