Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ

 

Η πρόωρη ψηφοφορία

έχει ξεκινήσει σε αρκετές πολιτείες σε όλη τη χώρα και τα Λευκα Καπελα έχουν ήδη καταλάβει ή καταστρέψει νοθευμένες εκλογικές μηχανές στη Τζόρτζια, τη Βόρεια Καρολίνα και το Τενεσί, πολιτείες που θα μπορούσαν να κρίνουν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2024.

Όπως αναφέρθηκε αυτή την εβδομάδα, τα Λευκα Καπελα κατέσχεσαν "πειραγμενα"μηχανήματα από μια βιβλιοθήκη της κομητείας Fulton της Τζόρτζια. Οι ειδικοί της Διοίκησης Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ που αξιολόγησαν αργότερα αυτές τις συσκευές διαπίστωσαν ότι οι μισές από αυτές -τρεις από τις έξι- είχαν υποβληθεί σε έλεγχο για να γίνουν τυχαία το Red Votes Blue. Για παράδειγμα, για κάθε δέκα ψήφους Ρεπουμπλικανών που δίνονται σε ένα μηχάνημα, δύο ψήφοι στρέφονται στους Δημοκρατικούς υποψηφίους. μια δεύτερη μηχανή άλλαξε μια στις δέκα? και μια τρίτη συσκευή αναποδογυρίζει με συνέπεια πέντε στα δέκα. Δεν ίσχυε το ίδιο όταν ο ARCYBER ψήφισε Μπλε. Οι μπλε ψήφοι παρέμειναν μπλε. Τα παραποιημένα μηχανήματα της βιβλιοθήκης συμπεριφέρθηκαν παρόμοια με ένα φορτίο  που είχαν καταλάβει τα Λευκα Καπελα τον Ιούλιο.

Περισσότεροι από 11 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει νωρίς - μια συμμετοχή ρεκόρ - και τα Λευκα Καπελα παραδέχονται ότι δεν υπάρχει τρόπος να καθοριστεί πόσες από αυτές τις ψήφους είναι νοθευμένες. Ωστόσο, αντιδρούν τόσο προληπτικά όσο και αντιδραστικά σε καταγγελίες απάτης, συμπεριλαμβανομένων αρκετών στη Γεωργία, όπου οι πατριώτες ψηφοφόροι Τραμπ φέρεται να έχουν δει ασυμβίβαστες διαφορές μεταξύ των ηλεκτρονικών ψήφων τους και όσων εμφανίζονται στις έντυπες εκτυπώσεις τους.

Η ιστορία έγινε εθνικά πρωτοσέλιδα χθες, αφού η Ρεπουμπλικανη Marjorie Taylor Greene σήμανε συναγερμό κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή InfoWars του Alex Jones, υποστηρίζοντας ότι μια μηχανή Dominion άλλαξε το ψηφοδέλτιο ενός ψηφοφόρου στην περιφέρειά της.

«Είχε αλλάξει!» είπε στον Τζόουνς.

Η Dominion απάντησε από τότε ότι ο ψηφοφόρος, όχι η μηχανή, έκανε το λάθος και χαρακτήρισε την αναφορά μεμονωμένο περιστατικό.

Τα Λευκα Καπελα, ωστόσο, είχαν απαντήσει σε πρόσθετες αναφορές για απάτη στη Γεωργία πριν από την ανησυχητική ανακοίνωση της Greene. Ένα Λευκό Καπέλο που στάθμευε στο Φορτ Μουρ της Τζόρτζια, ήταν πρώτο στη σειρά για να ψηφίσει τον Τραμπ το πρωί της Τρίτης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Κομητείας Muscogee. Όταν προσπάθησε να ψηφίσει κατευθείαν Ρεπουμπλικάνους, το μηχάνημα δεν δεχόταν την είσοδο και ο υπάλληλος που ενημέρωσε του είπε ότι τα μηχανήματα ήταν λίγο «αδιάφορα» και προσφέρθηκε να λύσει το πρόβλημα. Το μάζεψε και είπε ότι λειτουργούσε σωστά. Αλλά όταν ο στρατιώτης προσπάθησε ξανά να ψηφίσει, η οθόνη αναβοσβήνει υπνωτιστικά, μαγεύοντάς τον στιγμιαία προτού συνειδητοποιήσει ότι η ψήφος του είχε αλλάξει ξανά. Ζήτησε από τον εκλογικό υπάλληλο να ακυρώσει την ψήφο του και είπε ότι θα επέστρεφε την ημέρα των εκλογών.

Ο στρατιώτης στέλνει τις πληροφορίες του στην αλυσίδα διοίκησης, ένα στρατιωτικό κλιμάκιο που κατέληγε στο γραφείο του Σμιθ. Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός έβλεπε τα πράγματα με θυμό.

«Η κλοπή είναι πραγματική», είπε η πηγή μας, «και εργαζόμαστε υπερωρίες για να μειώσουμε τον αριθμό των κλεμμένων ψήφων που συμβαίνουν εκεί έξω. Το να σταματήσουμε όλα αυτά είναι αδύνατο, επομένως προσπαθούμε να μειώσουμε το περιθώριο εξαπάτησης της Χάρις. Είχαμε ήδη αντιμετωπίσει 16 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις νοθείας ψηφοφόρων και είχαμε αναπτύξει μεγάλη δύναμη σε πέντε πολιτείες όταν ήρθε η αναφορά αυτού του στρατιώτη.

Πρόσθεσε ότι ο  Σμιθ ανέθεσε στους πεζοναύτες που μόλις είχαν κατεδαφίσει μηχανήματα απάτης στην ψηφοφορία στην Κομητεία Γουάιτ να διαλύσουν εκείνα στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Κομητείας Muscogee. Οι πεζοναύτες φέρεται να παραβίασαν το κτίριο μετά τα μεσάνυχτα και κατεστρεψαν τα μηχανήματα - αλλά πρώτα αφαίρεσαν τις πλακέτες κυκλωμάτων για να τις αναλύσει η ARCYBER.

Ρωτήσαμε την πηγή μας εάν το σύνολο των μηχανών ήταν μια χειρονομία ματαιότητας, αφού το Deep State μπορούσε απλώς να τις αντικαταστήσει επανειλημμένα.

«Τότε θα συνεχίσουμε να τα πετάμε στα σκουπίδια και να συλλαμβάνουμε όποιον τα εγκαταστήσει. Ελπίζουμε το Deep State να κατανοήσει την αποφασιστικότητά μας και να μην προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει περισσότερο εξοπλισμό. Θα παρακολουθούμε και θα περιμένουμε», είπε η πηγή.

Η Τζόρτζια, πρόσθεσε δυσοίωνα, δεν είναι η μόνη πολιτεία στην οποία τα Λευκα Καπελα εμπόδισαν τις εκλογικές γελοιότητες του Deep State. Στη Βόρεια Καρολίνα - που εξακολουθεί να τυλίγει από την άνευ προηγουμένου καταστροφή του τυφώνα Helene - πεζοναύτες στην κομητεία Rutherford βρήκαν ένοπλους πράκτορες της FEMA να επιβλέπουν την πρόωρη ψηφοφορία στο Isothermal Community College. Αν και οι δειλοί πράκτορες σκορπίστηκαν βλέποντας τους ηρωικούς πεζοναύτες να προελαύνουν προς το μέρος τους, τα Λευκα Καπελα δεσμεύονται να επιτηρούν το κολέγιο μέχρι να τελειώσει η ψηφοφορία στις 5 Νοεμβρίου.

«Θα είμαστε πολύ απασχολημένοι τις επόμενες εβδομάδες, πολύ απασχολημένοι όντως», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις