Το ηλεκτρονικό Γκούλαγκ έρχεται

 

Χρησιμοποιούν το κλίμα

και μια νέα απάτη πανδημία για να στήσουν τα τελευταία κομμάτια συρματοπλέγματος γύρω από την περιοχή σας.

Και έτσι είναι πιθανό να παρασυρόμαστε βήμα-βήμα στο ψηφιακό γκουλάγκ χωρίς καν να το καταλάβουμε.

Αυτοί που σίγουρα θα το προσέξουν είναι τα παιδιά σας και αργότερα τα εγγόνια σας.

Αργότερα θα αναρωτηθούν με έκπληξη τι στο καλό είχαν οι γονείς/παππούδες τους που επέτρεψαν με πλήρη συνείδησή κάτι τέτοιο. Ενώ θα μπορούσαν να το σταματήσουν.

Η σέκτα προχωρά, είναι παντοδύναμη και κάνει τις κυβερνήσεις να κάνουν ακριβώς αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Πριν από πολύ καιρό βρήκαν το πιο βρώμικο κόλπο από όλα και αυτό το κόλπο είναι ότι εμείς οι άνθρωποι, μέσω της συμπεριφοράς μας, είμαστε υπεύθυνοι για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανοησία που διακηρύχθηκε ποτέ και όμως τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, σε συνεργασία με τους ελεγχόμενους από τη σέκτα πολιτικούς, κατάφεραν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους να πιστέψουν ότι το διοξείδιο του άνθρακα το CO2, είναι κακό για τη γη και θα προωθήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Το αντίθετο ισχύει, γιατί η καταπολέμηση και η εξάλειψη του CO2 από την ατμόσφαιρά μας θα καταστήσει αδύνατη τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη.

Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα CO2.

Το ότι το CO2 ευθύνεται για την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα τεράστιο ψέμα δηλαδή κατηγορία ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

Αυτό το ψέμα τους επιτρέπει να θέτουν όρια στην ελευθερία κινήσεων των ανθρώπων.

Αυτή ήταν η πρόθεση από την αρχή και κάθε φορά θα το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα.

Όλα, απολύτως όλα, θα συνδεθούν μεταξύ τους μέσω της ψηφιακής ταυτότητας. Αυτή είναι η πρώτη παγίδα. Μόλις το αγοράσετε, όλα θα συνδεθούν με αυτήν την ψηφιακή ταυτότητα.

Μπορείτε να αρνηθείτε να πάρετε αυτήν την ταυτότητα, αλλά τότε θα είστε πολύ λιγότερο σε θέση να το κάνετε από τους σκλάβους που εγγράφονται. Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουν έναν προσωπικό προϋπολογισμό CO2 με τον οποίο «επιτρέπονται» να κάνουν πράγματα. Όπως ακριβώς τα «εμβολιασμένα» άτομα με ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού που του «επιτρέπονται» να κάνουν ψώνια ή να ταξιδεύουν με τρένα, καράβια, αεροπλάνα!!!.

Οι άνθρωποι που αρνούνται να υιοθετήσουν την ψηφιακή ταυτότητα θα αποκλειστούν από την κοινωνία και δεν θα τους «επιτραπεί» να κάνουν τίποτα εκτός από το να παραμείνουν στη δική τους περιοχή και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν εκεί. Δεν θα τους επιτρέπεται να ταξιδεύουν, δεν θα τους επιτρέπεται να πηγαίνουν σε εστιατόρια και άλλους δημόσιους χώρους και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το τραπεζικό σύστημα, το οποίο τελικά θα επιτρέπει μόνο συναλλαγές με το CBDC.

Η ψεύτικη πανδημία του κορωνοϊού ήταν μια άσκηση υπακοής και ελέγχου και τώρα έχουν δει πόσο μακριά μπορούν να χειραγωγήσουν τον πληθυσμό μέσω του φόβου ενός μη αποδεδειγμένου ιού. Και αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ, πολύ μακριά.

Αυτό τους έδωσε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για τα επόμενα βήματα, τα οποία τώρα πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς.

Οι πολιτικοί που ελέγχονται και υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου από την σεκτα φωνάζουν λόγω των κλιματικών στόχων.

Ο συνασπισμός περιμένει και πάλι μια έντονη πολιτική συζήτηση, αυτή τη φορά για νέα μέτρα για το κλίμα. Φαίνεται τώρα ότι η κυβέρνηση δεν είναι κοντά στην επίτευξη των στόχων της για το κλίμα για το 2030. Απαιτείται σημαντική κάλυψη της διαφοράς, με πρόσθετη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου που ισοδυναμεί σε μέγεθος με τις εκπομπές. Αυτό μπορεί να βλάψει τα νοικοκυριά, τις φάρμες και τις εταιρείες και γενικά τα πορτοφόλια των πολιτών με πολύ άσχημο τρόπο.

Εμείς, στεκόμαστε και παρακολουθούμε τους εξαγορασμένους και άλλους ‘χρήσιμους ηλίθιους’ να μας παρασύρουν βήμα βήμα στη σκλαβιά μας και αυτήν της μελλοντικής γενιάς. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις