Εκστρατεία Τραμπ για τα Λευκά Καπέλα: Μην αγγίζετε τον Ζακ

 

Ο ιδρυτής του META Μαρκ Ζάκερμπεργκ

μπορεί να συνήψε συμφωνία με τον Πρόεδρο Τραμπ για να αποφύγει μια ποινή φυλάκισης ή τη θηλιά για συνωμοσία με το καθεστώς Μπάιντεν στο απόγειο του Plandemic για λογοκρισία και υποβάθμιση περιεχομένου –ακόμα και παρωδία και σάτιρα– που έρχεται σε αντίθεση με τα μηνύματα της κυβέρνησης.

Όπως έμαθε χθες ο κόσμος, ο Ζάκερμπεργκ παραδέχτηκε σε επιστολή του προς τον βουλευτή Τζιμ Τζόρνταν (R-OH) και την Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής ότι το META και το Facebook επιμελήθηκαν αναρτήσεις και ιστορίες για τον COVID-19 με βάση τις οδηγίες που εκδόθηκαν από ανώτερους αξιωματούχους της κυβέρνησης Μπάιντεν, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες « πίεσε» το προσωπικό του ΜΕΤΑ να συμμορφωθεί. Ο Ζούκερμπεργκ, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η απόφαση για επιλεκτική λογοκρισία περιεχομένου ήταν, τελικά, δική του - «Σε τελική ανάλυση, ήταν δική μας απόφαση αν θα καταργήσουμε ή όχι και εμείς οι αποφάσεις μας» - και είπε ότι οι νέες εσωτερικές πολιτικές θα αποτρέψουν την επανάληψη εκτέλεση. Χωρίς να ζητήσει ευθέως συγγνώμη για την παραβίαση της Πρώτης Τροποποίησης και τη διάδοση της παραπληροφόρησης, ο Ζούκερμπεργκ φαινόταν να μετάνιωσε που παραδόθηκε στο Deep State.

«Πιστεύω ότι η πίεση της κυβέρνησης ήταν λάθος και λυπάμαι που δεν ήμασταν πιο ειλικρινείς γι' αυτό. Πιστεύω επίσης ότι κάναμε κάποιες επιλογές που, με το πλεονέκτημα της εκ των υστέρων και των νέων πληροφοριών, δεν θα κάναμε σήμερα. Όπως είπα στις ομάδες μας εκείνη την εποχή, αισθάνομαι έντονα ότι δεν πρέπει να θέτουμε σε κίνδυνο τα πρότυπα περιεχομένου μας λόγω πίεσης από οποιαδήποτε Διοίκηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση – και είμαστε έτοιμοι να απωθήσουμε αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», έγραψε ο Zuckerberg.

Εν ολίγοις, ο Ζούκερμπεργκ επιβεβαίωσε αυτό που οι Αμερικανοί υποψιάζονταν"οι αφυπνησμενοι" -σε αντίθεση με τους"κοιμισμενους": του Ζούκερμπεργκ, το Μέτα και το Facebook ήταν βαθιά μπλεγμένοι με τον Μπάιντεν, μια άλλη συνωμοσία που αποδείχτηκε αληθινή.

Η επιστολή προκάλεσε μεγάλο πανδαιμόνιο στα συντηρητικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς πρώην επικριτές του Ζούκερμπεργκ να υποστηρίζουν τώρα την μετανοια του, πιστεύοντας, προφανώς, ότι εγκατέλειψε το Deep State και επανορθώθηκε με τον Πρόεδρο Τραμπ.

Ενώ μερικοί άνθρωποι συγχωρούν και ξεχνούν, τα Λευκά Καπέλα δεν είναι συχνά ανάμεσά τους, είπε στην ιστοσελιδα το απόγευμα της Τρίτης μια πηγή από το γραφείο του Αντιναύαρχου Darse E. Crandall.

«Ο ναύαρχος διάβασε την επιστολή του Ζακ και ήθελε να του απαγγελθούν κατηγορίες για «σκόπιμη διάδοση εχθρικής προπαγάνδας», «συνωμοσία για εξαπάτηση των ΗΠΑ» και «προδοσία», αλλά προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον Πρόεδρο Τραμπ σε περίπτωση που γινόταν μια παρασκηνιακή συμφωνία χωρίς να το γνωρίζει. », είπε η πηγή μας.

Ο ναύαρχος Κράνταλ, πρόσθεσε, δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τον Τραμπ, αλλά επικοινώνησε με έναν βοηθό της εκστρατείας, ο οποίος ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τη συμφωνία Τραμπ-Ζάκερμπεργκ, αλλά είπε ότι τον Ζούκερμπεργκ δεν πρέπει να τον αγγίξουμε αυτή τη στιγμή. Αν και η πηγή δεν κατονομάζει τον βοηθό, πιστεύουμε ότι είναι η Σούζι Γουάιλς, γιατί ο ναύαρχος έχει επικοινωνήσει μαζί της στο παρελθόν.

«Είναι καλύτερο να του μιλήσεις προσωπικά για τέτοια θέματα», είπε ο βοηθός στον ναύαρχο Κράνταλ. «Δεν θα τον άγγιζα μέχρι να ρωτουσα τον προεδρο προσωπικα».

Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε αυτό, δεν είχε ακόμη μιλησει με τον πρόεδρο.

«Ο Τραμπ είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος τώρα και το καταλαβαίνουμε, αλλά το να ερχεσαι σε συνενοηση πρωτα μαζι του είναι πάντα καλό. Συμφωνίες γίνονται συνεχώς και κοιτάξτε,αν εγινε μια συμφωνι,αυτη θα βλάψει την καμπάνια της Χάρις. Αν ο Τραμπ έκανε μια συμφωνία για να εκθέσει τη Χάρις για την απάτη που είναι, ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει;».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις