ΜΕΤΑ ΤΟΝ COVID....H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ COVID....!!!

 

Ακόμη και όταν οι πιο γαλάζιες πολιτείες της χώρας χαλάρωσαν

τους περιορισμούς του Covid-19 νωρίτερα αυτό το έτος, οι Αμερικανοί αρχιτέκτονες της ψευτικης  πανδημίας στριμώχνονταν κάτω από το βουητό και το τρεμόπαιγμα των λαμπτήρων φθορισμού στα κεντρικά γραφεία του CDC στην Ατλάντα και λυπήθηκαν για το πώς οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι εγκατέλειπαν τις εντολές μάσκας και εμβολιασμού φοβούμενοι Ενδιάμεση ήττα, δήλωσε ένας πληροφοριοδότης του CDC με πρόσβαση σε ένα μερικό αντίγραφο μιας συνάντησης της 4ης Μαρτίου.

Οι συνήθεις ύποπτοι ήταν παρόντες: Deep State Dr. Anthony Fauci. Διευθύντρια CDC Rochelle Walensky. Γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Xavier Becerra. Τα μέλη της Task Force Covid-19 Dr. James Hildreth, Joneigh Khaldun και Homer Venters. και, περιέργως, ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, Γάλλος πολίτης.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ένας εξαγριωμένος Μπάνσελ διαμαρτυρήθηκε για την κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων εμβολίων, θυμωνοντας με την απροθυμία της Αμερικής να δεχθεί συχνές ενισχυτικές δοσεις και επαναλαμβανόμενες εντολές μάσκας ως μέρος του «νέου κανονικού» τρόπου ζωής.

«Μόνο το 54% αυτής της χώρας είναι πλήρως εμβολιασμένο και λιγότερο απο αυτο με την ενισχυτικη δοση. Τι φταίει εδώ; Δεν γνωρίζουν οι άνθρωποί σας ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν αριστερά και δεξιά από τον Covid-19 και ότι χωρίς ενισχυτικες δοσεις θα πεθαίνουν περισσότεροι κάθε μέρα. Σε άλλες χώρες δεν είναι έτσι - καλωσορίζουν τα εμβόλια και τα ενισχυτικά», είπε ο Bancel.

«Θέλουμε εντολές όσο κι εσείς», είπε η Ροσέλ Βαλένσκι, «αλλά οι τριπλά εμβολιασμένοι εξακολουθούν να αρρωσταίνουν, είτε από τον Covid είτε από το εμβόλιο, και δεν λέω ότι είναι δικό σας. Προσπαθώ να επιλέξω προσεκτικά τις λέξεις μου εδώ. Εάν οι πολίτες των ΗΠΑ πιστεύουν ότι το εμβόλιο δεν λειτουργεί, δεν θα το πάρουν».

«Ολοι εδώ θέλουν οι Αμερικανοί να εμβολιαστούν, να ενισχυθούν και να κουραστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε εμπόδια να ξεπεράσουμε. Δεν πιστεύαμε ότι η Ουκρανία θα ήταν οδόφραγμα», είπε ο Fauci.

Το σχόλιο του Fauci πιθανότατα αναφερόταν στην στιγμιαία έλλειψη κάλυψης του Covid από τα ΜΜΕ των ΗΠΑ που ξεκίνησε όταν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε την «Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή» του στην Ουκρανία. Οι τίτλοι του Covid εξατμίστηκαν, αντικαταστάθηκαν από ψευδείς ιστορίες που αμφισβήτησαν τον χαρακτήρα του Πούτιν.

«Οι φίλοι μας στην Ευρώπη και την Κίνα θα βοηθήσουν τον Covid να επιστρέψει στο κέντρο της σκηνής», είπε ο Xavier Becerra. «Και αν εξαρτάται από εμάς, δεν θα περιμένουμε τα ενδιάμεσα αποτελέσματα για να το πετύχουμε. Δεν μοιραζόμαστε τους ίδιους φόβους με τους εκλεγμένους ομολόγους μας. Ο διορισμός έχει τα προνόμιά του».

Επιπλέον, η πηγή μας είπε ότι η ύπουλη παρεα ξόδεψε ώρες συζητώντας τη πλασματική υπομεταβλητή BA.2 και πώς η Κίνα σκόπευε να τη χρησιμοποιήσει για να ενισχύσει τον φόβο του κοινού για τον Covid-19 κλειδώνοντας ξανά τεράστια τμήματα του πληθυσμού της, μια πρόβλεψη που καρποφόρησε εβδομάδες αργότερα , όταν η Σαγκάη έθεσε 26 εκατομμύρια ανθρώπους σε κατ' οίκον περιορισμό επ' αόριστον.

«Αν η Κίνα το κάνει αυτό να συμβεί, γιατί δεν μπορείτε να το κάνετε εδώ;» Ο Μπανσέλ παραπονέθηκε.

«Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, δεν είμαστε Κίνα, τουλάχιστον όχι ακόμη, και οι πολίτες στις ΗΠΑ είναι, δυστυχώς, πιο επαναστάτες από τους Κινέζους», είπε ο Μπεσέρα.

Ο Φάουτσι, ανέφερε η πηγή μας, συμφώνησε ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες υγείας είχαν φτάσει σε ένα αδιέξοδο στη σχέση τους με το αμερικανικό κοινό.

«Έχουν πάψει να μας εμπιστεύονται», παραδέχτηκε ο Fauci. «Πρέπει να ανακτήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη».

«Και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να τρομάξετε τους ανθρώπους χωρίς ελεος», είπε ο Becerra.

Συμφώνησαν ομόφωνα να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους για να επιφέρουν μια αναζωπύρωση του Covid πολύ πριν από τα ενδιάμεσα του 2022.

«Υπάρχει μια μεγάλη ασυμφωνία μεταξύ εκλεγμένων και διορισμένων αξιωματούχων. Αυτό θα μπορούσε να αποκαλύψει περαιτέρω την ψεύτικη πανδημία ή θα μπορούσε να αναζωογονήσει την υστερία του Covid. Υποθέτω ότι θα μάθουμε όλοι σύντομα», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι οι "προμηθευτές" της ψευτικης πανδημιας είχαν πραγματοποιήσει πολυάριθμες συναντήσεις με τους CEO της Big Pharma και περιέγραψε τη σχέση τους ως «συμβιωτική».




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ05 Απριλίου, 2022 00:44

    ΚΥΤΤΑ ΦΡΑΠΑ ΜΑΠΑ Ο ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΑΙ ,ΧΡΟΝΩΝ ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟΣ !
    ΜΠΟΤΟΞ ΚΑΝΕΙ ;ΛΙΦΤΙΝΓΚ ; ΤΙ ΤΡΩΕΙ ; ΓΚΟΤΖΙ ΜΠΕΡΥ ;
    ΡΕ ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΗ ΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΗ ;
    ΜΩΡΕ ! ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΔΩ ΠΑΝΩ .ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΦΟΥΦΟΥ ,ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις