Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ....Πειραγμένες» αντλίες σε 1 στα 4 βενζινάδικα...!!!

Σάλος με τις «πειραγμένες» αντλίες σε 1 στα 4 βενζινάδικα – Κλέβουν 120 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τους πολίτες – Επίκαιρη ερώτηση από τον Μ.Σαλμά 

 Σάλος με

τις «πειραγμένες» αντλίες σε 1 στα 4 βενζινάδικα – Κλέβουν 120 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τους πολίτες
Σοκαριστική έρευνα του ΕΜΠ αποκαλύπτει τη μεγάλη ληστεία στα βενζινάδικα - Θεατής η κυβέρνηση στο όργιο αισχροκέρδειας

Επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, δεν έχει μείνει ούτε ένα ανελαστικό έξοδο που να μη χρησιμοποιείται για να κλέβουν τον καταναλωτή, είτε με παράνομους – είτε με νόμιμους τρόπους. Πέρα από το καρτέλ ενέργειας και το πανάκριβο ρεύμα, πέρα και από τα καρτέλ της αγοράς στα τρόφιμα, η κατάσταση είναι δραματική και στα καύσιμα.

Πολλοί καταναλωτές φαίνεται ότι γνωρίζουν γι’ αυτό το όργιο αισχροκέρδειας στην αγορά καυσίμων, αλλά δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα πέρα από το να προσπαθούν με το… ένστικτο να διακρίνουν ποιος τους κλέβει και ποιος όχι! Το κράτος είναι ανίκανο ή και απρόθυμο να ελέγξει την κατάσταση.

Η νοθεία στα καύσιμα δημιουργεί κι εκείνη ένα επιπλέον σοβαρότατο πρόβλημα στους πολίτες, αφού τα καύσιμα δεν ακολουθούν τις προδιαγραφές και έτσι προκαλούν κοστοβόρες βλάβες στους κινητήρες και άλλα μηχανικά μέρη των οχημάτων. 


Από τον Ιούνιο η ΑΑΔΕ έχει ανακοινώσει 18 πρατήρια για νοθεία (διαλύτες, χημικά), κάποια εξ αυτών σε ποσοστό 85% και 95%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Παει γνωστος με μηχανή με 16αρι ντεποζιτο και του ειχε ρίξει 18λιτρα και συνεχιζε. Έφυγε, φοβηθηκε να μπλεξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις