Ο συνιδρυτής της Greenpeace διευκρινίζει: Η κλιματική κρίση είναι "Ψεύτικες Ειδήσεις και Ψεύτικη Επιστήμη"

 

Η κλιματική αλλαγή, όπως συμβαίνει από την αρχή

του χρόνου, είναι πραγματική, δήλωσε ο συνιδρυτής της Greenpeace σε συνέντευξή του στις 12 Μαρτίου 2019. Αλλά η επιμονή ότι η κλιματική αλλαγή που προκαλείται από τον άνθρωπο θα οδηγήσει σε καταστροφή τη Γη...

η οποία καθοδηγεί μεγάλο μέρος της φιλελεύθερης πολιτικής σήμερα, "δεν είναι μόνο fake news. Είναι ψεύτικη επιστήμη", δήλωσε ο Patrick Moore στην εκπομπή "Fox & Friends".

Ο Moore εμφανίστηκε στη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή την περασμένη εβδομάδα σε μια διαδικτυακή διαμάχη με τη Δημοκρατική βουλευτή της Νέας Υόρκης Alexandria Ocasio-Cortez, αφού καυτηρίασε το Green New Deal (Πράσινη Νέα Συμφωνία) της.

"Λοιπόν, είναι ένα ανόητο σχέδιο- γι' αυτό πρότεινα ότι είναι μια πομπώδης μικρή χαζοχαρούμενη, η λέξη χαζοχαρούμενη σημαίνει ανόητη στο βρετανικό λεξικό", δήλωσε ο Moore, ο οποίος σήμερα είναι διευθυντής του CO2 Coalition, μιας ομάδας Αμερικανών και Καναδών επιστημόνων που αρνούνται την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.

Η Ocasio-Cortez "πραγματικά με ενόχλησε όταν είπε ότι είναι "το αφεντικό" επειδή μπορεί να επινοήσει μια πρόταση που είναι εντελώς γελοία, και κανείς άλλος δεν το έκανε", δήλωσε ο Moore.

Ο Moore είπε ότι το Green New Deal είναι μια συνταγή για καταστροφή: "Δεν μπορείς να κάνεις γεωργία για 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους, να παράγεις τα τρόφιμα για 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ορυκτά καύσιμα".
Ο Moore είπε ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι "το κύριο δομικό στοιχείο όλης της ζωής" και ότι είναι καλό για το περιβάλλον. "Δεν υπάρχει τίποτα να φοβόμαστε".

Ο Moore δεν αρνείται ότι η κλιματική αλλαγή συμβαίνει. "Φυσικά η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική: συμβαίνει από την αρχή του χρόνου, αλλά δεν είναι επικίνδυνη και δεν δημιουργείται από τους ανθρώπους ... είναι ένα εντελώς φυσικό φαινόμενο".

------------------

Δικτυογραφία :

Greenpeace co-founder clarifies: Climate crisis is ‘fake news and fake science’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις