"ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ" Η Ε.Ε.....ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΠ

 

Προφανώς, οι Rothschild και οι Elkanns είχαν

μια κρίση θυμού στην αντίδραση στην είδηση   της νίκης του Victor Orban. (Ουγγαρία)

 Για μήνες, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης κατασκεύαζαν ψεύτικες δημοσκοπήσεις με την ελπίδα ότι τα αποτελέσματά τους θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να χειραγωγήσουν ή να αλλάξουν την πραγματικότητα. 

Ξύπνησαν μετά τις ουγγρικές εκλογές και κατάλαβαν ότι μόνο και μόνο επειδή ο Economist, οι New York Times ή κάποιο άλλο όργανο στα χέρια των διεθνών οικονομικών δυνάμεων γράφει για αυτό, ο κόσμος δεν φαίνεται όπως τον θέλουν. Ο αντίκτυπος της νίκης του Victor Orban υποτιμήθηκε.


Είναι μια μεγάλη ήττα για τον άξονα της παγκοσμιοποίησης, ο οποίος αβοήθητος παρακολουθεί την ενίσχυση των συμμαχιών του Πούτιν στην Ανατολική Ευρώπη.

 Αυτό που συμβαίνει είναι μια εδραίωση κυριαρχικών δυνάμεων στην Ανατολή και μια αποδυνάμωση των παγκοσμιοποιητικών δυνάμεων στη Δύση.

 Το μικρό μη επανδρωμένο φρούριο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που ονομάζεται ΕΕ είναι πλέον περικυκλωμένο από όλες τις πλευρές. 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ο Ορμπαν ελεγαν οτι ειναι παιδι του Σορος.Αυτος επισης υποστηριζε τον ηποχρεωτικο μπολιασμο και ξαφνικα δηλωνει πολεμιστης?Μηπως ειναι και αυτος δουρειος ιππος και δηθεν αντινεοταξιτης?Κραταω μικρο καλαθι γιατι πολυ παιζει η ατακα....με λενε ριζο και οπως θελω το γυριζω.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις