ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

O υπέροχα σκοτεινός κόσμος του Ρότζερ Ντίκινς στο «Blade Runner 2049» 

Ιστορικές, για κάποιες σχεδόν

βιβλικές εποχές, στις οποίες όλο και περισσότερες γωνιές τρέμουν ή καταρρέουν και συντελούνται θεμελιώδεις αλλαγές. 

Η κίνηση του Πούτιν κατά της Δύσης να αποδυναμώσει το πετροδολάριο ή το ευρώ με ένα νόμισμα που στηρίζεται στον χρυσό και βασίζεται σε εμπορεύματα υποδηλώνει την αποτυχία του χρηματοοικονομικού συστήματος fiat. Το ρούβλι αυξάνεται ανάλογα, ο πληθωρισμός στη ζώνη του ευρώ βρίσκεται επίσης σε επίπεδο ρεκόρ και το bitcoin επίσης αυξήθηκε ξανά μετά από εικασίες για την αποδοχή του ως μέσο πληρωμής για το φυσικό αέριο, μεταξύ άλλων. Το τέλος του πολυπολικού κόσμου γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο και η τελική μάχη μεταξύ εθνικιστών και παγκοσμιοποιητών είναι πιθανό να έρθει σε αίσιο τέλος στο εγγύς μέλλον.

 Όχι μόνο το αφεντικό της BlackRock βλέπει το τέλος της παγκοσμιοποίησης και την οριστική αποτυχία του Great Reset στα τρέχοντα γεγονότα. Από αυτή την άποψη, ο Λαβρόφ είπε ότι στο μέλλον κανείς στη γη δεν θα θεωρείται παίκτης δεύτερης διαλογής και όλα τα έθνη θα γίνουν ίσα και κυρίαρχα. Οι αναφορές για φερόμενα ρωσικά εγκλήματα πολέμου στην Μπούχα είναι προφανώς ψέματα και μπορούν να αποδοθούν σε άλλη επιχείρηση ψευδούς σημαίας. 

Ο Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ παρουσίασε στοιχεία για τη σκηνοθεσία και υπάρχουν επίσης ενδείξεις στα ουκρανικά ΜΜΕ που δείχνουν ξεκάθαρα προς μια κατεύθυνση. Σε καιρούς ολοκληρωτικής δημιουργίας γνώμης, η κριτική της Bild για ένα σοβαρό λάθος της Tagesschau σχετικά με την αναφορά του Μπούχα είναι απλώς μια άλλη παρατήρηση στον πόλεμο πληροφοριών δημοσίων σχέσεων με τους συνήθεις υπόπτους. Δύο «βόμβες αλήθειας» που διέρρευσαν από το Πεντάγωνο αποκαλύπτουν επίσης τα ψέματα των media. 


Πριν από 17 μήνες, η ρωσική παραπληροφόρηση και η θεωρία συνωμοσίας, ο φορητός υπολογιστής Hunter Biden έχει πλέον κυκλοφορήσει στο mainstream. Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τις σχέσεις του με τα εργαστήρια βιοόπλων και η Ρωσία δημοσιεύει επίσης ενοχοποιητικά έγγραφα. Η Ουκρανία αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι ένα χωνευτήρι όπου όλοι έπαιζαν μαζί του και ο Πούτιν επεκτείνει πλέον επίσημα τη θητεία της αποναζοποίησης για να συμπεριλάβει τους «ελίτ Ναζί» ή το επικείμενο τέλος τους. Σάλο προκάλεσε και η είδηση   ότι τελικά ο Τραμπ μηνύει τη Χίλαρι Κλίντον και άλλους ηθοποιούς (μήνυση).


Αργά αλλά σταθερά, η έκρηξη της ζημιάς από το εμβόλιο εισχωρεί στο mainstream και ορισμένοι ήδη μιλούν για ένα αγενές ξύπνημα. Η στήλη σχολίων ARD είναι γεμάτη με αρνητικές αναφορές μετά από ένα άρθρο σχετικά με τη ζημιά από τα εμβόλια. Υπάρχει επίσης μια νέα παρτίδα μυστικών εγγράφων της Pfizer και συζητείται επίσης η «μυστηριώδης καρδιακή νόσος των νεαρών ανδρών». 

Ο Λάουτερμπαχ αφέθηκε ελεύθερος για πυροβολισμούς μέσων ενημέρωσης και περιγράφεται ως «πανικός» και «μαριονέτα» σε έναν «παράλογο παράλληλο κόσμο». Αίσθηση προκάλεσαν τα ρεπορτάζ από το κλασικό ποδηλασίας Παρίσι-Νίκαια, στο οποίο 95 από τους 114 αθλητές χρειάστηκε να αποσυρθούν πρόωρα και η εγκατάλειψη 15 εμβολιασμένων τενιστών στο Open του Μαϊάμι.

 Στην ιστορική αναδρομή, η δεκαετία του 20 του 21ου αιώνα πιθανότατα θα μείνει στην ιστορία ως μια εποχή συλλογικής ψυχικής ασθένειας, η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί μόνο από την απαγόρευση του γράμματος Z. Η λεγόμενη Ημέρα της Ελευθερίας δείχνει την πανδημία της τυφλής υπακοής και συναντά τον συχνά αναφερόμενο γερμανικό φόβο, γι' αυτό μεγάλο μέρος συνεχίζει να φορά τη μάσκα εθελοντικά..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις