Η JAG επανασυλλαμβάνει την SCJ Amy Coney Barrett

 

Η JAG συνέλαβε

εκ νέου τη δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Amy Coney Barrett το Σάββατο το βράδυ, μια μέρα αφότου τάχθηκε στο πλευρό της φιλελεύθερης μειονότητας του Δικαστηρίου σχετικά με το αν θα επιτρέψει στους εκλογικούς υπαλλήλους της Αριζόνα να απορρίψουν νέα έντυπα εγγραφής ψηφοφόρων που δεν περιλαμβάνουν αποδεικτικά ιθαγένειας, όπως πιστοποιητικό γέννησης ή διαβατήριο .

Tα Λευκα Καπελα ισχυρίζονται ότι η ψήφος της Barrett για το θέμα ήταν αντισυνταγματική και παραβίασε μια συμφωνία που η ίδια και ο Πρόεδρος Trump είχαν χαράξει μετά την πρώτη της σύλληψη τον Μάιο του 2021.

Όπως αναφέρθηκε τότε, οι ερευνητές του Navy JAG και του Στρατού CID συνέλαβαν την Barrett επειδή απαλλάχθηκε από μια κρίσιμη ψηφοφορία που θα μπορούσε να αποκαλύψει εκτεταμένη εκλογική νοθεία στην Πενσυλβάνια. Η σιωπή της ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στην πίστη που της είχε αφήσει ο Πρόεδρος Τραμπ και εξόργισε τους συντηρητικούς σε όλη τη χώρα. Η απρόοπτη προδοσία της σχεδόν άξιζε ένα ταξίδι στο GITMO, αλλά ο Πρόεδρος Τραμπ ζήτησε αντ' αυτού να περιοριστεί σε κατ' οίκον περιορισμό και να φορέσει ένα βραχιόλι στον αστράγαλο, το οποίο φοράει σαν ανεξίτηλο τατουάζ από τότε. Πηγές είπαν ότι ο Τραμπ και η Μπάρετ είχαν αρκετές ιδιωτικές συνομιλίες εκείνη την εποχή, το αποτέλεσμα των οποίων την γλίτωσε από στρατιωτικό δικαστήριο και πιθανή θανατική ποινή και προφανώς μείωσε την αποστροφή του Τραμπ απέναντί ​​της. Όποια συμφωνία και αν έκαναν, είχε ως αποτέλεσμα η Μπάρετ να επιστρέψει στο Δικαστήριο, με βραχιόλι στον αστράγαλο κρυμμένο κάτω από τη δικαστική της ρόμπα.

Η συμφωνία σταμάτησε, καθώς οι ερευνητές της JAG αργά το βράδυ του Σαββάτου «μπήκαν βίαια» στο σπίτι της οικογένειάς της με ένταλμα σύλληψής της και εκτεταμένο ένταλμα έρευνας που διέταξε την κατάσχεση όλων των ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων «απτών αποδεικτικών στοιχείων». Σύμφωνα με το ένταλμα, ο σκοπός της έρευνας ήταν να βρει αποδείξεις ότι η Μπάρετ συνωμοτούσε με φιλελεύθερες δυναμεις στη δικαιοσύνη και νομοθετικά σώματα. Έψαξαν όλους τους χώρους διαβίωσης -ντουλάπες, υπνοδωμάτια, μπάνια, το σαλόνι, την κουζίνα και τον χώρο του γραφείου της στο σπίτι- φεύγοντας μια ώρα αργότερα με μεγάλα χαρτόκουτα και μια Έιμι Κόνι Μπάρετ με χειροπέδες.

Πηγή της JAG που γνωρίζει την επιδρομή είπε ότι ο σύζυγος της ACB, Jesse M. Barrett, και τα τρία μικρότερα παιδιά του ζευγαριού, Liam, 13, Juliet, 11, και Benjamin, 10, ήταν παρόντες και ότι ο κ. Barrett δεν παρενέβη στην έρευνα. Τα παιδιά φέρεται να έκλαιγαν καθώς οι ερευνητές έσυραν την ACB με χειροπεδες.

Η πηγή είπε ότι ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall στο GITMO υπέγραψε το ένταλμα μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο Τραμπ, αλλά δεν ήξερε τι λόγια αντάλλαξαν.

Το ιστοσελιδα θα ενημερώσει αυτήν την ενδιαφερουσα ιστορία το συντομότερο δυνατό.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις