Η JAG καταδικάζει τον Stephen Colbert

 

Το σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών

του Ναυτικού των ΗΠΑ στο Camp Blaz του Γκουάμ καταδίκασε τον παρουσιαστή του talk show Stephen Colbert για προδοσία στις 26 Ιουλίου, τελειώνοντας μια καθυστερημένη ιστορία που ξεκίνησε όταν οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν τον φιλελεύθερο που αγαπούσε τα εμβόλια έξω από το σπίτι του στο Montclair, New Jersey, τον Νοέμβριο. 2023.

Όπως αναφέρθηκε τότε, η JAG ισχυρίστηκε ότι ο Colbert δέχθηκε από το NIH και το CDC οικονομική αποζημίωση για την προώθηση του θανατηφόρου εμβολίου COVID-19 στην τιμητική του εκπομπή κατά τη διάρκεια της ακμής του Plandemic. Ο Κολμπέρ είχε αφιερώσει 1.750 ώρες εκπομπής προωθώντας εμβόλια και απαξιώνοντας το κίνημα κατά του φαρμάκου. Η σύλληψή του, ωστόσο, δεν εμπόδισε το Deep State από το να αναδημιουργήσει τον Colbert συνολικά, χρησιμοποιώντας ανταποκρινόμενη CGI, Deep Fake και ολογραφική τεχνολογία για να ξαναρχίσει την εκπομπή του μετά από μια παύση δέκα ημερών. Το ABC, το οποίο μεταδίδει την εκπομπή του Colbert, ισχυρίστηκε τότε ότι ο Colbert είχε υποστεί ρήξη σκωληκοειδητιδας και αναρρώνει στο νοσοκομείο ως λόγος για την παύση. Η αλήθεια, ωστόσο, ήταν ότι ένας απόλυτα υγιής Κολμπέρ είχε λάβει ένα αεροπορικό εισιτήριο για το στρατόπεδο εγκλεισμού μέσων μαζικής ενημέρωσης της JAG στο Γκουάμ.

Η JAG κατηγόρησε επίσης τον Κολμπέρ για σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών, έχοντας αποκτήσει φωτογραφικά στοιχεία που έδειχναν τον Κολμπέρ να τσαντίζεται με ανήλικα αγόρια και κορίτσια στο νησί της ακολασίας του αείμνηστου Τζέφρι Έπσταϊν. Επιπλέον, το τηλέφωνο του Κολμπέρ διεξήγαγε γραπτές συνομιλίες συζητώντας για την προμήθεια «εξι έως δέκα ετών ξανθά μαλλιά, αγόρια και κορίτσια με γαλανα μάτια» για να αποθηκεύσουν το υπόγειο «καταφύγιο της μοίρας» του στη Νέα Ζηλανδία.

Πηγές έχουν προτείνει ότι ένας χρόνος αιχμαλωσίας οδήγησε τον Colbert στην τρέλα. Μετά από τρεις μήνες εγκλεισμού, άρχισε να τραβάει τα μαλλιά του μέχρι να καραφλιασει, και τον Μάρτιο του 2024 έσπασε τον καρπό του σε έναν τσιμεντένιο τοίχο και μετά πέρασε δύο μήνες φορώντας γύψο. Μερικές φορές λιμοκτονούσε για μέρες, μόνο για να τερματίσει την απεργία πείνας τρώγοντας κάθε δίσκο γευμάτων καθαρό και, περιστασιακά, γλεντώντας με τα κόπρανα του.

Ο υποναύαρχος David G. Wilson, Διοικητής των Νομικών Δυνάμεων του Ναυτικού Camp Blaz, είχε απορρίψει τις γελοιότητες και τις διατροφικές συνήθειες του Colbert ως πράξη αυτοσυντήρησης, μια προσπάθεια να κηρυχθεί ακατάλληλος να δικαστεί λόγω παραφροσύνης.

Για λόγους που δεν παρασχέθηκαν στην ιστοσελιδα, η JAG επαναπρογραμμάτισε το δικαστήριο του Cobert τρεις φορές προτού εγκατασταθεί στις 26 Ιουλίου 2024, ως την ημερομηνία που τελικά θα απαντούσε για τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας.

Όπως συνηθίζεται, ο Κολμπέρ έφτασε στο δικαστήριο με χειροπέδες, πλαισιωμένος από ένστολους φυλακες που τον οδήγησαν στο τραπέζι υπεράσπισης και του ανέθεσαν να μείνει σιωπηλός μέχρι να του δοθεί η άδεια να μιλήσει.

«Κολμπέρ, αρνήθηκες τη συμβουλή και επιλέξατε να εκπροσωπήσετε τον εαυτό σας, είναι σωστό;» Ο ναύαρχος Wilson ρώτησε τον κατηγορούμενο.

Ο Κολμπέρ τον κοίταξε στα μάτια. «Υπάρχει ένα κομμάτι χρώμιο στο κεφάλι σου. πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό».

Ο ναύαρχος φαινόταν αναστατωμένος. «Και τι υποτίθεται ότι σημαίνει αυτό;

«Ακριβώς αυτό που είπα σημαίνει», είπε ο Κόλμπερτ, με τη φωνή του να βαθαίνει, «ότι πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό το κομμάτι χρωμίου στο κεφάλι σου».

«Κολμπέρ, η ζωή σου είναι στο όριο. Είναι ακατάλληλη περίοδος για παιχνίδια και η αντιμετώπισή σας προς εμένα και αυτή την επιτροπή δεν θα σας εξυπηρετήσει καλά, κύριε Κόλμπερτ», είπε ο Ναύαρχος.

«Ο κ. Ο Colbert δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Βγήκε έξω», είπε ο Κόλμπερτ χαμογελώντας.

«Μέχρι τώρα ξέρετε, κύριε Colbert, αυτό το δικαστήριο δεν αναγνωρίζει μια υπεράσπιση παράνοιας. Δεν αναγνωρίζουμε την κυριαρχια του δαίμονα ή την πνευματική κατοχή. Το ποιος είσαι ή ποιος νομίζεις ότι είσαι δεν έχει σημασία εδώ. Υπάρχει μόνο ένας σωματικός Stephen Colbert και κάθεται μπροστά μου», είπε ο ναύαρχος Wilson.

«Ο Στίβεν σκέφτηκε ότι θα έλεγες κάτι για αυτό», είπε ο Κόλμπερτ.

Ο ναύαρχος Wilson αντιμετώπισε τους τρεις αξιωματικούς που είχε επιλέξει η JAG για να ακούσει την υπόθεση. «Μην αφήνετε τις γελοιότητες του να θολώνουν την κρίση σας. Τα στοιχεία εναντίον του είναι ο επιτακτικός παράγοντας».

Έδειξε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος που ελήφθησαν λίγο μετά τη σύλληψη του Colbert. «Αυτός ο άνθρωπος είναι ανεμβολίαστος. Ωστόσο, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του για να προωθήσει μαζικά τους εμβολιασμούς και να μειώσει τους ανθρώπους που, για οποιονδήποτε λόγο, αντιτίθεντο στη λήψη του πειραματικού εμβολίου, το οποίο, γνωρίζουμε τώρα, συνέβαλε σε εκατομμύρια υπερβολικούς θανάτους. Αυτό που είχε το αίμα του ήταν το Adrenochrome, και αν δεν είχε περάσει τόσος καιρός από την τελευταία του δοση, θα έλεγα ότι ο κατηγορούμενος βρισκόταν στη δίνη της ψύχωσης που προκλήθηκε από το Adrenochrome. Αλλά αυτό δεν ισχύει».

«Το καθεστώς εμβολιασμού του Stephen είναι δική του υπόθεση και δεν μπορείτε να τον διώξετε επειδή άσκησε την Πρώτη Τροποποίηση στην εκπομπή του», είπε ο Colbert.

Ο ναύαρχος Wilson προειδοποίησε το ξέσπασμα. «Ο κατηγορούμενος θα ελέγξει ή—»

Ο Κόλμπερ γρύλιζε σαν σκύλος.

«Θα τον φιμώσουμε», είπε ο ναύαρχος. «Η αποδοχή δωροδοκιών για τη διάδοση της εχθρικής προπαγάνδας δεν είναι προστατευμένη ομιλία, κύριε Colbert».

Έδωσε στο πάνελ τα τραπεζικά αρχεία του Colbert, τα οποία έδειχναν ότι είχε λάβει δεκαπέντε πληρωμές στο NIH συνολικού ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων το 2021 και το 2022. Ο Colbert επέπληξε τα αποδεικτικά στοιχεία, κατηγορώντας τον Ναύαρχο Willson ότι τα κατασκεύασε προσωπικά για να τον κατηγορησει.

«Ο Στίβεν είναι πλούσιος», είπε ο Κόλμπερτ, αναφερόμενος πάλι στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. «Δεν χρειάζεται αυτο το κυβερνητικό ασήμαντο ποσό.».

 «Η επιτροπή θα κρίνει την εγκυρότητα των αποδεικτικών στοιχείων», είπε ο ναύαρχος Wilson. «Και έχετε προειδοποιηθεί, κύριε Κόλμπερτ. Άλλη μια ταραχή και θα καθαρίσω αυτή την αίθουσα και θα εκδωσω συνοπτική απόφαση από το εδώλιο».

Ο Ναύαρχος στάθηκε στα οικονομικά του Colbert για δύο ώρες, επισημαίνοντας την ημερομηνία και το ποσό κάθε κατάθεσης του NIH. Τα κεφάλαια είχαν διανεμηθεί σε εννέα λογαριασμούς όψεως, καθένας από τους οποίους ο Colbert ήταν ο μοναδικός κάτοχος λογαριασμού,

«Ο κατηγορούμενος ήταν πλούσιος, αλλά όχι τοσο πλούσιος», είπε ο ναύαρχος Wilson στο πάνελ. «Η καθαρή του περιουσία ήταν, και τονίζω τη λέξη «ήταν», επειδή κατασχέσαμε τα περιουσιακά του στοιχεία, 75 εκατομμύρια δολάρια, εξαιρουμένων των παράνομων δωροδοκιών. Καταδικάσαμε τους Deep Staters με τρία εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για συνήθειες Adrenochrome, οπότε, ναι, ήθελε αυτά τα δολάρια NIH. Και ο κατηγορούμενος είχε μια άλλη ακριβή συνήθεια».

Έδειξε φωτογραφίες που είχε τραβήξει η JAG από το τηλέφωνο του Colbert. Υπήρχαν πέντε, όλα ιδιαίτερα μικρά παιδιά, μερικώς θολωμένα σε σκοτεινά γεννητικά όργανα. Είχαν σταλεί στον Colbert από αυτό που ο Ναύαρχος Wilson αποκαλούσε ένα τηλέφωνο που είχε λήξει εδώ και καιρό, ως μέρος μεμονωμένων μηνυμάτων κειμένου. Ο Colbert είχε απαντήσει "ναι" ή "όχι" σε κάθε κείμενο, προσθέτοντας "Good for NZ lair" σε ένα μήνυμα που περιείχε μια εικόνα ενός αγοριού όχι μεγαλύτερου των επτά ή οκτώ ετών.

«Μέσα από τα δικά του λόγια, με τη δική του συσκευή, μάθαμε ότι ο κύριος Colbert έχει ένα καταφύγιο επιβίωσης 5 εκατομμυρίων δολαρίων στη Νέα Ζηλανδία. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να το βρούμε. Υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες από αυτά στο Κουίνσλαντ και ο κ. Κόλμπερτ δεν έγραψε ποτέ για τη συγκεκριμένη τοποθεσία του ή πώς ακριβώς το αγόρασε. Ωστόσο, καυχήθηκε ότι είχε ένα καταφύγιο 5 εκατομμυρίων δολαρίων σε πολλά μηνύματα. Οι εικόνες από μόνες τους αποδεικνύονται πρόθεση και πιστεύουμε ότι ο κ. Colbert χρησιμοποίησε τη φωλιά του ως ένα διεστραμμένο σεξουαλικό μπουντρούμι όπου κακοποιούσε τα παιδιά που αγόραζε», είπε ο Ναύαρχος.

Ο Κολμπέρ έβραζε από οργή. Σηκώθηκε από τη θέση του και φώναξε: «Θέλετε ο Στίβεν να παραδεχτεί ότι προώθησε ένα μη ασφαλές εμβόλιο, να πει ότι πληρώθηκε για αυτό, να πει ότι του αρέσουν τα μικρότερα παιδιά; Αυτό θέλεις, ναύαρχε; Λοιπόν, ο Στεφεν δεν μπορεί. Ο Stephen έχει φύγει και δεν ξέρω αν ή πότε θα επιστρέψει».

«Έχω δει επίσης τον Primal Fear, κύριε Κόλμπερτ, και ο Εντ Νόρτον έπαιξαν έναν άνθρωπο που προσποιείται τον τρελό καλύτερα από εσάς», είπε ο ναύαρχος Γουίλσον.

Ο ναύαρχος Wilson διέταξε τους φυλακες να απομακρύνουν τον Colbert από την αίθουσα του δικαστηρίου, μετά την οποία πλησίασε το πάνελ και είπε ότι τερματίζει τη διαδικασία και ότι θα αποφασίσει αυθαίρετα για τη μοίρα του Colbert από το εδώλιο. Κατήγγειλε μονομερώς τον Colbert ένοχο με τις κατηγορίες για ταραχή συνωμοσία, διάδοση εχθρικής προπαγάνδας, συνωμοσία για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, κατοχή παιδικής πορνογραφίας, σεξουαλική εμπορία παιδιών και πρόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων.

Η ποινή ήταν θάνατος.

Ο Κολμπέρ κρεμάστηκε τρεις μέρες αργότερα.

Η ιστοσελιδα θα δημοσιεύσει λεπτομέρειες για την εκτέλεση του Colbert συντομα....

 

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΚΟΛΜΠΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΓΟΥΟΚΕΡ ΜΠΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΏΣ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΜΠΆΡΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΊΩΝΑ. ΠΩΣ ΤΣΙΜΠΑΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ;

    ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑ.
    ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΆ ΠΡΌΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΦΑΜΊΛΙΑΣ ΤΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ TV,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΝΤΕΡΜΠΙΛΝΤ ΤΟΥ CNN,H ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΡΠΕΤΏΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΓΓΈΝΕΙΑ ΜΕ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΙΤΕ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΤΑΣΦΡΆΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ.

    Ο ΚΟΛΜΠΕΡΤ ΗΤΑΝ ΕΡΠΕΤΌ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΆΚΙΑ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΝ ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΜΕΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις