ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

 Εικόνα 

Κουίζ. 

Είσαι επενδυτής. 

Και ακούς έναν υπουργό μιας χώρας που βρίσκεται στη θέση 113 του πίνακα οικονομικής ελευθερίας, λίγο πιο πάνω απ΄ τη Βόρεια Κορέα, να καμαρώνει που, με δικές του πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις, μια μεγάλη επένδυση ξεκόλλησε από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας. 

Βέβαια, δεν έχει γίνει τίποτε ακόμη, μολονότι έχουν περάσει 4 χρόνια, αλλά το έργο "έχει δρομολογηθεί". Αν δεν το χειριζόταν ο υπουργός προσωπικά μπορεί να περνούσαν και 10 χρόνια και να μην είχε "δρομολογηθεί".

 Τι κάνεις; Λες "να πού θα πάω να επενδύσω, γιατί κι εμένα θα με αναλάβει ο υπουργός!" ή φεύγεις μακριά τρέχοντας, επιλέγοντας κάποια άλλη χώρα που το κράτος λειτουργεί, οι νόμοι εφαρμόζονται και η Δημόσια Διοίκηση συνολικά είναι φιλική προς το επιχειρείν; 

Υ.Γ. Σε συνέντευξη τύπου για την πρόοδο της επένδυσης, η General Manager της Microsoft για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Γιάννα Ανδρονοπούλου, σε ερώτηση για το χρονοδιάγραμμα της επένδυσης σημείωσε ότι «δεν ανακοινώνουμε το χρονοδιάγραμμα για την πορεία της κατασκευής, γιατί η Ελλάδα είναι ένα άλλο πράγμα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις