ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ...!!!

 


Οι τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ

δυτικών δημοσιογράφων και των ίδιων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, που ήταν παρόντες στο Bucha, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι η λεγόμενη σφαγή της Bucha είναι ένα τεράστιο ψέμα. 

Όταν ξένοι δημοσιογράφοι έφτασαν στην πόλη, δεν βρήκαν στοιχεία για ρωσικές εισβολές. 

Αντίθετα, πολλές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που επιβεβαιώνουν στην κάμερα ότι οι Ρώσοι ήταν πολύ φιλικοί με τους ντόπιους και τους έφερναν φαγητό και νερό. 

Οι ίδιες οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, ή ό,τι έχει απομείνει από αυτές, έχουν παραδεχτεί ότι οι Ρώσοι δεν έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα.

 Κανείς δεν βρήκε πτώματα στους δρόμους. 

Η μόνη απόδειξη εγκλημάτων που διαπράχθηκαν είναι αυτή των Ουκρανών στρατιωτών. 

Κατά ειρωνικό τρόπο, οι αξιωματικοί της διαβόητης ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας SBU αποκαλύπτουν ότι οι δικοί τους στρατιώτες λεηλάτησαν τα σπίτια των ντόπιων και έκλεβαν αυτοκίνητα φορτωμένα με λάφυρα από τους κατοίκους της Bucha. 

Στο τέλος αυτής της ιστορίας, βλέπουμε ότι το μόνο πραγματικό θύμα αυτής της ιστορίας είναι η αλήθεια, η οποία έχει σκοτωθεί από όλα τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και λέει αυτό το απρεπές ψέμα στον κόσμο. 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΕΨΗ ΕΑΝ ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις