Οι Βορειοκορεάτες έφτασαν στην Ουκρανία και κατέλαβαν τα πρώτα εδάφη μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα

Οι Βορειοκορεάτες έφτασαν στην Ουκρανία και κατέλαβαν τα πρώτα εδάφη μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα (upd)  

Τα βορειοκορεατικά στρατεύματα

ρίχθηκαν στην μάχη πολύ συντομότερα απ’ότι περίμεναν στην Δύση και βέβαια στο Κίεβο: Ήδη κατήγαγαν τις πρώτες τους επιτυχίες στο μέτωπο του Πορκόβσκ, καταλαμβάνοντας μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα το χωριό Τσουκουρίνο στα προάστια του Ποκρόβσκ!

Ήδη η βορειοκορεατική σημαία κυματίζει μαζί με την ρωσική στην καταληφθείσα περιοχή! Υπολογίζεται ότι στις μάχες ενεπλάκη ένα Τάγμα Βορειοκορεατών, οι οποίοι αποτέλεσαν και το «κλειδί» για την διάσπαση της ουκρανικής άμυνας.

Έχουν αφιχθεί στο πεδίο της μάχης πριν από δύο εβδομάδες και τα βίντεο με τις φωτό από την εκπαίδευσή τους στα ρωσικά στρατόπεδα της ανατολικής Σιβηρίας είναι πολύ προγενέστερα.

 

 Ηδη 12.000 στρατιώτες της Βόρειας Κορέας έχουν περάσει στο ρωσικό έδαφος και Οουπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι η Βόρεια Κορέα πιθανότατα θα στείλει ακόμα περισσότερα στρατεύματα για να στηρίξουν τη Ρωσία, στο πεδίο της μάχης. (η συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας αναφέρει την αποστολή 40.000 Βορειοκορεατών στο πλευρό των ρωσικών στρατευμάτων).

 Την ίδια περίοδο, «μισθοφόροι από 85 (!) χώρες πολεμούν στο πλευρό του Κιέβου», σημειώνουν Ρώσοι αξιωματούχοι καταγγέλλοντας τη Δύση, η οποία τους στρατολογεί και έχει αναλάβει την οικονομική κάλυψή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις