Η εκτέλεση της Διευθύνοντος Συμβούλου του YouTube και η σύλληψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Telegram είναι μόνο η αρχή


 Η φθινοπωρινή εκστρατεία στη μυστική μάχη για τον πλανήτη γη ξεκίνησε νωρίς με την εκτέλεση της διευθύνουσας συμβούλου του YouTube Susan Wojcicki, τις μυστηριώδεις ασθένειες του Anthony Fauci και τη σύλληψη του CEO της Telegram, Pavel Durov. Πολλά περισσότερα συμβαίνουν και στα παρασκήνια. Αυτό οδεύει προς ένα είδος πολύ δραματικής κορύφωσης τον Νοέμβριο, υποσχέθηκαν πηγές της Μυστικής Διαστημικής Δύναμης σε μια συνάντηση λευκων καπέλων στις 25 Αυγούστου. Για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε αυτό που αναμένεται τον Νοέμβριο εκτός από το να πούμε ότι πρόκειται για πολλά περισσότερα από την Προεδρική Επιλογή των ΗΠΑ.

Ας ξεκινήσουμε με την Wojcicki. Η επίσημη ιστορία είναι ότι πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα σε ηλικία 56 ετών. Ωστόσο, πηγές της CIA λένε ότι εκτελέστηκε επειδή λογοκρινε την αλήθεια σχετικά με τη μαζική δολοφονία με εμβόλια στο YouTube (ο ανταποκριτής σας είναι μεταξύ πολλών που απαγορεύτηκαν επειδή ανέφεραν την αλήθεια για τα εμβόλια και Covid). Πριν από την εκτέλεση ανακρίθηκε για το πού βρίσκεται ο κορυφαίος σατανιστής και συνιδρυτής της Google, Σεργκέι Μπριν, λένε οι πηγές. Ο γιος της πέθανε επίσης τον Φεβρουάριο από «υπερδοσολογία ναρκωτικών».

 https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=245141

 Παρατηρούμε, παρεμπιπτόντως, ότι μετά τον θάνατό της άνθρωποι όπως ο Robert F Kennedy Jr. και ο δικαστής Andrew Napolitano επιστρέφουν στο YouTube, το οποίο δεν λογοκρίνει πλέον την αλήθεια των εμβολίων.

Στη συνέχεια, ας δούμε τον Anthony Fauci. Δημοσιεύματα την περασμένη εβδομάδα αναφέρουν ότι ο Φάουτσι νοσηλεύτηκε με τον ιό του Δυτικού Νείλου, παρόλο που έχουν αναφερθεί μόνο 216 ανθρώπινα κρούσματα στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής φέτος. Την προηγούμενη εβδομάδα είπε ότι κόλλησε τον COVID για τρίτη φορά παρά το γεγονός ότι είχε «εμβολιαστεί και ενισχυθεί έξι φορές».

 https://www.msn.com/en-us/news/us/fauci-hospitalized-with-west-nile-virus-now-recovering-at-home/ar-AA1pm95A

 Το γεγονός ότι ο Fauci προσλήφθηκε από το Πανεπιστήμιο Georgetown σημαίνει ότι υποστηρίζεται από τους Satanic P2 Freemasons. Αυτοί είναι οι Ιππότες της Μάλτας που είναι τελικά υπεύθυνοι για ολόκληρο το συμβάν μαζικής δολοφονίας Covid και εμβολίων.

Σε κάθε περίπτωση, χθες το βράδυ λάβαμε μια κλήση από μια πηγή της μυστικής κοινωνίας της Ασίας που είπε ότι ο Φάουτσι «αυτοκτόνησε» βάζοντας χαρτί υγείας στο λαιμό του. Δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ανεξάρτητα αυτήν την πληροφορία, αλλά, αν αληθεύει, θα αντιπροσώπευε ποιητική δικαιοσύνη λαμβάνοντας υπόψη αυτό που έβγαινε από το στόμα του. Δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Εντάξει, ας μιλήσουμε τώρα για τη σύλληψη του CEO της Telegram, Pavel Durov. Για να είμαι ειλικρινής, έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το Telegram. Από τη μία, το έχω χρησιμοποιήσει για να αποφύγω τη λογοκρισία του email μου που έχω βιώσει σε άλλα μέσα. Ήταν επίσης το μόνο μεγάλο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης που δεν λογοκρίνει την αλήθεια για τα εμβόλια και την απάτη του Covid 19.

Από την άλλη πλευρά, το Telegram έχει υποστηρίξει απατεώνες που προσποιούνται ότι είμαι εγώ που πουλάνε δόλια κρυπτονομίσματα. Στο Telegram "χακαρεται" επίσης ο ιστότοπός μου παρά τα πολλαπλά αιτήματα, επίσημα και άτυπα, να σταματήσει . Στείλαμε ακόμη και έναν αστυνομικό στην πόρτα του για να του το ζητήσει ευγενικά. Η περίπτωσή μου είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της εγκληματικότητας στο Telegram. Η ουσία είναι ότι υποστηρίζουμε την αλήθεια, αλλά βάζουμε τη γραμμή στα ψέματα και την εγκληματική συμπεριφορά.

Παρεμπιπτόντως, αφού έχω να κάνω με πολλές διαφορετικές μυστικές ομάδες? Εδώ είναι αυτό που μπορώ να σας πω από προσωπική εμπειρία: Η MI6 εμπιστεύεται μόνο τα iPhone της Apple, το Meta, το Instagram και το Whatsapp ελέγχονται από τους Ροκφέλερ, τα λευκά καπέλα της CIA και το Πεντάγωνο όπως το Signal, το FSB της Ρωσίας συνήθιζε να αρέσει το Signal αλλά τώρα το απαγόρευσαν. προτιμούν το Telegram και μια υπηρεσία που ονομάζεται Comera, οι Βορειοκορεάτες χρησιμοποιούν τη Line και η Μοσάντ χρησιμοποιεί το Telegram. Οι ασιατικές μυστικές εταιρείες δεν εμπιστεύονται τίποτα ηλεκτρονικό και έχουν τη δική τους μυστική νοηματική γλώσσα. Θα τους έδινα το κορυφαίο βραβείο στο τμήμα μυστικότητας. Προσωπικά, υποθέτω ότι ζω σε ενυδρείο και δεν έχω μυστικά να κρύψω. Ωστόσο, αν το κάνω, εμπιστεύομαι μόνο χειρόγραφα και χειρόγραφα μηνύματα.

Ακολουθεί σχετικό tweet:

«Ένα ελάχιστα γνωστό χαρακτηριστικό αυτού του πολέμου είναι ότι ο ουκρανικός στρατός επικοινωνεί σε μεγάλο βαθμό μέσω Signal και ο ρωσικός στρατός μέσω Telegram».

 https://x.com/yarotrof/status/1827479669047721998?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1827479669047721998%7Ctwgr%5Eac2305d0bc9dd5dddb802f934646ecd84914ef91%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fgeopolitical%2Frussia-calls-detained-telegram-founder-political-prisoner-demands-france-provide

 


 Παρεμπιπτόντως, οι λεγόμενες κρυπτογραφημένες υπηρεσίες email όπως το Proton mail και το Tuta από τα πρακτικά για να προσπαθήσουν να συλλέξουν όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχουν μυστικά ένα εύκολο στην εύρεση μέρος.

Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήσαμε τόσο με τη ρωσική FSB όσο και με τη γαλλική υπηρεσία για τη σύλληψη του Ντουρόφ. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει πολύ πιο πολύ ενδιαφέρον υπόβαθρο στην ιστορία από ό,τι αναφέρεται στο διαδικτυακό απόηχο της ελευθερίας του λόγου εναντίον του εγκλήματος. Τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Γάλλοι συμφωνούν ότι δεν ήταν ο πραγματικός λόγος που συνελήφθη ο Ντούροφ αυτο που ακουστηκε ως δικαιολογια....

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις