Τρίτος θάνατος ποδοσφαιριστη σε ελαχιστους μηνες στη Γαλλια– Όλοι αναρωτιουνται πως πνιγηκε στην πισινα ενω δεν ειχε....

 

Συνεχίζονται τα

περιστατικά ξαφνικών θανάτων σε όλο τον κόσμο μετά την περίοδο των εμβολιασμών.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Γαλλία βιώνει μαύρες μέρες. «Ο τρίτος θάνατος σε τέσσερις μήνες…» Ένας σύλλογος πέμπτης κατηγορίας χτυπήθηκε από μια νέα τραγωδία

Ο πρόεδρος εκφράζει τη λύπη του για μια «δραματική» κατάσταση μετά την τραγική απώλεια ενός παίκτη του. Ο σύλλογος βιώνει ένα από τα πιο σκοτεινά χρόνια στην ιστορία του το 2024.

«Είναι πολλά… Είναι δραματικό». Η απογοήτευση του προέδρου του συλλόγου La Châtaigneraie, στη Βαντέ (5η κατηγορία). Ο Alain Brillouet δεν βρίσκει τα λόγια να εκφραστεί για τον θάνατο του Alexis Lescaille, ενός από τους παίκτες του, ο οποίος πέθανε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Την περασμένη Κυριακή, ο παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος με την ρεζέρβα της Ανζέρ. Αφού εκτέλεσε ένα φάουλ, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Αντιμετωπίστηκε γρήγορα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο La Roche-sur-Yon και μετά στη Νάντη. Πέθανε μετά από ρήξη ανευρύσματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις