Τα Κοκκινα Καπελα το Σάββατο «εξάλειψαν» τον Διευθυντή Αξιολόγησης Απειλών της FEMA

 

Τα Κοκκινα Καπελα

το Σάββατο «εξάλειψαν» τον Διευθυντή Αξιολόγησης Απειλών της FEMA, Τζέφερι Άφμαν, σε μια αδικαιολόγητη αλλά τυχαία δέσμευση που έλαβε χώρα στα βουνά βορειοανατολικά του Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνας, μια κάποτε γραφική κοινότητα που καταστράφηκε από τον τυφώνα Helene και, στη συνέχεια, τα πλήθη των ομοσπονδιακών πρακτόρων. που έφτασε στον απόηχο της καταιγίδας. Μια μόνο σφαίρα Winchester Magnum 0,300, που εκτοξεύτηκε από ένα τουφέκι Savage Arms στα 800 γιάρδες, έδωσε τέλος στη ζωή του Afman.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μια ειδική ομάδα αποτελούμενη από Λευκα και Κόκκινα Καπέλα - δυνάμεις της Ένωσης - συνάντησε για πρώτη φορά τον Afman την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο Downtown Greenville, όπου αυτός και ο φυλακισμένος πλέον Στρατηγός H.R. McMaster, Retd., εμπόδιζαν τους πολιτικούς πιλότους να μεταφέρουν προμήθειες βοήθειας στη γειτονική Βόρεια Καρολίνα. Εκείνη την ώρα, το δεσποτικό δίδυμο τράπηκε σε φυγή από τη σκηνή, και παρόλο που οι δυνάμεις της Ένωσης καταδίωξαν, διέφευγαν τη σύλληψη. Τα στρατεύματα της Ένωσης κατέλαβαν τον ΜακΜάστερ αρκετές ημέρες αργότερα. είχε αφήσει τον εαυτό του εμφανώς ευάλωτο ενώ υπέγραφε αυτόγραφα και αντίγραφα του βιβλίου του σε μια Λέσχη Στρατιωτικής Ιστορίας του Σαν Αντόνιο. Ο Αφμάν, από την άλλη, κρυβοταν στις σκιές.

Καθώς ξεκίνησαν νωρίς η ψηφοφορία σε αρκετές νοτιοανατολικές πολιτείες, ο στρατηγός Smith και ο συνταγματάρχης. Ο Kurtz αποφάσισε ότι τα Λευκα Καπελα θα αντιμετωπίσουν τους απατεώνες των εκλογών, ενώ οι Red Hats παρέμειναν σε περιοχές που επλήγησαν από την καταιγίδα για να σκουπίσουν τους εγκληματίες της FEMA. Συμφώνησαν επίσης ότι, εάν είναι πρακτικό, οποιοιδήποτε αρχηγοί ομαδωνν θα πρέπει να συλληφθούν αντί να σκοτωθούν.

Οι Red Hats που οδήγησαν την ομοσπονδιακή Γκεστάπο από το Asheville σε ένα φυλάκιο της FEMA - μια προκατασκευασμένη μεταλλική κατασκευή που η υπηρεσία είχε στήσει σε μια επίπεδη κοιλάδα κοντά στο Craggy Pinnacle Summit και το Blue Ridge Parkway - πρέπει να ένιωσαν ότι ο Afman άξιζε έναν βιαστικό θάνατο, ειπε μια πηγή στο Γεν. Το γραφείο του Smith , προσθέτοντας ότι ο στρατηγός έμαθε για το σχέδιο δολοφονίας αφού ο Afman βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος με ένα τραύμα εισόδου από πυροβολισμό στο σημείο που ήταν το αριστερό του μάτι.

«Δεν εγκρίθηκε από τον Σμιθ και του Κουρτς του είπαν ότι οι άντρες του είδαν την ευκαιρία να εξαλείψουν μια ύψιστη απειλή και την εκμεταλλεύτηκαν. Ο Afman δεν έπρεπε να έχει αφήσει τον εαυτό του τόσο εκτεθειμένο», είπε η πηγή μας.

Οι αιμοδιψείς Κόκκινα Καπέλα στρατοπέδευσαν σε μια μπλόφα που έβλεπε τη δομή και είχε μια καθαρή οπτική γωνία στην είσοδο. Εκεί περίμεναν υπομονετικά, ο ελεύθερος σκοπευτής προσάρμοζε το εύρος του για την ανύψωση και τον άνεμο, και ο καμουφλαρισμένος παρατηρητής του να εστιαζει την περιοχή για να περιφέρονται περιπολίες της FEMA ή να σημαδεύει Δύο ώρες αργότερα, λίγο πριν το σούρουπο, ο Άφμαν και ένας άγνωστος καταρτισμένος βγήκαν έξω. Ο ελεύθερος σκοπευτής εκτόξευσε έναν μόνο γύρο, χτυπώντας την κόγχη του ματιού του Afman.

«Αυτό είναι δολοφονία», είπε ο παρατηρητής.

Ο άγνωστος τύπος, που τώρα στεκόταν δίπλα στο πτώμα του Afman, πήδηξε πίσω στο εσωτερικό του κτιρίου και έκλεισε την πόρτα καθώς τα Red Hats βγήκαν με ασφάλεια από τη γύρω περιοχή.

Ο πυροβολητής, είπε η πηγή μας, δεν ήταν στρατιωτικός αλλά μάλλον πρώην μέλος της SWAT που απολύθηκε πριν από μερικά χρόνια λόγω του μεγάλου αριθμού αναφορών «υπερβολικής βίας» που υποβλήθηκαν εναντίον του. Το πώς συνδέθηκε με τον Κουρτς είναι άγνωστο.

«Αν με ρωτάτε, είναι καλύτερα με τον Kurtz», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν η απρογραμμάτιστη δολοφονία προκάλεσε ρήξη μεταξύ του Γεν. Smith και Kurtz, πρόσθεσε, «Δεν έχω ακούσει τίποτα. Αυτοσχεδίαζαν, έδρασαν αυθόρμητα. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και σε πολέμους, ξέρετε τι λένε για τα καλύτερα σχεδιασμένα σχέδια των ανθρώπων».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις