Ο κόσμος οδεύει προς κάποιο είδος κορύφωσης ιστορικού γεγονότος


 Ο κόσμος οδεύει προς κάποιο είδος κορύφωσης, ένα γεγονός που θα αντηχήσει στην ιστορία και ίσως και στην αιωνιότητα. Δεν είναι υπερβολές.
Η σύνοδος κορυφής των BRICS στη Ρωσία αυτή την εβδομάδα και η προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ στις 5 Νοεμβρίου δεν είναι συνηθισμένα πολιτικά γεγονότα. Θα καθορίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας για χιλιάδες χρόνια.
Πρόσφατα γεγονότα καθιστούν σαφές ότι σε αυτά τα γεγονότα έρχεται κάποιου είδους αναμέτρηση. Η Κίνα, η Ρωσία, η Βόρεια Κορέα, η Τουρκία, το Ιράν και πολλές άλλες χώρες έχουν κινητοποιήσει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις για ολοκληρωτικό πόλεμο. Αυτό συμβαίνει καθώς 159 έθνη υπογράφουν σε ένα διεθνές σύστημα εκκαθάρισης που απειλεί τους σημερινούς ελεγκτές του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ, οι πολιτοφυλακές των πολιτών έχουν αρχίσει να πολεμούν τους πράκτορες της FEMA. Αυτό συμβαίνει καθώς οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ εκφυλίζονται σε έναν υβριδικό εμφύλιο πόλεμο.
Για να καταλάβουμε τι διακυβεύεται, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι η διαδικασία με την οποία η ανθρωπότητα αποφασίζει τι θα κάνει στο μέλλον. Ανακαλύψαμε ότι έχει καταληφθεί με δόλιο τρόπο από εγκληματίες που θέλουν να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν το υπόλοιπο. Η ανθρώπινη φυλή το κατάλαβε αυτό και οι εγκληματίες απομακρύνονται από την εξουσία. Αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπότητα θα είναι ελεύθερη να αποφασίσει για το μέλλον της.

Αλλά, η λαγότρυπα είναι πολύ πιο βαθιά.
Η δικηγόρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Karen Hudes δηλητηριάστηκε με αρσενικό και, όταν συνήλθε, δέχθηκε σωματική επίθεση σε μια προσπάθεια να φιμωθεί. Ωστόσο, κατάφερε να καταγράψει το παρακάτω βίντεο πριν τελικά σκοτωθεί. Επιβεβαιώνει αυτό που οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι και άλλοι λένε εδώ και πολύ καιρό: ότι ελεγχόμαστε από μια κακόβουλη δύναμη που εμποδίζει τον πολιτισμό μας να φτάσει σε κάποιου είδους γεγονός επανάστασης. Αυτός ο έλεγχος γίνεται μέσω ενός συνδυασμού εκβιασμών, δωροδοκίας, δολοφονιών και ψεμάτων. Η Hudes λέει ότι οι μαύροι ευγενείς είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτό. Ελέγχουν το τραπεζικό καρτέλ και τις πολυεθνικές εταιρείες. Λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επικεφαλής εδώ και τουλάχιστον 9000 χρόνια.
Σε μια πρόσφατη εκδήλωση, ο Μαύρος Πάπας Jose Rizal και ο Ferdinand Marcos δημιούργησαν την Παγκόσμια Τράπεζα στα μεταπολεμικά χρόνια ως όργανο πλανητικού ελέγχου. Αυτή είναι μόνο η πιο πρόσφατη επανάληψη της κυριαρχίας της Μαύρης Ευγενείας ή της Χαζαρικής Μαφίας.
Αυτοί οι άνθρωποι κρύβουν την πραγματική ιστορία του πλανήτη εδώ και πολύ καιρό. «Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι αυτά που σας έχουν διδάξει για την ιστορία είναι όλα ανάποδα ... αυτό που νομίζαμε ότι συνέβη το 1000 π.Χ. συνέβαινε στην πραγματικότητα στον Μεσαίωνα», λέει. Οι Ρώσοι κατάλαβαν την ψεύτικη ιστορία μελετώντας τις σεληνιακές εκλείψεις για να εξετάσουν ποιος ήταν ενεργός στην πραγματική ιστορία. Διαπίστωσαν ότι οι ίδιες ομάδες ήταν ενεργές και η ιστορία απλώς επαναλαμβανόταν ξανά και ξανά.


 Ακολουθεί ένα παράδειγμα: Η Ουάσινγκτον είναι χτισμένη σε επτά λόφους σε γη που ήταν γνωστή ως Ρώμη του Μέριλαντ. Ο άνθρωπος που είχε την ιδιοκτησία της γης στην οποία χτίστηκε το κτίριο της πρωτεύουσας ονομαζόταν Francis Pope. Ήταν γνωστός ως ο «Πάπας της Ρώμης στον Τίβερη», επειδή η ιδιοκτησία του ήταν δίπλα σε ένα ρέμα που ονομαζόταν Τίβερης, το ίδιο όνομα με το ποτάμι που διασχίζει τη Ρώμη της Ιταλίας. Είναι, λοιπόν, απλή σύμπτωση ότι τώρα έχουμε έναν Πάπα Φραγκίσκο στη Ρώμη;

Αυτού του είδους η σύμπτωση μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η Βιβλιοθήκη του Βατικανού είναι ένας από τους πιο φυλασσόμενους χώρους στον κόσμο : η προστασία της είναι μεγαλύτερη από εκείνη οποιουδήποτε πυρηνικού εργοστασίου.
Τα μυστικά αρχεία του Βατικανού έγιναν γνωστά το 1611 και μόνο δύο άτομα ετησίως έχουν πολύ περιορισμένη πρόσβαση σε αυτά.

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/A-few-ancient-books-in-the-Vatican-library-.jpg

 Η χρονική στιγμή ταιριάζει απόλυτα με το γεγονός ότι το λεγόμενο 5785ετές ημερολόγιο των Εβραίων που επιμελήθηκε η σατανιστική αίρεση Chabad πηγαίνει πίσω μόνο στο 1601.
Συνδέεται επίσης με όσα μας λένε οι πηγές του Πενταγώνου για το πώς ο πολιτισμός αναδύθηκε για να καταστραφεί πολλές φορές στο παρελθόν. Οι πνιγμένες πόλεις κάτω από τους ωκεανούς είναι απόδειξη της πλαστής ιστορίας. «Αρκετοί από εμάς ξέρουμε ότι όλοι μας έχουμε εξαπατηθεί και δεν πρόκειται να συνεχίσουμε αυτά τα ψέματα», καταλήγει η Hudes.
Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι είπαν ότι άρχισαν να πολεμούν τις μαύρες ευγενείς γραμμές αίματος (χαζαρική μαφία) χιλιάδες χρόνια πριν, αφού κατέστρεψαν τον αρχαίο Μινωικό πολιτισμό (Ατλαντίδα) με ένα τσουνάμι.
Δεν είναι απλώς αρχαία ιστορία. Η επίθεση της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία, ο τεχνητός τυφώνας που έπληξε τη Βόρεια Καρολίνα και οι μαζικές πλημμύρες στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας δείχνουν ότι αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Η επίθεση με τσουνάμι στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου 2011 έγινε για να εμποδιστεί η Ιαπωνία να χρησιμοποιήσει το απόθεμα των 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων της για να βοηθήσει τον πλανήτη. Ο τυφώνας και οι πλημμύρες στη Βόρεια Καρολίνα σχεδιάστηκαν για να κλέψουν το λίθιο. Και τώρα, φαίνεται ότι η πλημμύρα στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας είχε στόχο να εμποδίσει τη χώρα αυτή να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα πετρελαίου της για να στηρίξει το νέο νόμισμα των BRICS.

Έτσι, η σύνοδος κορυφής των BRICS στο Καζάν της Ρωσίας αυτή την εβδομάδα και οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι και οι δύο προσπάθειες της ανθρωπότητας να τερματίσει τη χιλιετή κυριαρχία της μαύρης αριστοκρατίας (ΧM).

 Οι ασιατικές μυστικές κοινωνίες λένε ότι κατάφεραν ένα πλήγμα κατά της ΧΜ την περασμένη εβδομάδα, εξοντώνοντας 32 άτομα-κλειδιά που εμπλέκονται στη συνεχιζόμενη επίθεση βιοπολέμου κατά της ανθρωπότητας. Αυτό, λένε, τερμάτισε τις προσπάθειες να χορηγηθούν στους ανθρώπους θανατηφόρα αυτοαναπαραγόμενα εμβόλια mRNA.


Οι Ασιάτες προβλέπουν περαιτέρω προσπάθειες υποταγής της ανθρωπότητας μέσω μαζικών δολοφονιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ένοπλες δυνάμεις των κρατών BRICS προετοιμάζονται τώρα για διάφορες μαζικές επιθέσεις, καθώς προετοιμάζονται για το νέο σύστημα πληρωμών.
Στην Κίνα, ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ ζήτησε αυξημένη εκπαίδευση των στρατευμάτων και αυξημένη ετοιμότητα μάχης σε όλους τους τομείς. Οι Κινέζοι έχουν επίσης περικυκλώσει την Ταϊβάν με στρατιωτικά πλοία και έχουν δείξει ότι μπορούν να αποκλείσουν πλήρως το νησί.

 https://english.news.cn/20241019/367374213e8345e7a35e57ce2acedc5b/c.html

 Εν τω μεταξύ, η Βόρεια Κορέα κινητοποίησε «περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια στελέχη του Συνδέσμου Νεολαίας, νέους και φοιτητές σε όλη τη χώρα ... για να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον Κορεατικό Λαϊκό Στρατό στις 14 και 15 Οκτωβρίου».

http://kcna.kp/en/article/q/338cd4183c5fe5a58c98cd14e59b99af.kcmsf 

 Αυτό συνέβη μετά από επίθεση νοτιοκορεατικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην Πιονγκγιάνγκ, λένε οι Βορειοκορεάτες.
Στην Ιαπωνία, επίσης, ο υπόκοσμος λέει ότι θέλει να κηρύξει πόλεμο στην κυβέρνηση. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει με μια επίθεση στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος.
Στη Μέση Ανατολή, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε το Σάββατο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η Ρωσία, το Ιράν και η Συρία πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την επιθετικότητα του Ισραήλ στην περιοχή.

 https://www.frontnieuws.com/alliantie-van-het-einde-de-president-van-turkije-vraagt-rusland-syrie-en-iran-zich-te-verenigen-tegen-israel/

 Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά, διότι οι Βρετανοί, η ΕΕ, οι Γάλλοι, οι Κινέζοι και οι Ιρλανδοί απειλούν επίσης με στρατιωτική δράση εναντίον του κράτους-παρίας του Ισραήλ.
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν Ρότσιλντ δήλωσε στο Συμβούλιο Υπουργών ότι ο Ισραηλινός υπουργός εγκληματικότητας Αβατάρ Μπενιαμίν «Νετανιάχου δεν πρέπει να ξεχνά ότι η χώρα του ιδρύθηκε με απόφαση του ΟΗΕ». Αυτό είναι σημαντικό επειδή ο Μακρόν, ως μέλος της οικογένειας Ρότσιλντ, εκπροσωπεί τα υψηλότερα επίπεδα της εβραϊκής κοινωνίας.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Thierry Meyssan επισημαίνει: Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δέχθηκε την ένταξη του Ισραήλ μόνο με επιφυλάξεις (ψήφισμα 273). Ωστόσο, το Τελ Αβίβ δεν τήρησε ποτέ τις δεσμεύσεις του. Αρνείται να εφαρμόσει 229 αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γενικής Συνέλευσης. Μόλις ανακήρυξε έναν οργανισμό του ΟΗΕ σε "τρομοκρατική οργάνωση", απαίτησε την καταστροφή της έδρας του στη Νέα Υόρκη, κήρυξε τον Γενικό Γραμματέα του Αντόνιο Γκουτέρες persona non grata και επιτέθηκε τέσσερις φορές εναντίον ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ στον Λίβανο (UNIFIL), τραυματίζοντας κατά τη διαδικασία δύο άτομα .

https://www.voltairenet.org/article221376.html 

 Ο επικεφαλής της MI6 επιβεβαιώνει ότι το σατανικό Ισραήλ σύντομα θα πάψει να υπάρχει και θα αντικατασταθεί από το κράτος της Ιουδαίας.
Ακόμη και η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει στραφεί εναντίον του σημερινού ισραηλινού καθεστώτος, διαρρέοντας τα σχέδιά του για επίθεση στο Ιράν.
Όλος ο κόσμος γνωρίζει επίσης ότι η ισραηλινή επιθετικότητα οφείλεται σε ένα «τρομοκρατικό γεγονός» που οι ίδιοι έχουν ενορχηστρώσει εναντίον του ίδιου τους λαού τους. Ο ίδιος ο Νετανιάχου το έχει πει: «Η Χαμάς είναι το ISIS». Το ISIS αντιπροσωπεύει την ισραηλινή μυστική υπηρεσία.

 


 Το άλλο κράτος της ΧΜ που φτάνει στο τέλος του είναι η Ουκρανία. Οι ΧΜ ήλπιζαν να μετεγκαταστήσουν τον πληθυσμό των σκλάβων που υπέστησαν πλύση εγκεφάλου από το Ισραήλ στην Ουκρανία και τη μετέτρεψαν σε ένα υπερ-στρατιωτικοποιημένο κράτος

Οι Ουκρανοί εθνικιστές, φορώντας στολές τύπου Ναζί από την εποχή του Τρίτου Ράιχ, πυροβολούσαν, βασάνιζαν και φυλάκιζαν πολίτες, με αποτέλεσμα πολλοί Εβραίοι που είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου να ξυπνήσουν και να αρνηθούν να μεταφερθούν εκεί.
Μπροστά στην ήττα του, ο Ουκρανός δικτάτορας Βλαντιμίρ Ζελένσκι πέφτει στην αυταπάτη της κοκαΐνης ότι μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο με τη βοήθεια μυστικών όπλων. Δείτε εδώ πώς σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ ρουφηξιάς σε συνέντευξη Τύπου.


 Τώρα που το Ισραήλ και η Ουκρανία έχουν ηττηθεί, ήρθε η ώρα να αποτελειώσουμε την εταιρεία ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Αυτό μας φέρνει πίσω στο σχεδιαζόμενο σύστημα συναλλάγματος των BRICS. Για να καταλάβουμε πώς αυτό απειλεί τον έλεγχο των κεντρικών τραπεζών της ΧΜ και του λεγόμενου δολαρίου των ΗΠΑ, πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο πώς γίνεται σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του εμπορίου. Για παράδειγμα, αν μια καναδική εταιρεία θέλει να αγοράσει αυτοκίνητα από την Ιαπωνία, χρησιμοποιεί καναδικά δολάρια για να αγοράσει δολάρια ΗΠΑ και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτά τα δολάρια για να αγοράσει ιαπωνικά γεν με τα οποία θα πληρώσει το αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι όλο το εμπόριο υπόκειται σε κεντρικό έλεγχο από την ΧΜ, τους ιδιοκτήτες του συστήματος του δολαρίου ΗΠΑ.

Οι ΧΜ προσπαθούν επίσης να σφίξουν τον έλεγχό τους απαγορεύοντας τα μετρητά. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε εδώ πώς μια καναδική τράπεζα αρνείται να παραδώσει 3.000 δολάρια σε μετρητά σε έναν πελάτη, εκτός αν μπορεί να αποδείξει γιατί τα χρειάζεται.

 


 Σύμφωνα με το νέο σύστημα που δημιούργησαν οι χώρες BRICS, οι χώρες μπορούν να συναλλάσσονται απευθείας μεταξύ τους, παρακάμπτοντας πλήρως το δολάριο της ΧΜ.
Ένα σημάδι ότι το σύστημα λειτουργεί είναι ότι η Ρωσία μοιράζει κάρτες πληρωμών BRICS στη σύνοδο κορυφής αυτής της εβδομάδας.

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/BRICS-payment-Acceptance-.jpg

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/BRICS-Promo-card-2.jpg

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/10/BRICS-promo-card.jpg

 
Αυτό οδηγεί σε μια πολύ έντονη εκστρατεία από την ΧΜ για να σταματήσει αυτό το σύστημα. Μετά τις μαζικές πλημμύρες, η Σαουδική Αραβία άρχισε ξαφνικά να παίρνει πίσω την υπόσχεσή της να ενταχθεί στις BRICS.

 https://www.swissinfo.ch/eng/saudi%27s-mbs-will-not-attend-russia%27s-brics-summit/87709385

 Επίσης, ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο Β των BRICS, ακύρωσε ξαφνικά τα σχέδιά του για τη σύνοδο κορυφής των BRICS, επειδή νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αφού φέρεται να υπέστη " κοπή στο πίσω μέρος του κεφαλιού του" σε "ατύχημα στο σπίτι".

Ωστόσο, οι δοκιμασμένες τακτικές των πολιτικών δολοφονιών και του πολέμου των καιρικών συνθηκών δεν θα είναι αρκετές αυτή τη φορά. Η αμερικανική εταιρεία χρεοκόπησε την 1η Οκτωβρίου και έκτοτε λειτουργεί με χαμηλά καύσιμα. Μόνο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, έχουν δημιουργήσει 500 δισεκατομμύρια δολάρια από το πουθενά. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι οι μη πραγματοποιηθείσες ζημίες στις αμερικανικές τράπεζες είναι 7 φορές υψηλότερες από ό,τι κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις